Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318780 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11100 Dátum: 2013. szeptember 08. - 17:43:04 »
Huh, látom átjött a film üzenete nagyon... Viszont így jó eséllyel tetszeni fog neked a remake.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11101 Dátum: 2013. szeptember 08. - 17:53:56 »
Az effektek plusz a tech része biztosan, viszont a forgatókönyv és a PG13-as besorolásra már nem vennék mérget!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11102 Dátum: 2013. szeptember 08. - 18:59:51 »
Az eredetiben azért mozgott úgy mert baromi nehéz volt a jelmez és a szinész alakította ki ezt a mozgást, mert gyakorlatilag egész nap a páncélban volt, rengeteget fogyott is naponta. Ez az új film egyszerűen felesleges, a réginél soha nem lesz jobb, felőlem bármilyen effektet rakhatnak a filmbe akkor se fog a régi nyomába érni. Murphy balesete, ebben az új filmben röhejes, bele sem hal, az emlékei is megmaradnak és a családjával is tartja a kapcsolatot. Páran biztos emlékeztek rá, milyen brutálisan ölték meg az eredetiben. Hol van ez ahhoz képest? Most le merem fogadni, hogy az lesz a vége, hogy a családjánál marad. Az alacsony korhatárbesorolás röhejes, nagyon unom, hogy a mostani filmekben egy csepp vér sincs, hogy a 10 éves kölkök is élvezkedhessenek rajta, csak az a helyzet, hogy nem minden filmnek áll jól az alacsony korhatár. Ez pont olyan mintha az Elemi Ösztön-t alacsony korhatárba tennék, kb az egész lényegét elvesztené a film. A régi film brutalitása pont azért volt jó, mert bemutatta, hogy abban a jövőképben kb semmit sem ér az élet.

Sajnos tisztában vagyok vele, hogy a mostani fiataloknak az a film már gáz és a páncél is, nekem viszont az új páncél gáz, semmi egyedi ötlet nincs benne csak ahogy már korábban írtam összemixelték Batman és Vasember ruháit. A színészek és a rendező biztos mindent beleadtak, csak sajnos egy teljesen felesleges filmbe ölték a tehetségüket. 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11103 Dátum: 2013. szeptember 08. - 19:05:51 »
Ha a film tetszeni fog az új generációnak, akkor épp annyira nem felesleges, mint ahogy mondjuk a 70-es évekbeli Ben Húr sem volt az. Pedig lehet, hogy az első film belőle jobb volt.  ;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11104 Dátum: 2013. szeptember 08. - 19:19:51 »
Ha a film tetszeni fog az új generációnak, akkor épp annyira nem felesleges, mint ahogy mondjuk a 70-es évekbeli Ben Húr sem volt az. Pedig lehet, hogy az első film belőle jobb volt.  ;)

Szerintem te az 59-es Ben Hurra gondolsz, Hestonnal  nem? Amúgy abból az első is nagyon jó volt, de akkor az volt a trend, hogy jön a hangosfilm és azért csinálták ezeket a régi nagy alkotásokat ( mert a néma Ben Hur az volt!!! ) újra. ( Az Ének az esőben és az új keletű Némafilmes című film is arról szól, ezt hogy élték meg a színészek. ) Viszont ezeknek a remakeknek csak egyetlen oka van: Hollywood ötlettelensége. No meg az, hogy a mostani gyerekek, fiatalabb korosztály ( tisztelet a kivételnek ! ) már nem nézi meg jóformán a 80-as években készült filmeket sem. A régebbieket pedig egyenesen zsigerből elutasítják, mert fekete-fehér.
Biztos, hogy lesz rajongótábora az új Robo filmnek, és lehet, hogy nekem is tetszeni fog ( a Dredd-et imádtam, bár ott nem történt olyan gyökeres változás, változtatás ) de ez nem Robo film számomra. Ugyanaz a bajom vele, mint a nolanbatmannel. Ha nem akarnak szuperhős ( képregényfilmet ) filmet csinálni, ne rakják bele a hős, illetve képregénykaraktereket.....

