Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318783 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11320 Dátum: 2013. november 04. - 11:54:47 »
Idézet
Nos, ebben én is osztom a malmec-i Alf véleményét.  :hehe:
Sosem kötöttek le az Űrszekerek. :roll:

P'tah Jol Ginquol! Katah!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11321 Dátum: 2013. november 04. - 15:48:04 »
Ez valami klingon csatakiáltás? :D

GG: nem hiszem, hogy az Exiles benne lenne. Majd talán egy külön filmben.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11322 Dátum: 2013. november 04. - 15:51:30 »
Mikor lesz már a Google Fordítónak klingon opciója?  :lol:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #11323 Dátum: 2013. november 04. - 16:03:57 »

Csak találgatok, de pont egy időutazós rész lesz. És ahogy a trailerben Blink után mutatják Bishopot, meg a többieket, felmerült bennem, hogy mivan ha nem véletlenül mutatnak ott 5-6 fura egyént vele együtt?
This is a joke. A real practical Joke.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11324 Dátum: 2013. november 04. - 16:28:56 »

Csak találgatok, de pont egy időutazós rész lesz. És ahogy a trailerben Blink után mutatják Bishopot, meg a többieket, felmerült bennem, hogy mivan ha nem véletlenül mutatnak ott 5-6 fura egyént vele együtt?

Ez filmek esetében nem így működik. Míg a képregényben szeretik túlbonyolítani a dolgokat, addig a filmekben ezt jóval egyszerűbben csinálják, lévén a közönség értse hisz közülük 10% az aki tényleg fanatikus ;)
Arról nem is beszélve,hogy most az a nagy céljuk,hogy mindent egységessé tesznek és elvarrják a szálakat! Most,hogy nézne az ki ha még az Exiles csapatot is behoznák a képbe? Totális káosz lenne abból, és a multiverzum szerkezete ripityára menne :lol:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11325 Dátum: 2013. november 04. - 17:46:00 »
Sejtettem. ;)  Mondjuk, az egyesített kölcsönhatások elmélete szerint talán nem is mondtál hülyeséget.  ;D (Ami viszont felveti a kérdést alapvetően vajon mi is Magneto erejének természete?  :) )

Olvastam a wikin, ( ezért egyáltalán nem biztos, hogy helytálló is ) hogy más energiákat is használ.

"..... Magneto ereje elsősorban a mágnesesség, mindamellett úgy tűnik kisebb mértékben bármilyen energia gerjesztésére és irányítására képes, amelynek természetes rokon a mágnesességgel. A hő, illetve az infravörös sugárzás egyaránt az elektromágneses spektrum részei, akárcsak a látható fény, a rádióhullámok, az ibolyántúli fény, a röntgensugarak- és Magneto valamennyit képes használni......."

Tegnap ezen kissé elgondolkodtam, miután VTomival belebonyolódtunk és utána néztem.

Idézet
Nos, ebben én is osztom a malmec-i Alf véleményét.  :hehe:
Sosem kötöttek le az Űrszekerek. :roll:

P'tah Jol Ginquol! Katah!

Klaatu barada nikto!
Én nyertem!   ;D

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11326 Dátum: 2013. november 04. - 21:57:52 »
Nem, nem arra gondoltam, hogy a földben lévő fémet taszítja el, hanem a föld mágneses erejére. Gyakorlatilag a gravitációs mezőt " lovagolja " meg.  :D De szerintem tg lesz a titok nyitja.  ;D
Szerintem a kettő ugyan az.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11327 Dátum: 2013. november 04. - 22:05:55 »
Sejtettem. ;)  Mondjuk, az egyesített kölcsönhatások elmélete szerint talán nem is mondtál hülyeséget.  ;D (Ami viszont felveti a kérdést alapvetően vajon mi is Magneto erejének természete?  :) )

Olvastam a wikin, ( ezért egyáltalán nem biztos, hogy helytálló is ) hogy más energiákat is használ.

"..... Magneto ereje elsősorban a mágnesesség, mindamellett úgy tűnik kisebb mértékben bármilyen energia gerjesztésére és irányítására képes, amelynek természetes rokon a mágnesességgel. A hő, illetve az infravörös sugárzás egyaránt az elektromágneses spektrum részei, akárcsak a látható fény, a rádióhullámok, az ibolyántúli fény, a röntgensugarak- és Magneto valamennyit képes használni......."

Tegnap ezen kissé elgondolkodtam, miután VTomival belebonyolódtunk és utána néztem.

