Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319702 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10960 Dátum: 2013. augusztus 23. - 13:24:32 »
Hát, megnéztem pár fényképet… én valahogy nem nézem ki belőle a sármos playboyt. Még a Bale-módszerrel sem (révedünk a nagy semmibe).

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10961 Dátum: 2013. augusztus 23. - 13:26:02 »
És Bent? A mamlasz, unott nézésével a semmibe?  :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10962 Dátum: 2013. augusztus 23. - 13:27:52 »
Ez csak smink és frizura kérdése, a többi már megy magától. Bale-hez ne hasonlítsuk mert ő is egy teljesen más Bats-et személyesített meg így Brolin sem lenne az a tipikus standard Batman!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #10963 Dátum: 2013. augusztus 23. - 13:44:34 »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #10964 Dátum: 2013. augusztus 23. - 13:59:01 »
Na ez meg a másik hogy semmi ünnepi bejelentés csak egy szimpla cikk a CBR-on és ennyi. Azt hittem ha végre megtalálják az emberüket akkor sz*rrá promózzák majd a fél internetet ;D Remélem Affleck beválik mert ugyan nem szokásom színészeket lehúzni jóval a kész film előtt,de BF-től azért kissé tartok. Hülye ez a Warner, hát Josh Brolin-nal mi volt a problémájuk?

:nezze:

Még Zod is lehetne. De simán el tudnám képzelni Fantomnak is.
Amúgy B***ott jó színész!
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 23. - 14:00:53 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #10965 Dátum: 2013. augusztus 23. - 15:41:50 »
Én is kicsit furcsának tartom ezt a választást, de még mindig jobb Batman lesz, mint Pataki Attila.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10966 Dátum: 2013. augusztus 23. - 15:42:14 »
Ben Affleck? Na erre aztán nem számítottam. :D Végülis a DD-ben jó volt, remélem itt is beválik (kicsit hasonló szerep, van referenciája legalább :lol: ). Mondjuk én is öregnek tartottam volna őt (és Brolint is) a szerephez, azt hittem, fiatalabb Batmant akar a stúdió. Viszont a stúdió részéről nem rossz a döntés, mert Ben elég híres színész (és képregényes körökben is elég ismert), jó húzónév lesz, és valószínűleg jóval kevesebbe került megszerezni, mint Bale-t. Ráadásul így lesz egy magyar származású Batman-ünk, ezt kapjátok ki. :lol:

Valaki írta, hogy akkor Matt Demon lehetne Robin.  ;D
:lol:

Idézetet írta: Bub
Mondjuk én azt hittem vmi nagyon csíny datával fogják ezt bejelenteni...
Engem nem lepett meg, hogy nem csináltak csinnadrattát, mert még így is nagyon kérdéses, hogy hogyan fog elsülni a dolog. Sokan úgy vannak Bale-el, mint mi Robert Downey Jr.-al, hogy csak ő lehet Vasember, illetve Bale az igazi Batman. Kérdés, hogy hogyan fogják fogadni a rajongók a váltást, illetve a legfontosabb, hogy a filmben milyenre sikerül Affleck Batmanje.