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11105 Dátum: 2013. szeptember 08. - 19:54:52 »
Idézet
Az alacsony korhatárbesorolás röhejes, nagyon unom, hogy a mostani filmekben egy csepp vér sincs, hogy a 10 éves kölkök is élvezkedhessenek rajta, csak az a helyzet, hogy nem minden filmnek áll jól az alacsony korhatár. Ez pont olyan mintha az Elemi Ösztön-t alacsony korhatárba tennék, kb az egész lényegét elvesztené a film. A régi film brutalitása pont azért volt jó, mert bemutatta, hogy abban a jövőképben kb semmit sem ér az élet. 

Annak nem sok értelme lenne ha a régi Robo-t egy az egyben lemásolnák és minden úgy történne ahogy anno volt az első filmben! Némi változtatás kell, elvégre ez egy remake és muszáj újat mutatniuk. Itt inkább az a baj hogy átesnek a paci túloldalára és az egész karaktert és magát a szinopszist felhígítják hogy minél több ember üljön be rá a moziba. Ezt a korhatáros dolgot viszont végképp nem értem :headscratch: A 80-as években miért nem törődött ezzel senki? Akkor is voltak gyerekek és ők is látták hiszen akkor most nem menne itt a vita arról hogy melyik verzió a jobb ;D Egyébként az arany középút ennél a filmnél szerintem működne ami azt jelenti hogy tartalmazna brutális jeleneteket,de csak lightosan nem pedig töményen mint Verhoeven filmje! Azért az elemi ösztönnel kár volna összehasonlítani mert az egy teljesen más kategóriájú alkotás és való igaz hogy annál nem működne ez a PG13 besorolás.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11106 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:18:38 »
No meg az, hogy a mostani gyerekek, fiatalabb korosztály ( tisztelet a kivételnek ! ) már nem nézi meg jóformán a 80-as években készült filmeket sem. A régebbieket pedig egyenesen zsigerből elutasítják, mert fekete-fehér.
Valahol megértem őket. Kevés kivétellel minden régi film bugyutának tűnik. Ha a sztori jó, akkor a jelmezek, vagy a szlengek. Ahogy én se bírok végignézni egy 80-as években sztár horrort (ha még nem láttam régebben); ahogy sokan nem tudnak játszani Psx-es játékokkal, csak a grafikájuk miatt, úgy szerintem ezekkel is hasonló problémájuk van a mai fiataloknak. Ahogy mi sem szívesen néztünk némafilmeket (legfeljebb a Stan és Pant).

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11107 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:18:48 »
Egyetértek Kaine-el, ez a film már az új generációnak készül, ami nem feltétlenül baj.

Amúgy nem rossz a trailer, bár látszik, hogy feleannyira se lesz durva, mint a régi filmek, de ez nem is lep meg, illetve nem is baj. Az is biztos, hogy elég látványos lesz, csak ez nehogy a sztori rovására menjen (mint az új Emlékmásban). Engem csak két dolog zavar így első blikkre: hogy meghagyták Murphy egyik kezét élőnek, illetve hogy feketére festették a páncélját. Pedig a trailer egy részében a krómozott páncélban szaladgál és tök jól néz ki.

+ Keatonnak én is örülök. :bravo:

Szerintem is. A régi filmnél tényleg elhitte az ember, hogy egy robot mozog ott. Király volt. Viszont ennél az újnál egyáltalán nem érzi az ember, hogy egy robot van ott, hanem egy páncélban van egy mozgássérült zsaru, pedig pont a roboton lenne a hangsúly.
Azért ne felejtsétek el, hogy 20-30 évvel ezelőtt, amikor a régi film is készült, még más volt az emberek elképzelése a robotokról és a jövőbeli technológiákról, mint ma. Manapság, amikor minden sci-fiben az emberi mozgást tökéletesen leutánzó, ruganyosan ugrabugráló robotokat látunk, elég ciki lenne a régi robotzsarus szaggatott mozgás és a futás képességének hiánya. ;)

