Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319289 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12080 Dátum: 2014. június 02. - 11:48:59 »
De az F4-nél az volt, hogy egy darabig szünetelteik a kiadást is, nem?  :headscratch:
Az xeknél meg amúgy is jön a nagy változás, mivel Logan bá meghal, így egy rakás cím amúgy is ugrani fog... meg valszeg egy csomó minden átalakul...
Valljuk be, lehet nem is ártana... már akkora katyvasz van ott is címek terén, meg újra indítás, nem indítás, ilyen csapat, olyan csapat... nyomon se nagyon lehet követni...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12081 Dátum: 2014. június 02. - 20:16:05 »
Elvileg nem a képregényeket állítanák le, hanem nem lennének játékok az új filmhez...

Mi csak jobban járnánk ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #12083 Dátum: 2014. június 18. - 19:09:11 »
A Warner/DC, ha ezeket meg tudja majd csinálni isten királyok lesznek!  :oh:
Marvel-ből meg szerintem, az X-Men kivételével mind bukta lesz, ami nem Marvel Studios-os.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12084 Dátum: 2014. június 18. - 21:02:18 »
Mindkét lista idejétmúlt, mióta a Sony áttette 2017-re a Pók3-at. Az F4 kettő is merész terv, mivel az egy akkorát fog dőlni, mint egy ház.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12085 Dátum: 2014. június 18. - 21:06:36 »
Mindkét lista idejétmúlt, mióta a Sony áttette 2017-re a Pók3-at. Az F4 kettő is merész terv, mivel az egy akkorát fog dőlni, mint egy ház.

Örülnék ha a F4 zakózna,de ebben most még nem lehetünk 100%-ig biztosak. Max 93,5%-ban :hehe: Viccen kívül lehet még sikeres, ha pl kap egy normális forgatókönyvet úgy mint az X-Men DoFP!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12086 Dátum: 2014. június 18. - 21:25:48 »
Legyen igazad, de a szereplők annyira gázok, hogy szerintem nincs olyan sztori, ami megmenthetné.
Én épp a múlt héten néztem újra az első részt, és teljesen jó volt. Reed és a Fáklya telitalálat benne.
Amikor a Lény  utálja magát, amiért nem tud enni rendesen, mindent összetör, mert behemót, és mindenki fél tőle, menekülnek, majd amikor a letargiáját számon kéri Sue, hogy "Mit vagy úgy oda, mind egy cipőben járunk!" és a válasz: "Neked fogalmad sincs, mit nem adnék azért, hogy láthatatlan legyek".
A film gyöngyszemei.  :f4:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12087 Dátum: 2014. június 18. - 22:17:19 »
Legyen igazad, de a szereplők annyira gázok, hogy szerintem nincs olyan sztori, ami megmenthetné.
Én épp a múlt héten néztem újra az első részt, és teljesen jó volt. Reed és a Fáklya telitalálat benne.
Amikor a Lény  utálja magát, amiért nem tud enni rendesen, mindent összetör, mert behemót, és mindenki fél tőle, menekülnek, majd amikor a letargiáját számon kéri Sue, hogy "Mit vagy úgy oda, mind egy cipőben járunk!" és a válasz: "Neked fogalmad sincs, mit nem adnék azért, hogy láthatatlan legyek".
A film gyöngyszemei.  :f4:

Ezzel nagyon egyetértek, mármint a korábbi F4 filmek létjogosultságával :) Sokan lehúzzák ezt a 2 részt,mert könnyed hangvételűre sikeredett, pedig roppant mód igazodott az eredeti képregényhez!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #12088 Dátum: 2014. június 19. - 09:49:27 »
Főleg ahogy Galactust kezelték a filmben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12089 Dátum: 2014. június 19. - 10:15:53 »
Az Ulti verzióban épp ilyen. Megjegyzem, "életszerűbb", mint a 616-os verzió, mert egy természeti erő miért nézne ki embernek?

