Van egy olyan kiadvány, hogy Official Handbook Of The Marvel Universe. A Marvel minden évben kiad belőle 12-14 olykor több részt is, amiben leírja a karakterei történetét, képességeit adatait. A megoldás a következő: megveszed, ellopod, elkéred ezeket a kiadványokat 20 évre visszamenőleg és laza három év alatt le tudod fordítani mindet ahogy én is tettem.

Akkor golyóztam be én is egy picit.

Kb 5-600 Marvel karakter, csapat, szervezet, hely és képregény teljes magyar leírását megcsináltam.

Más téma:
Scott Pilgrim Vs. the World
A film az Oni Press képregényén alapszik, amelynek címe Scott Pilgrim Volume 1:Scott Pilgrim's Percious Little Life. A forgatókönyvet Michael Bacall (Grindhouse) írja, a rendezése pedig Edgar Wright (Vaskabátok) vállalta el. A film címe Scott Pilgrim vs. the World.
A főszereplő Michael Cera lesz, ő egy kanadai fickót játszik, akinek az álomnője Ramona V. Flowers amerikai kézbesítő. Ezt a nőt Mary Elizabeth Winstead alakítja majd. Cerának meg kell küzdenie a lány hét gonosz ex-barátjával, hogy elnyerje a szívét.
A Scott Pilgrim a 89. helyen áll a Wizard magazin 200 legnagyobb képregényszereplő listáján.