Valahol megértem őket. Kevés kivétellel minden régi film bugyutának tűnik. Ha a sztori jó, akkor a jelmezek, vagy a szlengek.
Én is megértem őket. Pl. a régi Robotzsaru sztorija hiába jó, és hiába brutálisan durva a film, ha amúgy a robot mai szemmel már gagyinak hat. Főleg, ha összehasonlítják pl. a Vasember filmekkel. ;) Úgy gondolom, hogy nálunk azért a nosztalgiafaktor is erősen belejátszik, hogy ennyire védjük a régi filmeket, elfogultak vagyunk. Még akkor is, ha - CGI híján - sok akkori filmben igazi bravúr volt a sminkmesterek munkája.

Szerintem nincs semmi baj a rebootolással, ha jól csinálják, és ha már ilyen szuper CGI technológia van manapság, akkor miért ne lehetne kihasználni? Sok régi film van, ami ma már kicsit gagyinak hat, sokkal látványosabbá tudják tenni CGI-vel.

Nem a CGI használatával van a baj, hanem azzal, hogy sokszor a stúdiók elkényelmesednek, vagy nem mernek kockáztatni, és a sztorival nem sokat fáradoznak, mert a látvány majd úgyis eladja a filmet.

« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 08. - 20:38:59 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11108 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:27:13 »
No meg az, hogy a mostani gyerekek, fiatalabb korosztály ( tisztelet a kivételnek ! ) már nem nézi meg jóformán a 80-as években készült filmeket sem. A régebbieket pedig egyenesen zsigerből elutasítják, mert fekete-fehér.
Valahol megértem őket. Kevés kivétellel minden régi film bugyutának tűnik. Ha a sztori jó, akkor a jelmezek, vagy a szlengek. Ahogy én se bírok végignézni egy 80-as években sztár horrort (ha még nem láttam régebben); ahogy sokan nem tudnak játszani Psx-es játékokkal, csak a grafikájuk miatt, úgy szerintem ezekkel is hasonló problémájuk van a mai fiataloknak. Ahogy mi sem szívesen néztünk némafilmeket (legfeljebb a Stan és Pant).

Minden film a saját közegében, korosztályában értékelhető, élvezhető a legjobban ez tény. De a többiben nem teljesen értek egyet, mert én például a Lopott idő című filmet tartottam olyan bugyutának, hogy az leírhatatlan.  :hehe: Pedig az új film. De azt sem szabad elfelejteni, hogy a tesózás, zsírozás, vágodozás szintén baromi bugyuta lesz 10 de lehet hogy 5 éven belül.
Én a filmeket ezek szerint máshogy szemlélem ( amúgy ez biztos!  ;) ), mert a mai napig nagyon jól szórakozom egy némafilmen is.  ;) De a régi musicaleket sem tudom megunni, ahogy pl. a Repo is nagy kedvencem, ami szintén ( viszonylag ) új film.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11109 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:31:49 »
Az előzetes elnézve már vártam mikor kérdezi meg Keaton, hogy: ' Does it come in black?"  :hehe:
Más film lesz, mint a régi. Ez tény, de ez nem feltétlenül jelent majd rosszat. Amúgy elég sok itt az utalása régi filmre, már az előzetesben is. ( még a régi robotest is ott van, mint lehetséges kinézet a monitoron )