Idézetet írta: Kit Walker
Mert félt. Nem akart meghalni, és magához akarta kaparintani a hatalmat. Többször mondja is, hogy "ne legyünk bolhák.... " ezt is azért, mert nem bírja elviselni a nála nagyobb hatalmat. Ne legyen felette senki. Biztos nem azért mert aggódott az emberiségért. Az meg hogy a hősök így reagáltak, hát istenem, biztos volt rá okuk. Nem hiszem, hogy bárkinek nekiestek volna csak úgy...  ;)
Nem, Fátum nem félt, az biztos. Aki egymaga szembe mer szállni a Túlontúlival, az rohadtul nem gyáva. ;D A hatalommániája inkább a nagyravágyásával, illetve bizonyos lelki sérülésekkel magyarázható. Egyébként persze, hogy nem az emberiségért csinálta, hanem önző célokból, saját magáért. Abban egyet is értünk, hogy Fátum nem "jó" ember (hisz akkor nem is lenne szuperbűnöző :D ), gátlástalan, öntelt, és önző, de attól még van egyfajta torz erkölcsi- és értékrendje, és nem velejéig romlott. Ha igazán gonosz lenne, akkor abban a pillanatban végzett volna minden ellenségével - nem csak a hősökkel, de a Főldön és szerte a galaxisban minden vélt vagy valós ellenséggel - amint magához ragadta a Túlontúli hatalmát.
Ahogy Gaby is utalt rá, Fátum lényegében egy idealizált diktátor, aki bár elnyomás alatt tartja a népét, de mégsem élnek rosszul az alattvalói, sőt, felvirágoztatja az országát. Illetve, én más megközelítésben úgy is szoktam fogalmazni, hogy ő egy "negatív Odüsszeusz", akinek nincsenek szuperképességei, de ezt a hátrányát az intelligenciájával és a tudásával képes ellensúlyozni a szuperhősökkel szemben, és képes volt a legnagyobb ellenfelükké válni. Ezért is utáltam az F4 filmben, hogy szuperképességeket kapott, mert így számomra ez a lényeges vonása veszett el a karakternek. 
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 23. - 16:02:42 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10967 Dátum: 2013. augusztus 23. - 16:26:50 »
Ráadásul így lesz egy magyar származású Batman-ünk, ezt kapjátok ki. :lol:

Nincs magyar származása, apjának volt egy magyar barátja és onnan a Géza név.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10968 Dátum: 2013. augusztus 23. - 16:35:43 »
Remélem ez a Batman több kütyüt fog használni, és nem lesz olyan realista az ábrázolása mint a Nolan filmekben.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #10969 Dátum: 2013. augusztus 23. - 16:55:26 »

Nem, Fátum nem félt, az biztos. Aki egymaga szembe mer szállni a Túlontúlival, az rohadtul nem gyáva. ;D A hatalommániája inkább a nagyravágyásával, illetve bizonyos lelki sérülésekkel magyarázható. Egyébként persze, hogy nem az emberiségért csinálta, hanem önző célokból, saját magáért. Abban egyet is értünk, hogy Fátum nem "jó" ember (hisz akkor nem is lenne szuperbűnöző :D ), gátlástalan, öntelt, és önző, de attól még van egyfajta torz erkölcsi- és értékrendje, és nem velejéig romlott. Ha igazán gonosz lenne, akkor abban a pillanatban végzett volna minden ellenségével - nem csak a hősökkel, de a Főldön és szerte a galaxisban minden vélt vagy valós ellenséggel - amint magához ragadta a Túlontúli hatalmát.
Ahogy Gaby is utalt rá, Fátum lényegében egy idealizált diktátor, aki bár elnyomás alatt tartja a népét, de mégsem élnek rosszul az alattvalói, sőt, felvirágoztatja az országát. Illetve, én más megközelítésben úgy is szoktam fogalmazni, hogy ő egy "negatív Odüsszeusz", akinek nincsenek szuperképességei, de ezt a hátrányát az intelligenciájával és a tudásával képes ellensúlyozni a szuperhősökkel szemben, és képes volt a legnagyobb ellenfelükké válni. Ezért is utáltam az F4 filmben, hogy szuperképességeket kapott, mert így számomra ez a lényeges vonása veszett el a karakternek.

Azért nem egymaga szállt vele szembe.  ;)
Megvárta míg Galactus megtámadja és alattomban belopódzott. Persze, értem mit mondtok tg-vel, talán valamilyen szinten egyet is értenék vele, de Fátum akkor is diktátor. Olyan nincs, hogy jó diktátor vagy rossz diktátor. A diktátor az rossz. Minden esetben fölérendeli magát a többieknek. Ezért nem is értettem, hogy lehet felnézni rá, hogy honnan jött és mit ért el.  :uhoh: :roll:
Persze ez egy kitalált figura, de ha az értékeit nézzük akkor is negatív.

