Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320021 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #11840 Dátum: 2014. március 15. - 21:16:53 »
Az első nekem jobban tetszett, mint a harmadik. Az első fele klisés volt (nekem, mivel ugyanaz volt benne, mint 200 hongkongi filmben már a 70-es évek óta), viszont a Madárijesztő nagyon király volt - civilben és maszkban egyaránt. A harmadikból nem tudok jó mozzanatokat mondani, csak elképesztő nagy marhaságokat (a barlangból kijutás, Batman bunyós képessége, a többszörös gerinctörése utáni teljesítményei, és még sorolhatnám). Ellenben borzalmasan el volt húzva, izzadságszagúan hosszú volt, hogy valahogy többet tudjon mutatni, mint a nagy sikerű 2. rész. Utoljára a Hulk filmen néztem az órámat, de azon csak egyszer.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11841 Dátum: 2014. március 15. - 21:39:02 »
Nekem az első a kedvencem, meg a második, a harmadik meg télleg túlhúzott látszott, hogy csak egy naaaagyon monumentális véget akarnak... ott inkább csak jó jelenetek vannak, pölö Bane és bats harca nagyon hatásos úgy zene nélkül, vagy a végén még Alfred reakciója nagyon tetszett a sírnál, Madárijesztő visszahozása (bár még mindig tartom, hogy az a szerep ott jobb lett volna Kétarcnak :D is rohadt pofás, és Macseknő is egész fajin lett.
Én az elsőben nagyon bírtam a felkészülést, ruha és eszközök megszerzése, majd a város  feltérképezése.

Plusz nálam hiába klasszik a Burton cucc, nagyon mostohán bánt a mellék karikkal, mer kb Alfred és Gordonnak milyen szerepe volt nála? "Igen, uram, nem uram, megyek uram, hívom Batmnant bekapcsolom a jelet, kikapcsolom a jelet..."  :roll:
Nolannél százszor jobban voltak mozgatva a karakterek és Alfred és Gordon is olyan volt, mint a comicsban, volt szerepük és nem papír masék voltak a háttérben...
Burtonnél mai szemmel egyedül a látvány ami még mindig odabasz, rohadt jól van bemutatva az a nyomasztó környezet.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #11842 Dátum: 2014. március 15. - 21:40:49 »
Plusz nálam hiába klasszik a Burton cucc, nagyon mostohán bánt a mellék karikkal
Khm. Bob. Önmagában jobb volt, mint a Nolan-trilógia teljes gárdája. :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #11843 Dátum: 2014. március 15. - 22:45:05 »
Plusz nálam hiába klasszik a Burton cucc, nagyon mostohán bánt a mellék karikkal
Khm. Bob. Önmagában jobb volt, mint a Nolan-trilógia teljes gárdája. :)

Pontosan. Vagy Max Shreck.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #11844 Dátum: 2014. március 16. - 14:26:34 »
Crane doki a legnagyobb arc :D "halálra ítlélem..séta által"  ;D
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11845 Dátum: 2014. március 19. - 08:13:35 »

Captain (Ms.) Marvel film lehetséges! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #11846 Dátum: 2014. március 19. - 10:50:37 »
Érdekes és SPOILERES infók a Superman\Batman filmmel kapcsolatban:
 :spoiler:
http://cinestar.hu/cikk/superman-vs-batman-kicsoda-bruce-wayne
http://www.comicbookmovie.com/fansites/Enphlieuwince/news/?a=96303

Kapinak és a Marvelnek véleményem szerint esélye sem lesz! :oh:

Raisu

• Traveller
« Válasz #11847 Dátum: 2014. március 19. - 11:45:29 »
Lehet, velem van a baj, de én nagyon remélem, hogy ez mind csak kacsa. Ez kb. egy rossz fanfic szintjén mozog. :\

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #11848 Dátum: 2014. március 19. - 11:54:37 »
Szerintem ez kizárt, hogy igaz. Már így is nagyon sok új karakter van bejelentve az új filmhez, kizárt, hogy ehhez hozzácsapnak méh ötöt. kb 4 órásnak kéne lenni a filmnek, hogy ez működjön.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11849 Dátum: 2014. március 19. - 11:55:47 »
Nekem meg tetszene egy Batman Squad ami folyamatosan őrjáratozik Gotham-ben :D Természetesen ezt nem kell készpénznek venni,de ha mégis bekövetkezne akkor tényleg esélye sem lesz a Marvel karaktereknek! Kivéve ugye az agyonsztárolt Avengers-t...

BuB

• Pókfej
« Válasz #11850 Dátum: 2014. március 19. - 12:00:42 »
Hát nem tom, ez nekem nagyon fake szagú... mi a fenééért akarnák hozzá kötni a Nolan vilgához, de mégis egy csomó mindent máshogy állítanénak be... ezzel így télleg csak megzavarják az egyszerű nézőt...
Ez télleg olyan, mitn egy fanfic...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11851 Dátum: 2014. március 19. - 12:02:22 »
de ha mégis bekövetkezne akkor tényleg esélye sem lesz a Marvel karaktereknek!
Hogy érted azt, hogy esélyük sem lesz? Ez nem verseny. :) Attól azok még ugyanúgy behozzák a maguk 3-500 millás bevételeit.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11852 Dátum: 2014. március 19. - 12:05:38 »
de ha mégis bekövetkezne akkor tényleg esélye sem lesz a Marvel karaktereknek!
Hogy érted azt, hogy esélyük sem lesz? Ez nem verseny. :) Attól azok még ugyanúgy behozzák a maguk 3-500 millás bevételeit.  ;)