A némafilmes témához: nézzétek meg a Nosferatu című filmet. A '22-est, aztán a '70-es évekbelit. A némafilmet klasszisokkal jobb lett. Persze alapból kicsit szokni kell ezt a régi " némafilmes" stílust.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11110 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:35:21 »
Én nem vitatom el a régi filmek érdemeit, csak azt nézd, hogy akkor is készült 2 millió, amiből szeretjük a "klasszikusokat", vagyis ezret. Ami nekünk a 80-as évek filmgyártása, amikkel felnőttünk, rengeteg gagyi van köztük, amiken azért jól szórakoztunk annak idején - vagy azért, mert jobb volt, mint a műfajában a többi, vagy csak új volt valamilyen szinten -, de mégsem örök életűek. Gondoljunk csak a sok Funes, vagy Delon filmre, amelyek a csúcsfilm kategóriába tartoztak annak idején, de ma már csak vagy nagyon ráhangolódva, vagy nosztalgiával lehet végignézni őket.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11111 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:37:41 »
Nálam sem szokott akadály lenni ha egy film idősebb mint a szüleim ;) Pl lehettem olyan 15-16 éves mikor a TCM csatorna este leadta az Időgép című filmet,de nem a Guy Pearce változatot hanem a régit. Mit mondjak tetszett az alkotás, pedig akkori szemmel is röhejesnek hatott az a technológia amit anno alkalmaztak. Utána jóval később megnéztem a modern feldolgozást, ami hozta a szintet,de a régi atmoszféráját valahogy nem tudta visszaadni. Egyébként tervbe van véve,hogy megnézem a The shape of things to come című filmet és a Logan futását (amiből szintén reboot-ot akarnak készíteni Ryan Gosling főszereplésével...)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #11112 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:45:43 »
a mai napig nagyon jól szórakozom egy némafilmen is.  ;)
Látod, én például a fekete-fehér filmeket és a némafilmeket meg sem nézem (1-2 kivétel, ha akadt), az ilyen nagyon régi filmek egyszerűen nem érdekelnek. Pedig én már nem is vagyok annyira fiatal. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11113 Dátum: 2013. szeptember 08. - 20:52:26 »
A némafilmes témához: nézzétek meg a Nosferatu című filmet. A '22-est, aztán a '70-es évekbelit. A némafilmet klasszisokkal jobb lett. Persze alapból kicsit szokni kell ezt a régi " némafilmes" stílust.

A 79-es verzió Herzog filmje. Herzog eléggé művészi filmeket rendezett, ez nehezíti a befogadást, Kinski játéka, pedig sok helyen tűnik ripacskodónak. Egyértelműen jobb a némafilm, de szerintem nem igazán lehet összehasonlítani. Murnau  Nosferatuja szerintem még a 92-es Coppola Drakulánál is jobb.

Én nem vitatom el a régi filmek érdemeit, csak azt nézd, hogy akkor is készült 2 millió, amiből szeretjük a "klasszikusokat", vagyis ezret. Ami nekünk a 80-as évek filmgyártása, amikkel felnőttünk, rengeteg gagyi van köztük, amiken azért jól szórakoztunk annak idején - vagy azért, mert jobb volt, mint a műfajában a többi, vagy csak új volt valamilyen szinten -, de mégsem örök életűek. Gondoljunk csak a sok Funes, vagy Delon filmre, amelyek a csúcsfilm kategóriába tartoztak annak idején, de ma már csak vagy nagyon ráhangolódva, vagy nosztalgiával lehet végignézni őket.

Ez így igaz. A 80-as évek egyébként is a giccsről szólt...  :hehe:
Funes filmjeit meg sem bírom nézni. Igaz soha nem is bírtam...
Delonnak pedig van vagy 3 olyan filmje, ami nem arról szól, hogy ő a szépfiú és valami története is van.  :hehe:  Nagy kedvenc tőle az Ég veled, barátom! és a Vörös nap amiben mindkettőben Bronson a partnere. De a Vörös kör és a Kalandorok is tetszik tőle...

Nálam sem szokott akadály lenni ha egy film idősebb mint a szüleim ;) Pl lehettem olyan 15-16 éves mikor a TCM csatorna este leadta az Időgép című filmet,de nem a Guy Pearce változatot hanem a régit. Mit mondjak tetszett az alkotás, pedig akkori szemmel is röhejesnek hatott az a technológia amit anno alkalmaztak. Utána jóval később megnéztem a modern feldolgozást, ami hozta a szintet,de a régi atmoszféráját valahogy nem tudta visszaadni. Egyébként tervbe van véve,hogy megnézem a The shape of things to come című filmet és a Logan futását (amiből szintén reboot-ot akarnak készíteni Ryan Gosling főszereplésével...)

