Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318750 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10640 Dátum: 2013. július 21. - 16:43:43 »
Egyáltalán nem biztos hogy a Skarlát Boszi itt is Vízió felesége lesz! És nagyon remélem hogy a készítők Wandának más szeretőt választanak...

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10641 Dátum: 2013. július 21. - 16:54:49 »
Azt én se hiszem, hogy konkrétan a felesége lesz, de nagy valószínűséggel lesz köztük kapcsolat, mert így már teljesen érhető, miért erőltette Whedon a boszit a Fox-os jogi mizéria ellenére.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10642 Dátum: 2013. július 21. - 17:58:05 »
Ez már alapból viccesen hangzik ugyanis Kang, Fátum archetípusa. Vagy fordítva ;)
Pont ezért írtam. :D Ha már uralkodó/hódító achetípust akarsz a filmbe, inkább Fátum legyen az.

Idézet
De ha választanom kéne biztosan Kang-re voksolnék mert ő valahogy tekintélyt parancsolóbb mint Doom.
Tényleg? Szerintem meg tök gáz. Én a Titkos Háborúban láttam őt, de tök béna volt, Fátum ki is nyírta. :hehe: Fátum ezerszer jobb - és népszerűbb - mint Kang.

Idézet
A mutánsokhoz inkább ne nyúljanak mert bele sem merek gondolni milyen lapos és klisés filmek születnének a Disney égisze alatt :uhoh: Kb mint az Avengers...
Szerintem meg a producerek tapsikolnának örömükben, ha bármelyik X-Men film akkorát kaszálna világszerte, mint az Avengers. ;) Lehet hogy klisés volt (de ezt rengeteg filmre rá lehetne húzni), viszont ezzel együtt is jól felépített, hangulatos, látványos és főleg szórakoztató volt. És ennek a filmnek - a Transformers szériával ellentétben - nem csak a látványfaktor volt az egyetlen értéke. ;)

Idézet
Arra egyébként nem gondoltatok hogy tök felesleges Pym-et belesuvasztani egy Avengers filmbe?
Szerintem egy Avengers filmbe gond nélkül elfér mellékszereplőnek, én inkább az önálló filmjét tartom fölöslegesnek.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10644 Dátum: 2013. július 21. - 18:13:07 »
Idézet
Tényleg? Szerintem meg tök gáz. Én a Titkos Háborúban láttam őt, de tök béna volt, Fátum ki is nyírta. :hehe: Fátum ezerszer jobb - és népszerűbb - mint Kang.

Erre csak annyit tudnék mondani hogy kezd el olvasgatni az Uncanny Avengers-t és mindjárt rájössz miről beszélek!

Idézet
Szerintem meg a producerek tapsikolnának örömükben, ha bármelyik X-Men film akkorát kaszálna világszerte, mint az Avengers. ;) Lehet hogy klisés volt (de ezt rengeteg filmre rá lehetne húzni), viszont ezzel együtt is jól felépített, hangulatos, látványos és főleg szórakoztató volt. És ennek a filmnek - a Transformers szériával ellentétben - nem csak a látványfaktor volt az egyetlen értéke. ;)

A producerek örülnének,de sajnos nem nekik készül a film (jobban mondva nekik is a bevétel miatt,de az megint más dolog). Ha legyártanának egy Avengers szerű tipikus nyári blockbuster-t, hát nem biztos hogy el lennék ragadtatva. Engem pont nem érdekel a bevételi rekord ha a film szerintem unalmas és sablonos. Számomra az X1-2 sokkal nagyobb élmény volt mint az Angyalok! Pedig a mutánsok nem robbantottak kasszát és nem csináltak rekordot ;)

Idézet
Szerintem egy Avengers filmbe gond nélkül elfér mellékszereplőnek, én inkább az önálló filmjét tartom fölöslegesnek.