Remélem ez a Batman több kütyüt fog használni, és nem lesz olyan realista az ábrázolása mint a Nolan filmekben.

Ezt én is őszintén remélem, és hogy ki lehet törölni a Nolanbatman emlékét is.... :twisted:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10970 Dátum: 2013. augusztus 23. - 17:16:36 »
Idézet
Ahogy Gaby is utalt rá, Fátum lényegében egy idealizált diktátor, aki bár elnyomás alatt tartja a népét, de mégsem élnek rosszul az alattvalói, sőt, felvirágoztatja az országát.
Nem tudom... az országa olyan, mint a balkán. Vagy mint az 1800-as években. Van egy kastély, és vannak a parasztok kordékkal. Hol itt a felvirágoztatás?

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10971 Dátum: 2013. augusztus 23. - 17:33:52 »
Azért nem egymaga szállt vele szembe.  ;) Megvárta míg Galactus megtámadja és alattomban belopódzott.
Nem, Galactus addigra már "le volt győzve". Fátum Galactus hajójának energiáját szívta magába, így kozmikus hatalmú, kvázi félisten lett. Ezután támadta meg a Túlontúlit, egyedül. De még így is a Túlontúli volt erőfölényben, Fátum ésszel győzte le.

Idézet
Olyan nincs, hogy jó diktátor vagy rossz diktátor. A diktátor az rossz.
Ezzel sem értek teljesen egyet. Az igaz, hogy úgy általánosságban a diktatúra rossz, viszont a diktátorok között is van különbség, vannak jobbak és rosszabbak is. Például az Észak-Koreaiak simán lecserélnék a mostani rezsimjüket Fátumra. ;) Sőt, szerintem sok afrikai diktatúrában élő nép is.
(Egyébként nem vagyok biztos benne hogy a diktatúra minden esetben rossz lenne. Ha létezne egy idealizált vezető - kvázi tökéletes lény - aki minden esetben helyesen dönt, és a nép érdekeit is mindig szem előtt tartaná, az akár lehetne jó is. De mivel az ember gyarló, így ilyen ideális helyzet nincs.)

Idézet
Ezért nem is értettem, hogy lehet felnézni rá, hogy honnan jött és mit ért el.  :uhoh: :roll:
Várj, szerintem két külön témáról beszélünk. Az egy dolog, hogy Fátum önmagában jó vagy rossz ember, de az már más téma, hogy az emberek (néző/olvasóközönség) miért szeretik a negatív karaktereket. :) Darth Vader diktátor, gyilkos. Riddick is egy mocskos gyilkos. Dexter egy sorozatgyilkos. Célpont megölt egy nagyanyót pár szem mogyoróval. :hehe: Az emberek mégis szeretik ezeket a karaktereket. Csak a különbség az, hogy ezek kitalált figurák, kitalált történetekkel, amit el lehet választani a valóságtól. Egy Hitlert vagy Sztállint én is mélyen megvetek, de attól még Fátumot nagyon is kedvelem, és az egyik kedvenc szuperbűnözőm. :)
Ilyen alapon ne nézz akciófilmeket, mert azokban sok embert lelőnek, és mint tudjuk, a gyilkolás rossz. :D

Nem tudom... az országa olyan, mint a balkán. Vagy mint az 1800-as években. Van egy kastély, és vannak a parasztok kordékkal. Hol itt a felvirágoztatás?
Hát Gaby mintha úgy mondta volna, hogy a történetekben a népe elégedett volt vele. :D De én nem vagyok annyira tájékozott F4-ben, szóval lehet, hogy tévedek. Majd Gaby megerősít, vagy megcáfol. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10972 Dátum: 2013. augusztus 23. - 17:40:28 »
miért szeretik a negatív karaktereket. :) Darth Vader diktátor, gyilkos. Riddick is egy mocskos gyilkos.
Őt nem is szeretjük.  :hehe:
Idézet
Hát Gaby mintha úgy mondta volna, hogy a történetekben a népe elégedett volt vele.
Az Észak-Koreaiak is elégedettek a jelenlegi vezetőjükkel. Fátum emberei sem mernek mást mondani - vagy pedig annyira meg vannak hülyítve.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10973 Dátum: 2013. augusztus 23. - 17:53:54 »
Én Riddicket is bírom. ;D Nagyon badass. :D