George Pal Időgépe az egyik legzseniálisabb időutazós film. A BBT-ban is azt a gépet veszik meg Sheldonék. A remake gyenge lett, de nem vészes. Nekem igazából csak Guy nem kéne bele...  :roll:
Logan futása és a Things to come szintén nagy filmek, Wells műveit szépen feldolgozták annak idején...
De Hestonnal az Omega ember ( ami a Last man on earth remakeje és később ezeknek a remakeje lesz a Legenda vagyok ), Zöld szója ( ami kissé az Alphavillere emlékeztet Godardtól ) és a nagy klasszis a Majmok bolygója is benne van a kedvencek közt.  ;D

a mai napig nagyon jól szórakozom egy némafilmen is.  ;)
Látod, én például a fekete-fehér filmeket és a némafilmeket meg sem nézem (1-2 kivétel, ha akadt), az ilyen nagyon régi filmek egyszerűen nem érdekelnek. Pedig én már nem is vagyok annyira fiatal. :hehe:

Nem vagyunk egyformák.  ;D Amúgy tényleg kevés olyan film van, amit nem nézek meg és nem találok benne valami értéket. Jó néha ez nehéz...  :hehe: De nem a néma és fekete fehér filmek közt szokott ez előfordulni.  ;)
Lang Metropoliszát lenyűgözőnek tartom a mai napig. Pedig néma.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 08. - 20:55:45 írta Kit Walker »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11114 Dátum: 2013. szeptember 08. - 21:08:17 »
Uh… '22-es Nosferatu nem kicsit fosatós film… lassan száz éves, de még mindig olyan félelmetes, mint egy jól összerakott japán horror.
Ahogy mi sem szívesen néztünk némafilmeket (legfeljebb a Stan és Pant).
Meg Chaplint, meg úgy nagy átlagban burleszket. Még a kilencvenes években is adtak le ilyet az egyesen, és tök jó volt. Bár nekem egyik kedvenc kalandfilmem a Sejk fia, már csak azért is, mert Valentino végre nem csak a csábító tekintetét vetette be mint teljes színészi palettáját, hanem tényleg játszik is valami szerepet. (Igazából rögtön két szerepet is.)
Egyébként tervbe van véve,hogy megnézem a The shape of things to come című filmet és a Logan futását
Csak utóbbit láttam, de ahhoz tényleg kell manapság némi nyers kitartás. Nem rossz, de a hangulat eléggé nyomasztó, néha kifejezetten depresszív. Ja, és szinkronosan sose nézd meg. A régi se volt sajna annyira erős, pedig a film eredeti hangja alapvetően eléggé gyengécske. De az új, retekklubos… te jesszus…

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11115 Dátum: 2013. szeptember 08. - 21:12:34 »
Ó tényleg a Metropolis-t is említhettem volna, bár ahhoz még nem volt szerencsém. De ami késik nem múlik! A majmok bolygója is tartalmaz egyfajta atmoszférát, ami a Wahlberg változatból kissé hiányzik! Pedig nem lett rossz feldolgozás :)

tg: Isten óvjon engem a szinkrontól ;D Ezeket mindenképp feliratosan akarom megnézni mert úgy az igazi 8) Amúgy a shape of things-hez lehet feliratot vadászni az interneten? Annyira még nem vagyok precíz angolból hogy végigdaráljam felirat nélkül (igaz belenéztem és nem is olyan bonyolult a szövege)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11116 Dátum: 2013. szeptember 08. - 21:22:13 »
Ó tényleg a Metropolis-t is említhettem volna, bár ahhoz még nem volt szerencsém. De ami késik nem múlik! A majmok bolygója is tartalmaz egyfajta atmoszférát, ami a Wahlberg változatból kissé hiányzik! Pedig nem lett rossz feldolgozás :)

tg: Isten óvjon engem a szinkrontól ;D Ezeket mindenképp feliratosan akarom megnézni mert úgy az igazi 8) Amúgy a shape of things-hez lehet feliratot vadászni az interneten? Annyira még nem vagyok precíz angolból hogy végigdaráljam felirat nélkül (igaz belenéztem és nem is olyan bonyolult a szövege)