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #12090 Dátum: 2014. június 19. - 10:29:51 »
Ja, hogy itt is az Ultimate dominál. Akkor nem szóltam és már értem is. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12091 Dátum: 2014. június 19. - 10:35:52 »
Azért a filmben lehetett ám látni,hogy emberszabású, csak direkt homályosan mutatták,hogy ez ne legyen annyira egyértelmű mint pl a képregényben. Ami nekem tetszett, mert így jóval titokzatosabb és fenyegetőbb jellege volt mint a 616-os bilifejű verziójának :hehe: Egyébként ha már Galactus, akkor mindenképp az Ulti verziót erőltessék,mivel az a megvalósítás sokkal közelebb áll ehhez a lényhez mint az emberi ábrázolás!

BuB

• Pókfej
« Válasz #12092 Dátum: 2014. június 19. - 12:31:39 »
Az Ulti megvalósítások zöme amúgy is sokkal "reálisabbra" lettek megoldva.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12093 Dátum: 2014. június 19. - 12:37:22 »
Az Ulti verzióban épp ilyen.
Én úgy tudom, hogy az Ulti Galactus egy óriási rovarszerű űrhajóflotta, nem? :headscratch:

Idézet
Megjegyzem, "életszerűbb", mint a 616-os verzió, mert egy természeti erő miért nézne ki embernek?
Na de ezen logika mentén haladva egy természeti erőnek miért van tudata, miért tud gondolkozni, miért vannak érzelmei, stb? Miért csinál magának hirnököt, ha igazából nincs is rá szüksége? Ha a filmben nincs az Utazó, akkor Galactus lazán elpusztíthatta volna a Földet. Nekem a 616-os verzió épp azért volt életszerű, mert egy félisten szerű lénynek ábrázolták, akiről hihető, hogy van tudata, saját akarata, kiemelkedő intelligenciája és nem utolsó sorban érzelmei, lelki vívódása, ami érdekesebbé tette a karaktert. Ugyanakkor, mivel humanoid óriás, ezért bár nagy hatalmú, de vannak gyenge pontjai, lehet püfölni, meg tud sérülni, nem legyőzhetetlen (így van benne ráció, hogy hírnököt teremtett magának). A maga módján egy szerethető figura akivel lehet azonosulni valamennyire. De egy bazinagy űrfelhőt hogy akarsz püfölni vagy szétlőni?
És manapság, amikor a népek zabálják a Godzillákat, meg a Pacific Rim óriásszörnyeit és robotjait, vagy épp a Transformerst, ne mondja nekem senki, hogy nem lehetne jól megvalósítani a 616-os Galactust egy képregényfilmben. ;) Sokkal érdekesebb lenne, mint egy túlméretezett dínó.

Egyébként az Ezüst Utazó megvalósítása tök jó volt a filmben, de számomra totálisan nevetségessé tette a film végét az, hogy az Utazó egymaga simán kinyírta Galactust. Ha képes rá, miért nem tette meg korábban? Vagy ha nem is tudta, hogy sikerülhet, akkor is, miért nem próbálta meg korábban? Így gyakorlatilag több milliárd lény halála száradt a lelkén fölöslegesen.

Azért a filmben lehetett ám látni,hogy emberszabású, csak direkt homályosan mutatták,hogy ez ne legyen annyira egyértelmű mint pl a képregényben.
Ja, annyira homályosan mutatták, hogy a képregényrajongókon kívül senki más nem vette észre. :lol: Egy bazi nagy űrfelhő volt, ennyi. Csak a rajongók kedvéért rajzolták bele a kontúrját lángokból.
« Utoljára szerkesztve: 2014. június 19. - 12:46:34 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #12094 Dátum: 2014. július 03. - 14:22:31 »
Batman után megjött Superman is.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12095 Dátum: 2014. július 03. - 14:44:36 »
Odab*sz!  :D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #12096 Dátum: 2014. július 03. - 15:00:51 »
Jól eltalálták :)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #12097 Dátum: 2014. július 03. - 21:01:26 »
Gotham itt jobban fog kinézni, mint Nolan steril városa. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12098 Dátum: 2014. július 03. - 22:09:48 »
Kicsit nagyobban:

Ahpgy nézzem oda a szürke izé szín, minden kék lesz, és az öv is övszerűbb.
Mondjuk a frizurája és a Clark frizurája között nem sok különbség van, oda az álca  ;D de ahogy néztem felvették a Lois és Clark sorozat stílusát, ott volt, hogy Clarknak volt bozontos haja, míg Supinak a lenyalt frizkója.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #12099 Dátum: 2014. július 04. - 11:00:19 »
 :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.