Az Észak-Koreaiak is elégedettek a jelenlegi vezetőjükkel.
Ezt aláírom, de ők tényleg nagyon agymosottak. Ettől még a népük nagy része éhezik, és hihetetlen durva állapotok vannak abban az országban. Hogy úgy mondjam, Latveria népe - még ha elmaradott is - valószínűleg fényévekkel jobban él, mint az Észak-Koreaiak.
De hogy közelebbi példát is mondjak a jó - rossz diktatúrára: itt a mi országunk. Én még nagyon kicsi voltam, amíg tartott a kommunizmus, így valódi tapasztalatom nincs róla, de az alapján, amit szüleimtől/ismerőseimtől hallottam, illetve amit a suliban tanultunk róla, hát az itteni kommunista diktatúra igencsak jó és laza volt Észak-Koreához képest. Ezért mondom, hogy a diktatúrák, diktátorok között is van különbség.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 23. - 17:56:15 írta Tom Fireheart »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10974 Dátum: 2013. augusztus 23. - 18:07:15 »
Fátum előtt az élet úgy nézett ki Latvériában, hogy azt etted, amit sikerült kiverned a szomszédodból. Fátum alatt nincs éhezés, nincs szegénység, nincs bűnözés, mindenkinek van munkája, mindenki részesül egész jó oktatásban, senki sem szűkölködik, mert minden alapvető szükséglet kvázi ingyen van. Persze a túloldalán feltétlen engedelmességet kérnek, elég erős az agymosás, illetve jelentősebb magántulajdonnal senki sem rendelkezhet. Fátum a jól működő paternalista diktatúrát valósította meg, és ahányszor elmozdították a hatalomból, az ország marha gyorsan visszasüllyedt a szegénységbe és a káoszba, ráadásul általában tipikus balkáni diktátorokat kaptak a nyakukba.
Az, de a valós történelem egyik legnagyobb alakjának tartott Napóleon is az. Sőt, igazából reálisan nézve a hazánkban körülrajongott Mátyás király is, mert ő aztán tényleg teljesen kiszipolyozta a népét csak azért, hogy háborúzhasson egy csillogó császári koronáért, ami aztán nem jött össze neki, plusz amint megszűnt a felügyelet a sokat magasztalt serege felett, azok végigdúlták a fél országot.
Nem, Galactus addigra már "le volt győzve". Fátum Galactus hajójának energiáját szívta magába, így kozmikus hatalmú, kvázi félisten lett.
Nem kvázi és nem fél. A Túlontúliak azok, amik túlmutatnak még a bibliai Isten fogalmán is.
Idézet
Ha azok lennének, nem kéne úgy őrizni a határt, mint egy börtön és egy erőd keverékét és nem hallani folyton arról, hányan próbáltak átszökni délre. A képregénybéli Latvériában az a kevés határőrség, ami van, mind kifelé irányul, okkal. jobb hasonlat lenne Kuba, de onnan meg a mélyszegénység miatt szökdösnek évtizedek óta.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #10975 Dátum: 2013. augusztus 23. - 18:31:42 »

Idézet
Olyan nincs, hogy jó diktátor vagy rossz diktátor. A diktátor az rossz.
Ezzel sem értek teljesen egyet. Az igaz, hogy úgy általánosságban a diktatúra rossz, viszont a diktátorok között is van különbség, vannak jobbak és rosszabbak is. Például az Észak-Koreaiak simán lecserélnék a mostani rezsimjüket Fátumra. ;) Sőt, szerintem sok afrikai diktatúrában élő nép is.
(Egyébként nem vagyok biztos benne hogy a diktatúra minden esetben rossz lenne. Ha létezne egy idealizált vezető - kvázi tökéletes lény - aki minden esetben helyesen dönt, és a nép érdekeit is mindig szem előtt tartaná, az akár lehetne jó is. De mivel az ember gyarló, így ilyen ideális helyzet nincs.)