Érdemes a Cabinet of Dr. Caligari és a Golem című alkotásokat is megnézni. De személy szerint az Operaház fantomja némafilmes feldolgozását is szeretem. A Nevető ember Weidttel szintén elég komoly.
A Caligari durva. ( Ebben is Weidt az egyik főszereplő ) Mind a történet, mind a látvány...
Valóban nem rossz a Burton féle Majmok bolygója, de messze elmarad a másiktól. Viszont a regényhez kissé közelebb áll, talán.

balogh44

• Thanos
« Válasz #11117 Dátum: 2013. szeptember 08. - 21:34:07 »
Funes-t ne nagyon soroljuk a 80-as évekbe, mivel ő a 70-es években volt aktív! ;) És azért a 80-as években is születtek olyan alkotások, amiket máig alig várja az ember, hogy végre kerüljön DVD kiadásra!
Lásd: Star Wars, Star Trek, E.T., Indiana Jones, Űrrandevú, Willow, és még sorolhatnám. Sok olyan film is született, ami elég kemény képi világgal rendelkezett, pedig gyerek volt a főszereplője, pl. "Támadók a marsról". Nálam máig kult film!! :D
Akkor bezzeg nem volt téma a besorolások.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #11118 Dátum: 2013. szeptember 08. - 21:45:06 »
Funes-t ne nagyon soroljuk a 80-as évekbe, mivel ő a 70-es években volt aktív! ;) És azért a 80-as években is születtek olyan alkotások, amiket máig alig várja az ember, hogy végre kerüljön DVD kiadásra!
Lásd: Star Wars, Star Trek, E.T., Indiana Jones, Űrrandevú, Willow, és még sorolhatnám. Sok olyan film is született, ami elég kemény képi világgal rendelkezett, pedig gyerek volt a főszereplője, pl. "Támadók a marsról". Nálam máig kult film!! :D
Akkor bezzeg nem volt téma a besorolások.

Senki nem sorolta a 80-as évekhez.  :roll:
Amúgy nem tudom te hol élsz, de a felsoroltak közül a SW, az Indy, az E.T. már BD-n is megjelent.   :lol:
A SW DVD kiadása már megért pár verziót, ahogy a Trek is megjelent már DVD-n. Az új már BD-n is.   :nezze::uhoh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #11119 Dátum: 2013. szeptember 08. - 22:16:06 »
Tudom, hogy megjelentek, csak példák voltak, mert hogy ma is van kereslet rájuk! De a java meg is van az említetteknek, bár sajna a Star Trek-ek szinkron nélkül jöttek ki, pedig nagyon jó szinkronok készültek hozzá, ja és már nem is beszerezhetőek, hivatalosan! ;)
De hogy ne érje szó a ház elejét, akkor pontosítok pár olyan alkotással, mi jó lenne ha megjelenne a 80-as évek filmjei közzül, végre magyar szinkronnal is: Űrrandevú, Howard a kacsa, Willow, Szörnyecskék 2., Sárkányölő, Utolsó Csillagharcos, Kincsvadászok.....
Amúgy a te írásodból következtettem arra, hogy oda sorolod, mondván "giccs" az a korszak, és nem is tudod megnézni Funes filmjeit, ki holott inkább, a 60-70-es években játszott! :roll:
Amúgy, hogy vissza kanyarodjunk a szóban fogó Robotzsaru-ra, pont hogy nem a giccs világát mutatta meg, hanem a 80-as évek egy lehetséges jövőképét, teszem hozzá reálisan! És amikor a mostani Vasemberhez hasonlítgatjuk, csak jókat nevetek, hiszen két különböző világ, különböző kor, és nem utolsó sorbanban, az egyik egy páncélba bújt ember lenne, a másik pedig félig robot! :nezze:
Namost, a mostani film, pont hogy giccs kategória a számomra, tényleg nem értem Hollywood-ot, pedig a Evil Dead-nél sikerült a komolyabb rebootolás!