Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319990 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12620 Dátum: 2014. november 11. - 11:14:34 »
Hát eszem f@szom megáll: "A jövőre érkező FANTASZTIKUS NÉGYES rebootban Victor Von Doomot Victor Domashevnek hívják majd, és egy antiszociális programozó lesz, aki a blogokon "Doom" néven nyomul (az infó magát a karaktert játszó Toby Kebbelltől származik)" Egyre felejtősebb ez az F4 nekem.  :(

Mondjuk ez így még teljesen elfogadható lenne,de a feka Fáklya abszolút nem ;D A névváltoztatással semmi bajom sincs, hisz az Ultimate-ben sem Doom volt a vezetékneve. Egyébként is,hogy lehet egy embernek ilyen családneve? :lol: Szóval ez a fajta változtatás nálam még nem veri ki a biztosítékot és az sem ha valami antiszociális programozó lesz! Bár utóbbi helyett jobb volna, ha inkább olyan tudóspalánta lenne mint az Ultimate Victor,de majd meglátjuk mi sül ki belőle.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12621 Dátum: 2014. november 11. - 11:43:33 »
Miért van olyan érzésem, hogy ez a reboot akkorát fog bukni mint az ólajtó?  ;D  :hehe:
És vajon,ha télleg bukik...a stúdió visszaadja a jogokat? Miért tennék? Lehet abban bíznak majd, hogy a 2. rész jobb lesz  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

szabocsab2

• Grizzly
  • *
« Válasz #12622 Dátum: 2014. november 11. - 11:46:58 »
A név változtatás még oké,de a programozó nekem nem megy le a torkomon. Egyébként akkor gondolom a Fáklya és a Láthatatlan nem is lesznek testvérek.  :stupid:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12623 Dátum: 2014. november 11. - 12:21:32 »
Na ez az ami engem leginkább zavar ebben a reboot-ban! Johnny befestése feketére egyszerűen felesleges és idióta húzás a készítőktől, mert emiatt Sue eredetén is változtatni kell :drying: Lehetett volna Ben akit fekásítanak, ráadásul neki még jól is állt volna valamelyest.

Bízok benne,hogy zakózni fog a film,de utána roppant kérdéses,hogy ha vissza is kerül a Marvelhez vajon mihez kezdenek a franchise-zal? Talán Future Foundation-t csinálnak belőlük?

BuB

• Pókfej
« Válasz #12624 Dátum: 2014. november 11. - 12:48:01 »
AZ a baj, hogy ha visszakerül a Marvelhez, HA, mi lesz? csinálnak egy újabb rebútot? Muszáj lesz nekik, 2 rebút pár éven belül  ;D pont ugyanezt játszhatják majd el a Pókkal is, bár arra kevés esély van.
Amúgy én nagyon úgy vagyok vele, hogy ez volt az egyetlen sorozat aminek nem kellett volna rebút... simán beletudták volna költeni az előző filmeket a Marvel mozis uniba...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12625 Dátum: 2014. november 11. - 13:03:26 »
Tessék, sokaknak nem vette be a gyomra, hogy az eddigi F4 filmekben Fátum milyen volt, hát most nézhetnek! Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez a film dobozban marad, és csak azért készül, hogy 1: a jogok maradjanak 2: megmutassák, hogy mégis tök király filmek voltak az eddigi F4-ek!  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12626 Dátum: 2014. november 11. - 13:39:34 »
Hát bazz, én nézek is. :surp: Nem akarom elhinni, de van rá esély, hogy vissza fogjuk sírni Tim Storyt. :uhoh: :lol:
De nem is értem, miért nem merik bevállalni az eredeti koncepciót? A Marvelnek is milyen jól bejött, hogy ami a képregényben is jól működött, azt meghagyták a filmjeikben. Bár visszaszállnának a jogok a Marvelre, addig szerintem nem fogunk látni igazán jó F4 filmet.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #12627 Dátum: 2014. november 11. - 15:38:35 »
Na ez az ami engem leginkább zavar ebben a reboot-ban! Johnny befestése feketére egyszerűen felesleges és idióta húzás a készítőktől, mert emiatt Sue eredetén is változtatni kell :drying: Lehetett volna Ben akit fekásítanak, ráadásul neki még jól is állt volna valamelyest.

Á, Ben nem lehet néger, mert ő zsidó.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12628 Dátum: 2014. november 11. - 16:23:10 »
Feka fáklya.... ;D  Úgy látszik,mindig van lejjebb.  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12629 Dátum: 2014. november 11. - 16:31:56 »

De ez nála nincs annyira kihangsúlyozva mint pl. Magnetonál. Az előző filmben sem volt erre semmi utalás, pedig a Hollywood-i filmekben ezt folyton az ember orra alá dörgölik. Vagyis lehetne nyugodtan feka, mert ahogy elnézem manapság a négereket többre tartják mint a kósert faló barátainkat... :hehe:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #12630 Dátum: 2014. november 11. - 16:47:45 »

De ez nála nincs annyira kihangsúlyozva mint pl. Magnetonál. Az előző filmben sem volt erre semmi utalás, pedig a Hollywood-i filmekben ezt folyton az ember orra alá dörgölik. Vagyis lehetne nyugodtan feka, mert ahogy elnézem manapság a négereket többre tartják mint a kósert faló barátainkat... :hehe:

Erre azért ne fogadj nagy tétben!  ;D
Kiknek is van a kezében Hollywood?  :hehe:
Amúgy az teljesen igaz, hogy a filmben ez nem volt annyira kihangsúlyozva. De a képregényben sem kerül elő túl sokszor ( legalábbis, amit én olvastam ) szerintem.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12631 Dátum: 2014. november 11. - 17:28:25 »
Tisztában vagyok vele,hogy kik futtatják holivadot, ehhez nem fér kétség :lol: De valahogy a mostani filmekben inkább a fekákat erőltetik mint tömegvonzó titkos fegyvert. Kell mindig egy vicces nigger aki oldja a feszültséget :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #12632 Dátum: 2014. november 11. - 17:33:14 »
Szerintem ennek nem az az oka, hogy kit csípnek, vagy nem. Ugye az, hogy ki zsidó, az nem egy annyira egyértelmű dolog, mint hogy ki fekete. Így ha egyáltalán kiderül egy karakterről, már az tolakodónak tűnhet sokaknak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #12633 Dátum: 2014. november 11. - 20:01:55 »
Programozó, aki blogokon terrorizál? :uhoh: :headscratch: :stupid:
Reed Richards-nak mi lesz a neve? Ő meg gondolom laptop szerelő lesz.  :drying:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12634 Dátum: 2014. november 11. - 20:09:03 »
Nem is, mert valójában harisnyakészítő vállalkozása lesz és feltalálja a végtelenségig nyúló harisnyát :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12635 Dátum: 2014. november 11. - 20:17:33 »
Most hogy írod..... :o :hehe:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12636 Dátum: 2014. november 11. - 20:23:55 »
Antiszociális programozó...ezen konkrétan besírtam.  :lol:
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #12637 Dátum: 2014. november 11. - 20:25:35 »
Miért, van másmilyen is?  :twisted:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12638 Dátum: 2014. november 11. - 21:23:27 »
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12639 Dátum: 2014. november 11. - 21:31:10 »
Az antiszociális számítógép zseni a Fox olvasatában valszeg azt jelentheti,hogy az Ultimate-hez hasonló rendkívül magas IQ szinttel rendelkező, ám mogorva géniuszt akarják megvalósítani. Ha ügyesek akkor még akár jól is elsülhet a dolog,de tekintve,hogy a Fox nem erről híres én inkább nem várok csodákat ;D