Igen, de az már nem diktatúra lenne.  ;)
Akkor a te megfogalmazásod szerint az angol királynő is diktátor.  ;)

Idézet
Ezért nem is értettem, hogy lehet felnézni rá, hogy honnan jött és mit ért el.  :uhoh: :roll:
Várj, szerintem két külön témáról beszélünk. Az egy dolog, hogy Fátum önmagában jó vagy rossz ember, de az már más téma, hogy az emberek (néző/olvasóközönség) miért szeretik a negatív karaktereket. :) Darth Vader diktátor, gyilkos. Riddick is egy mocskos gyilkos. Dexter egy sorozatgyilkos. Célpont megölt egy nagyanyót pár szem mogyoróval. :hehe: Az emberek mégis szeretik ezeket a karaktereket. Csak a különbség az, hogy ezek kitalált figurák, kitalált történetekkel, amit el lehet választani a valóságtól. Egy Hitlert vagy Sztállint én is mélyen megvetek, de attól még Fátumot nagyon is kedvelem, és az egyik kedvenc szuperbűnözőm. :)
Ilyen alapon ne nézz akciófilmeket, mert azokban sok embert lelőnek, és mint tudjuk, a gyilkolás rossz. :D

Ezért is írtam, hogy tudom, hogy kitalált, hogy ebbe ne kössön bele senki. Nem jött össze.  ;D
Egyáltalán nincs igazad, vagyis kevered a szezont a fazonnal,  ;D mert felnézni valakire ( elismerni érdemeit ) és megnézni egy akciófilmet nem ugyanaz a kategória. Akkor lenne ugyanaz, ha én azt mondtam volna mennyire királyak az akciófilmek, mert mindenkit leölnek benne és ez nekem tetszik. Szeretem a horror filmeket is, de még egyszer sem mondtam, hogy ledarálom a szomszéd nénit, mert az menő. Remélem így már érthető.  ;)

Én Riddicket is bírom. ;D Nagyon badass. :D

Ezt aláírom, de ők tényleg nagyon agymosottak. Ettől még a népük nagy része éhezik, és hihetetlen durva állapotok vannak abban az országban. Hogy úgy mondjam, Latveria népe - még ha elmaradott is - valószínűleg fényévekkel jobban él, mint az Észak-Koreaiak.
De hogy közelebbi példát is mondjak a jó - rossz diktatúrára: itt a mi országunk. Én még nagyon kicsi voltam, amíg tartott a kommunizmus, így valódi tapasztalatom nincs róla, de az alapján, amit szüleimtől/ismerőseimtől hallottam, illetve amit a suliban tanultunk róla, hát az itteni kommunista diktatúra igencsak jó és laza volt Észak-Koreához képest. Ezért mondom, hogy a diktatúrák, diktátorok között is van különbség.

Igen van köztük különbség, de az egyik olyan mint egy orrtörés, a másik mint egy tökön rúgás. Nos, valljuk be egyik sem túl kellemes. Csak két rossz közül lehet választani.
Nem feltétlenül agy mosottak, csak egyszerűen elnyomottak és félnek. Nem biztos, hogy nekik az jó.
Igazából Magyarországon nem volt kommunizmus. Itt szocializmus volt. Kommunizmus a világon sehol nem volt még és valószínű nem is lesz, mert az egy ideális állapot lenne. Mindenki egyenlő, szabad stb...
Eszmének nem lenne rossz, de ahogy megvalósítani próbálják, az az amit mindenki utál. Kommunizmust kapitalista eszközökkel ( erősebb kutya ) lenyomni az emberek torkán az a durva. No, meg az hogy ennek ( és minden politikai vonalnak, kivétel nélkül ) vannak követői....

Az, de a valós történelem egyik legnagyobb alakjának tartott Napóleon is az. Sőt, igazából reálisan nézve a hazánkban körülrajongott Mátyás király is, mert ő aztán tényleg teljesen kiszipolyozta a népét csak azért, hogy háborúzhasson egy csillogó császári koronáért, ami aztán nem jött össze neki, plusz amint megszűnt a felügyelet a sokat magasztalt serege felett, azok végigdúlták a fél országot.

Igen, Istvánról nem is beszélve. És szentté avatták.  :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 23. - 18:45:00 írta Kit Walker »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10976 Dátum: 2013. augusztus 23. - 20:39:49 »
Igen, de az már nem diktatúra lenne.  ;)
Dehogynem, ha egy személy dönt önkényesen, a nép beleszólása nélkül. Csak egy idealizált, tökéletes diktátor mindig helyes döntéseket hozna.

Idézet
Akkor a te megfogalmazásod szerint az angol királynő is diktátor.  ;)
Nem, mert az angol királyi családnak nincs tényleges (telj)hatalma. Ők inkább csak celebek. ;D

Idézet
mert felnézni valakire ( elismerni érdemeit ) és megnézni egy akciófilmet nem ugyanaz a kategória.
Csakhogy én nem azért nézek fel Fátumra, mert milyen jól terrorizálja a népét. Hanem azért, mert nagyon szórakoztató sztorik születnek abból, ahogy elkenik egymás száját a hősökkel. ;D Ettől még a gaztetteivel nyilván nem értek egyet, és a hősöknek szurkolok a végén. Igazából az sem jó megfogalmazás, hogy felnézek rá. Inkább csak szeretem, kedvelem a karakterét. Ő csak egy kitalált képregénykarakter, semmi több, ekként is kezelem. A páncélját és a technológiáját persze elfogadnám, de a valóságban nem szeretnék diktátor lenni.
Idézet
Szeretem a horror filmeket is, de még egyszer sem mondtam, hogy ledarálom a szomszéd nénit, mert az menő.
Szeretem Fátum dokit, de soha nem szeretnék valódi diktatúrában élni, mert az nem menő. :D Ugyanazt tesszük: elválasztjuk a képzeletet a valóságtól. A képregények és a filmek esetében is. Nyilván egy valódi diktátorról egész más a véleményem, mint egy kitalált képregényfiguráról. ;)

Idézet
Igen van köztük különbség, de az egyik olyan mint egy orrtörés, a másik mint egy tökön rúgás. Nos, valljuk be egyik sem túl kellemes. Csak két rossz közül lehet választani.
Ne mondd már, hogy nem tudsz különbséget tenni kisebb és nagyobb rossz között! Ha választanod kéne, hogy levágják a karod, vagy betörik az orrodat, mégis melyiket választanád? Egyik sem túl kellemes, mégis nagy különbség van köztük. ;) (Hogy világos legyen a hasonlat: Észak-Koreai diktatúra= karlevágás; magyar szocializmus=orrbavágás. VAN különbség.)

Idézet
Nem feltétlenül agymosottak, csak egyszerűen elnyomottak és félnek. Nem biztos, hogy nekik az jó.
De, sajnos nagyon agymosottak. Teljesen úgy vannak nevelve, hogy ami az országhatáron belül van, az jó, a határon túl meg csupa rossz és gonosz ember él. Hihetetlen mértékű cenzúra van, gyakorlatilag szinte semmit nem tud külföldről a jónép. Egyébként nem az a legnagyobb baj, hogy elnyomottak, és ez rossz, hanem konkrétan éhínség van, mert teljesen el van cseszve az ország gazdasága. Minden a hadiiparnak van alárendelve, a politikai vezetőség dőzsöl, miközben a nép nagy része éhezik, élelmiszer- és gyógyszerhiány van (altatás nélkül végeznek műtéteket!). Persze, rossz az elnyomás és a félelem, de nem mindegy milyen méreteket ölt, és milyen egyéb körülmények társulnak hozzá.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #10977 Dátum: 2013. augusztus 23. - 21:35:03 »
Idézet
mert felnézni valakire ( elismerni érdemeit ) és megnézni egy akciófilmet nem ugyanaz a kategória.
Csakhogy én nem azért nézek fel Fátumra, mert milyen jól terrorizálja a népét. Hanem azért, mert nagyon szórakoztató sztorik születnek abból, ahogy elkenik egymás száját a hősökkel. ;D Ettől még a gaztetteivel nyilván nem értek egyet, és a hősöknek szurkolok a végén. Igazából az sem jó megfogalmazás, hogy felnézek rá. Inkább csak szeretem, kedvelem a karakterét. Ő csak egy kitalált képregénykarakter, semmi több, ekként is kezelem. A páncélját és a technológiáját persze elfogadnám, de a valóságban nem szeretnék diktátor lenni.