Ez mind az elektromágneses kölcsönhatás, nem különféle erők. Csak sajnos nem igazán használják ki ezt az írók.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11328 Dátum: 2013. november 04. - 22:58:04 »
Érdekes, hogy a fém tárgyak mozgatásából, a mágnesesség körüljárásával meddig lemennek az rók és kiterjesztik a karakterek képességeit. Egyik x-men-ben láttam, hogy még gyógyítani is tudott Magneto.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #11329 Dátum: 2013. november 04. - 23:53:49 »
Érdekes, hogy a fém tárgyak mozgatásából, a mágnesesség körüljárásával meddig lemennek az rók és kiterjesztik a karakterek képességeit. Egyik x-men-ben láttam, hogy még gyógyítani is tudott Magneto.

Ezeket én is szeretem, csak az a baj, hogy ezeket általában egyszer lehet ellőni.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11330 Dátum: 2013. november 05. - 08:22:23 »

Ezeket én is szeretem, csak az a baj, hogy ezeket általában egyszer lehet ellőni.
Miért? Később nem tarják meg? Nem veszi fel a  többi író a képességek listájára?

BuB

• Pókfej
« Válasz #11331 Dátum: 2013. november 05. - 13:26:11 »

Jamie Alexander Wonder Womanként.

Hát nem is tom... nem túl csonti ő Csodanőnek... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #11332 Dátum: 2013. november 05. - 17:55:25 »
A Thor Dark World prömierje.

Hát ő Jaimie Alexander rucija nemhogy nem sokat bíz a fantáziára, de igazából semmit. Konkrétan mindene kilátszik belőle...  :o

további képek
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 05. - 17:57:31 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #11333 Dátum: 2013. november 05. - 19:08:13 »
Egy ilyen Batmobile-al kibékülnék:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #11334 Dátum: 2013. november 05. - 19:27:10 »
A Thor Dark World prömierje.

Hát ő Jaimie Alexander rucija nemhogy nem sokat bíz a fantáziára, de igazából semmit. Konkrétan mindene kilátszik belőle...  :o
Valahogy ki kell tűnnie a stábból, ha már a szerepével nem sikerült  :hehe:
Ez a ruci eléggé nagy fail a tervezőjének. Itt van cenzúra nélkül, hogy miért --> http://moejackson.com/2013/11/05/red-carpet-wardrobe-malfunction-trifecta-jaimie-alexander-at-thor-the-dark-world-premiere/jaimie-alexander-see-thru-dress-at-thor-the-dark-world-premiere-in-los-angeles-2/

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11335 Dátum: 2013. november 05. - 19:32:37 »

Ez mind az elektromágneses kölcsönhatás, nem különféle erők. Csak sajnos nem igazán használják ki ezt az írók.

Látod, ezért írtam, hogy nem helytálló a wiki.  ;)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #11336 Dátum: 2013. november 05. - 19:45:01 »
Valahogy ki kell tűnnie a stábból, ha már a szerepével nem sikerült  :hehe:
Ez a ruci eléggé nagy fail a tervezőjének.
Nem hiszem, hogy fail, pontosan ez volt szerintem a cél. Tudta ő ezt akkor amikor felvette ezt a rucit, és tudta a tervező is.
És tudták azt is, hogy róla fog csámcsogni mindenki.
Az ilyen ruhák max képregényekben működnek, hogy pont mindig mindent eltakar.  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 05. - 19:47:47 írta Todd »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11337 Dátum: 2013. november 05. - 22:57:53 »
Gondolta, hogyha már képregényfilm, szerencsét próbál.

Todd

• Pókfej
« Válasz #11338 Dátum: 2013. november 06. - 10:21:49 »
Ez a ruci eléggé nagy fail a tervezőjének.
Végül tényleg nagy Fail lett a dologból, most állítólag megy a pereskedés, hogy töröljék a netről az összes puncis képet.
Most akkor valaki qrvára nem tudta, hogy mit csinál. Vagy azt hitték, hogy a jámbor fotósok úgyse fognak olyan szögből fotózni, vagy ha látják, majd azokat a képeket nem töltik fel, vagy, hogy most bármi törölhető a netről?
Ez azért elég nagy naivitás...
Azt hittem, ez így volt eltervezve, hogy "Igen, közszemlére tettem a pinámat, mert én egy ennyire bevállalós csaj vagyok, tessék nézzétek!".
De ami a legvalószínűbb, hogy ez is a terv része, hogy tovább maradjon fenn a téma (és lám bejött, mert megint erről dumálunk).

Amúgy ilyen szempontból tök előnyös lehet nőnek lenni, mert ha férfi vagy és pucc buliba mész, csak a zakó marad, akkor is, ha 40 fok meleg van, és rád rohad egész nap, míg nőként lényegében tök pucéran is lehetsz elegáns.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11339 Dátum: 2013. november 06. - 11:03:07 »
Eh, mit vannak kiakadva, nem is látszik semmi rendesen ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL