Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320393 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #1360 Dátum: 2008. május 17. - 05:22:38 »
Nagyon szívesen, ilyeneket a knet-en nem találsz az ziher. ;D És itt is van a második új Punisher poszter, elsőre azt hittem hogy fake, de nem az, hivatalos kiadás.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 17. - 05:33:08 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1361 Dátum: 2008. május 17. - 09:07:52 »
Na ez már Pófás. Viszont így kinézete Tom Jane ezerszer jobb Punisher volt, ez az ipse elég béna első blikkre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1362 Dátum: 2008. május 17. - 09:43:43 »
Majd az első trailer után meglátjuk. ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1363 Dátum: 2008. május 17. - 10:49:16 »
Egy kérdésem lenne.A Sin City folytatásáról tud valaki valamit?
Érdemes lesz majd megnézni?Az első rész szerintem elég gyengére sikerült.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1364 Dátum: 2008. május 17. - 12:21:31 »
Nos Frank Miller aki a Sin City apukája, jelenleg egy másik project-en, a The Spirit c. filmen dolgozik, ami látványban és hangulatban is dettó Sin City. Elvileg ez után kezdenének a Sin City 2. érdemi munkáiba, amiről csak annyit tudni, hogy az előző részt is készítő stáb teljes létszámmal visszatér, benne lesz Bruce Willis, Jessica Alba, stb. Hogy milyen lesz azt így még infó hijján nehéz megmondani, de valószínűleg ugyanaz a szint mint az első.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1365 Dátum: 2008. május 17. - 12:40:11 »
Bruce Willis szerintem nem illik a szereplőgárdába.
A Hulk 2 főszerepére viszont telitalálat Edvard Norton.
Sajnos ilyenről még nem nagyon hallani, de jó lenne egy Fekete Párduc vagy egy Holdlovag film vagy mindkettő.
Szerk.: Ben, megkérdezhetem, honnan szedted le a szellemlovas infókat, amiket elküldtél nekem?
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 17. - 14:16:06 írta Holdlovag »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1366 Dátum: 2008. május 17. - 14:15:09 »
Van egy olyan kiadvány, hogy Official Handbook Of The Marvel Universe. A Marvel minden évben kiad belőle 12-14 olykor több részt is, amiben leírja a karakterei történetét, képességeit adatait. A megoldás a következő: megveszed, ellopod, elkéred ezeket a kiadványokat 20 évre visszamenőleg és laza három év alatt le tudod fordítani mindet ahogy én is tettem. ;D Akkor golyóztam be én is egy picit. :stupid: ;D Kb 5-600 Marvel karakter, csapat, szervezet, hely és képregény teljes magyar leírását megcsináltam.  ;D

Más téma:
Scott Pilgrim Vs. the World
A film az Oni Press képregényén alapszik, amelynek címe Scott Pilgrim Volume 1:Scott Pilgrim's Percious Little Life. A forgatókönyvet Michael Bacall (Grindhouse) írja, a rendezése pedig Edgar Wright (Vaskabátok) vállalta el. A film címe Scott Pilgrim vs. the World.
A főszereplő Michael Cera lesz, ő egy kanadai fickót játszik,  akinek az álomnője Ramona V. Flowers amerikai kézbesítő. Ezt a nőt Mary Elizabeth Winstead alakítja majd. Cerának meg kell küzdenie a lány hét gonosz ex-barátjával, hogy elnyerje a szívét.
A Scott Pilgrim a 89. helyen áll a Wizard magazin 200 legnagyobb képregényszereplő listáján.

« Utoljára szerkesztve: 2008. május 17. - 14:17:30 írta Ben Reilly »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1367 Dátum: 2008. május 17. - 14:21:57 »
Elolvastam minden üzenetet, amit küldtél, Ben.
Máskor is számíhatok rád ilyen téren?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1368 Dátum: 2008. május 17. - 14:23:11 »
Természetesen. Hiszen azért csináltam. ;)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1369 Dátum: 2008. május 17. - 14:28:17 »
Akkor szeretnélek megkérni, hogy néhány Hulk és Thor ellenség leírását is küld át.
Kösz. :D