Nem te ismerted el Fátumot.Nem neked szántam, csak beszélgettünk.  ;)
Nem is azzal van a baj, hogy szereted, én is szeretem és érdekes módon a doktor ellenfeleit szeretem legjobban Pókinak is ( Oki doki, Gyík, Fátum ) Fátum nekem is nagy kedvencem, de ahogy te is írtad, azért mert érdekes karakter és nem azért mert követendő példa.

Idézet
Ne mondd már, hogy nem tudsz különbséget tenni kisebb és nagyobb rossz között! Ha választanod kéne, hogy levágják a karod, vagy betörik az orrodat, mégis melyiket választanád? Egyik sem túl kellemes, mégis nagy különbség van köztük. ;) (Hogy világos legyen a hasonlat: Észak-Koreai diktatúra= karlevágás; magyar szocializmus=orrbavágás. VAN különbség.)
Naná, hogy van különbség, ezt mondom én is. De egy jó ember nem vág orrba, hanem segít. Ergo jó diktatúra nincs, csak jobb, de az is rossz. Hisz a karlevágás és az orrbavágás is rossz, szerintem. A jó diktatúra az lenne, ha segít rajtad, a rossz hogy orrbavág.  Oké, mondhatjuk, hogy Fátum népe nem éhezik, viszont cserébe alá kell vetniük magukat az uralmának, eldobva a szabadságukat. Ha jól emlékszem az F4 az X-men ellenben volt erre egy nagyon jó példa. Mármint Fátum jellemére. Na, ott szerintem kicsit sem szerethető. De Fátumot ezért szeretjük, mert nem lehet szeretni.  ;D Mint Jockey-t a Dallasból.  :hehe:
Szóval csak azt akarom mondani, hogy maga a diktatúra szó is óriási negatív töltettel bír, nincs benne semmi jó. Üres halmaz.  :hehe:
Amúgy valóban voltak nálunk is nagyon csúnya dolgok, de ezt igazán megítélni a történelemkönyvek mögül nem lehet. Hisz mint tudjuk, Winston folyamatosan átírja Nagy Testvér parancsára.   :nezze: Az sem lehet véletlen, hogy az "egyszerű" ( értsd: akik nem ültek közel a tűzhöz ) emberek annyira szidják azt a rendszert. De 20 év múlva mi is szidunk majd valamit...  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10978 Dátum: 2013. augusztus 23. - 22:15:29 »
Szóval csak azt akarom mondani, hogy maga a diktatúra szó is óriási negatív töltettel bír, nincs benne semmi jó. Üres halmaz.  :hehe:
Ez csak egy modern járulékos valami. Háromszáz éve még nem egy rossz dolog volt, hanem az egyetlen működőképes modern államforma. Eredetileg az athéniak meg ugye pont azért találták ki, hogy a békeidőben úgy-ahogy működő demokráciát nagy szósz esetén gyorsan lecseréljék erre, mert ez működött. A történelem talán leginkább működőképes állami berendezése egy féldemokratikusan megválasztott diktátort használt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #10979 Dátum: 2013. augusztus 24. - 10:44:20 »

Ben Affleck lesz Batman reakció tweetek! A Val Kilmeres a kedvenc.
http://www.youtube.com/watch?v=JPj7b4Y97Ro