Persze,hogy behozzák mivel ezeknek a filmeknek is megvan a maga masszív rajongótábora. Én úgy értettem,hogy egy ilyen szintű Batman sztori simán ellopja a show-t bármelyik Marvel nagyágyútól (pl AmKap,Vasember stb) Hasonlóan úgy mint mikor a TDKR és az ASM volt a mozikban. Ott is egyértelmű volt,hogy a kettő közül melyik lesz a nagyobb durranás :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11853 Dátum: 2014. március 19. - 13:41:08 »
Hát nem tom, ez nekem nagyon fake szagú... mi a fenééért akarnák hozzá kötni a Nolan vilgához, de mégis egy csomó mindent máshogy állítanénak be... ezzel így télleg csak megzavarják az egyszerű nézőt...
Ez télleg olyan, mitn egy fanfic...

Ja főleg ezzel a 'Bane meg Talia halálát nem vesszük figyelembe' Nolan univerzummal tényleg kérdéses az egész.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11854 Dátum: 2014. március 19. - 14:09:13 »
Én úgy értettem,hogy egy ilyen szintű Batman sztori simán ellopja a show-t bármelyik Marvel nagyágyútól (pl AmKap,Vasember stb)
Ez igaz. Mozifilmekben a Batman az Avengersszel van egy súlycsoportban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #11855 Dátum: 2014. március 21. - 09:23:42 »
Oh.... oh...

Filmenws:
A 20th Century Fox berágott a Marvelre? Az éjjel folyamán a stúdió bejelentette a The Wolverine 2 premierdátumát, ami 2017. március 3-án kerül mozikba. Valamint a Fantasztikus négyes 2 (The Fantastic Four 2) is jön, méghozzá 2017. július 14-én. Szóval ezek szerint mindegy, hogy mit produkál a jövőre érkező első rész. Ezen felül részükről is akad egy misztikus címnélküli Marvel projekt, amit 2018. július 18-án küldenek mozikba.

Jön a Fantasztikus négyes 2 és a Wolverine 2

Továbbá rossz hír, hogy a stúdió elhalasztotta a Matthew Vaughn rendezésében készülő képregényen alapuló projekt, a The Secret Service premierjét 2015. március 6-áról 2015. október 24-ére.

Ha már Rozsomák, akkor a Movieweb összeszedett hat színészt, akik helyettesíthetik Hugh Jackmant, amennyiben ő nem kér a szerepből. Írom is a neveket sorban egy-egy képpel illusztrálva.
Joel Edgerton
Tom Hardy
Liam Hemsworth
Dwayne Johnson
Jack Huston
Xavier Samuel

Szóval ennyit arról, hogy az F4-et kidobták a kukába...  :roll: kár...

És megy a terelés, gondoltam, hogy az X film előtt elkezdik a kövi Wolverine film hírt csöpögtetni, így nagyobb lesz a meglepi ha Logan meghal a mostani filmben;D
A szereplők meg elég érdekesek, igaz hogy fan, de mégis ki volt az az elvetemült, aki Dwaynet akarná a szerepben... viiiiszont, basszus,TOm Hardy milyen fajin választás lenne, ő neki még a magassága is stimmelne  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #11856 Dátum: 2014. március 21. - 09:41:51 »
Felőlem jöhet a F4,de csakis azzal a feltétellel,ha Fáklyát nem egy afro színész fogja játszani! Más egyéb bajom nem volt ezzel a legutóbb felállással. Amit még elvárok egy Fantasztikus Négyes filmtől, az az,hogy legyen végre komoly hangvételű. Tehát közelítse meg az X-Men filmek stílusát (ami szintén nem egy Watchmen,de a Tim Story verziónál nagyságrendekkel komolyabb)

Rozsomák szerepére pedig személy szerint én Karl Urban-t javasolnám :D Megvan hozzá a mogorva és állatias arckifejezése! De ilyen Tom Hardy-kat látni sem akarok a szerepben :uhoh: Ráadásul az aktuális színész magassága nem ártana ha elérné legalább a 180 cm-t, mert a törpe verziót sose tudtam megemészteni...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11857 Dátum: 2014. március 21. - 11:26:08 »
Valamint a Fantasztikus négyes 2 (The Fantastic Four 2) is jön, méghozzá 2017. július 14-én. Szóval ezek szerint mindegy, hogy mit produkál a jövőre érkező első rész.
Hát, visszavonni nem nehéz, ha mégis bukik.  ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #11858 Dátum: 2014. március 21. - 11:41:40 »
Ezek a filmek fogják felgyorsítani a képregényfilmek háttérbeszorítását, amiről korábban beszéltünk valamelyik topicban. Mert ezeket gyorsan, csak a jogok mohó megtartása miatt készítik el, kevés passióval, mert rohanva választják ki, nyomást gyakorolnak a rendezőre és a csapatra és annak aztán el is megy a kedve az egésztől, ami meg is fog látszani a végeredményen.

Ha a végeredmény meg kétes, a közönség a következőnek kevesebb érdeklődést szentel és így hanyatlik szépen a képregényfilm csillaga.  :'(

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #11859 Dátum: 2014. március 21. - 12:24:52 »
Mike Vogel jó Rozsomák lenne.
Tejet kérek! Csokisat!