Amúgy azt olvastam, hogy lehet, hogy lesz Batman és Suparman közös film.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1370 Dátum: 2008. május 17. - 15:02:06 »
Batman és Superman közös film még vagy jó 5 évig biztos hogy nem lesz, hiszen a 6. Superman film is alig akar beindulni. Batman szekere szépen döcög és kétlem hogy Robin-on kívül a közeljövőben társat kapna maga mellé, bár szerintem az is felesleges lenne.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1371 Dátum: 2008. május 17. - 15:09:10 »
Robint, ha nem lenne én se hiányolnám.
A megtorló első részét nem láttam, de szeretném megkérdezni, hogy egyáltalán érdemes-e megnézni. :punisher:

Kösz a leírásokat, Ben

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1372 Dátum: 2008. május 17. - 15:14:23 »
Megnézni mindenképp érdemes annak aki a karakter miatt szeretné a filmet megnézni nem pedig a sztoriért. Az a baj a filmmel, hogy nagyon sok időbe telt, amíg Megtorló történetéből filmet tudtak készíteni, nem számítva azt a marhaságot a 90-es évek közepéből Dolph Lundgrennel. Mire odáig jutottak hogy elővegyék Megtorlót, az összes történeti csavar sablonos klisévé vált. A zsaru elveszti a családját és bosszút esküszik. Minden 4. amerikai film erről szól. :( Pedig ahogy George Lucas Fátum Dokiról másolta Darth Vader-t, úgy ezek a filmek is sokat merítenek a Megtorló történetekből.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1373 Dátum: 2008. május 17. - 15:37:59 »
Egyébként pont a napokban néztem, hogy a Megtorló filmnek a történetét a v3-as sorozatból vették (12 részes maxi volt 2001-ben). Majdhogynem egy az egyben ugyanaz volt, csak a főellenséget változtatták meg (a képregényben egy kéz és láb nélküli nő volt a főmufti). Meg persze az eredettörténetet rakták még bele, amikor megölték a családját.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1374 Dátum: 2008. május 17. - 15:38:47 »
Szerintem megtorló nem is nevezhető szuperhősnek. :punisher:
Bár, ha így vesszük Hulk és Szellemlovas sem. :hulky: :ghostrider:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1375 Dátum: 2008. május 17. - 15:43:43 »
Azért ezzel vitatkoznék. Persze Megtorlót valóban nem lehet szuperhősnek nevezni, ő csak egy öntörvényű ember (majd jön talgaby és kijavítja, hogy pszichopata  ;D ), de Hulknak és a Szellemlovasnak igencsak van szuperképessége, emiatt ők szuperhősök. Náluk inkább a hős szón lehetne vitatkozni, mert például Hulkot is hol a hősök oldalán látjuk, hol pedig egy dühöngő őrültként, aki csak pusztít, de alapvetően a jó oldalra sorolják. A Szellemlovas pedig inkább az árnyékvilágban tényked, csak nagyritkán keresztezi a hagyományos hősök útját (akárcsak például a Penge).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1376 Dátum: 2008. május 17. - 15:47:00 »
Ha jól emlékszem ez a nő az ugye:

Ma Gnucci a neve vagy mi a tosz. És azért akarta megöletni Frank-et, mert kinyírta a fiait. Aha, tényleg egyezik.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1377 Dátum: 2008. május 17. - 15:50:55 »
Igen, ő volt az. Ha hozzá tudsz jutni (és egyáltalán érdekel), akkor olvasd el azokat a számokat. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi jelenetet vettek bele a filmbe a képregényből. Hogy csak párat említsek: amikor az orosszal bunyozott a házában, a szomszédok, amikor megkínozzák a srácot úgy, hogy kitépik a piercingjeit, stb.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1378 Dátum: 2008. május 17. - 15:55:18 »
Olvastam azokat a részeket, azért jutott a nő rögtön az eszembe. ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #1379 Dátum: 2008. május 17. - 16:12:09 »
Szegény Angelnek kitépték a Piercingjeit.
Én is vitatkozom a hős beállítottságoddal, mert a hős az nem egyenlő a szuperképességekkel. Éppen az a lényege, hogy mindenkiből lehet hős. (Fury, Özvegy, Bucky csak néhányat). Amikapi sem a legerősebb, de talán ő a legkitartóbb, ő a tökéletes Hero, ezért néznek fel rá úgy. És mint tudjuk csak egy igazi hős tudja legyőzni a nála erősebb gonoszt (ezért én Castle-t is hősnek veszem, mert tuti erősebb mint sok szuperember.)