Mellékszereplőnek vagy inkább töltelék karakternek tökéletes volna,de a saját filmet én is túlzásnak tartom. Elvégre Natasha & Clint se kapott külön spinoff-ot

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10645 Dátum: 2013. július 21. - 18:24:11 »
Engem pont nem érdekel a bevételi rekord ha a film szerintem unalmas és sablonos.
Az egy dolog, hogy neked nem tetszett, de ha valóban unalmas és lapos lett volna, mint ahogy állítod, akkor korántsem váltott volna jegyet rá ennyi ember és nem hozott volna ekkora bevételeket a film. ;) Nem mellesleg a nézők sem imádták volna ennyire, és nem övezné ekkora várakozás a folytatást.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #10646 Dátum: 2013. július 21. - 18:27:19 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #10647 Dátum: 2013. július 21. - 18:27:34 »
Oh-oh, én elsikoltottam afölött, hogy már be is jelentették,h ogy Logan fog visszautazni az időben... :o
http://www.comicbookmovie.com/fansites/TheDailySuperHero/news/?a=83781

Ez... hát nem tom... Logan fan vagyok, de vhogy ebben most kicsit csalódtam...túúúlságosan kezdik nyomni Logant, mintha most vele akarnák eladni a cuccot, nem tom, vajon az X Forceban is benne lesz, mert ezek után már elvárom, hogy ott is megjelenjen ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10648 Dátum: 2013. július 21. - 18:33:44 »
Engem pont nem érdekel a bevételi rekord ha a film szerintem unalmas és sablonos.
Az egy dolog, hogy neked nem tetszett, de ha valóban unalmas és lapos lett volna, mint ahogy állítod, akkor korántsem váltott volna jegyet rá ennyi ember és nem hozott volna ekkora bevételeket a film. ;) Nem mellesleg a nézők sem imádták volna ennyire, és nem övezné ekkora várakozás a folytatást.

Mondom szerintem ;) A nézők többségét meg frankón be lehet csábítani a moziba egy jó ízes CGI látványorgiával amit megspékelnek némi humorral. De számomra ettől még nem lesz egy film jó.

BuB: Nincs mit csodálkozni ezen hisz régóta ez a status quo a Foxnál ;D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10649 Dátum: 2013. július 21. - 19:30:34 »
vajon az X Forceban is benne lesz, mert ezek után már elvárom, hogy ott is megjelenjen ;D

Az a poén, hogy abba viszont tényleg kellene, legalábbis ha a 2000 utáni csapatfelállásokból indulnak ki, viszont van egy rossz érzésem, pont épp az X-Force-ból hagyják majd ki. Remélem, nem. Amúgy tök jó volna, ha az X-Force csapatban tényleg tag lenne és ahhoz viselne maszkot.
Na mindegy, ez még úgyis messze van, szinte semmit se tudunk róla.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10650 Dátum: 2013. július 21. - 19:31:30 »
túúúlságosan kezdik nyomni Logant, mintha most vele akarnák eladni a cuccot
Miért, eddig nem ezt csinálták? ;D Az összes eddigi X-filmben ő volt a húzókarakter, csak egyetlen kivétel volt, a First Class. De abba se véletlenül tették bele a cameoját, jót tett a film hírverésének. ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #10651 Dátum: 2013. július 21. - 19:33:45 »
vajon az X Forceban is benne lesz, mert ezek után már elvárom, hogy ott is megjelenjen ;D

Az a poén, hogy abba viszont tényleg kellene, legalábbis ha a 2000 utáni csapatfelállásokból indulnak ki, viszont van egy rossz érzésem, pont épp az X-Force-ból hagyják majd ki. Remélem, nem. Amúgy tök jó volna, ha az X-Force csapatban tényleg tag lenne és ahhoz viselne maszkot.
Na mindegy, ez még úgyis messze van, szinte semmit se tudunk róla.

Az Xforce miatt azért lenne poén, mer ott meg ott van Deadpool, arra is rálehetne kötni egy szálat, ha már ennyire rahaszkodnak ahhoz, hogy az ott Deadpool volt és abból lesz majd vmikor 2050 ( :roll:) környékén egy önálló film...
túúúlságosan kezdik nyomni Logant, mintha most vele akarnák eladni a cuccot
Miért, eddig nem ezt csinálták? ;D Az összes eddigi X-filmben ő volt a húzókarakter, csak egyetlen kivétel volt, a First Class. De abba se véletlenül tették bele a cameoját, jót tett a film hírverésének. ;D
Jóóó, persze vágom én, hogy ő a legnépszerűbb, meg minden, de vhogy nekem itt most nagyon kilóg a lóláb, hogy ő is utazik vissza... bőven elég lett volna ha csak a múltban lesz ott, vagy mindkét helyen, de hogy egyszerre legyen egy idősíkban... vmi diplomatikusabb karaktert simán jobb lett volna visszaküldeni...
Plusz akkor így meg tönkrevágják az egyik legkeményebb jelenetet a comicsból... :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 21. - 19:36:59 írta BuB »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10652 Dátum: 2013. július 21. - 19:35:11 »
http://www.youtube.com/watch?v=w4x76OO8W_k
A csaj azt mondja, hogy talán az egyik kapszulában Kara Zor-el van, Supi kuzinja? A hajó több millió éves. Jó, lehet benne Kara, csak akkor itt nem az uncsitesója, hanem egy sima kriptoni.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #10653 Dátum: 2013. július 21. - 20:18:52 »
Arra egyébként nem gondoltatok hogy tök felesleges Pym-et belesuvasztani egy Avengers filmbe? A képességei azok amik látványosak,de a robotjait (beleértve Víziót) akár Tony is megcsinálhatná hisz neki ugyanaz a szakterülete!

Lehet, hogy igazad lesz, mert Whedon megerősítette, hogy Pym nem szerepel az Avengers: Age of Ultron-ban. :(

Jóóó, persze vágom én, hogy ő a legnépszerűbb, meg minden, de vhogy nekem itt most nagyon kilóg a lóláb, hogy ő is utazik vissza... bőven elég lett volna ha csak a múltban lesz ott, vagy mindkét helyen, de hogy egyszerre legyen egy idősíkban... vmi diplomatikusabb karaktert simán jobb lett volna visszaküldeni...
Plusz akkor így meg tönkrevágják az egyik legkeményebb jelenetet a comicsból... :headscratch:

Más karakterrel nem működött volna, mert a tudata utazik az időben és nem ő maga, rajta kívül pedig csak Mystique az egyetlen karakter, aki lassabban öregszik. Illetve még a Prof és Magneto lett volna potenciális jelölt, akiknek megfelelő lett volna a fizikumuk, hogy a 70-es években is tevékenykedhessenek, de valószínűleg ők kellenek ahhoz, hogy Wolverine tudata visszakerüljön, ezért kellett egy harmadik személy. Kitty nem élt még akkor, őt nem tudnák visszaküldeni.
A képregényt pedig felejtsd el, néhány motívumot biztosan megtartanak belőle, de nem fogja pontosan követni, az biztos.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10654 Dátum: 2013. július 21. - 20:35:36 »
Persze a comics elvan felejtve, de a tudat utazást totál el is felejtettem... vmiért azt hittem hogy maga terminátor koppincs lesz és ember utazik vissza ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #10655 Dátum: 2013. július 21. - 20:47:06 »
Pedig az előző oldalon írtam, hogy csak a tudata megy vissza. :P

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10656 Dátum: 2013. július 21. - 21:15:14 »
Elég marhaság lenne egy rakás robot ellenségnek. A Vasember 3-ban már láthattunk egy rakás high-tech robotot együtt, annyira nem tehetik alacsonyra a mércét az A2-nél.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10657 Dátum: 2013. július 21. - 22:20:05 »
Csak én úgy tudtam, hogy Pym tervezte meg Ultront.... :roll:
Úgy látszik, csak megint valami "idegen" téma lesz benne. De akkor meg legyen a teremtője Thanos!  :brow:

Fantomex

• Vérontó
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10659 Dátum: 2013. július 23. - 08:33:22 »