0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hát eszem f@szom megáll: "A jövőre érkező FANTASZTIKUS NÉGYES rebootban Victor Von Doomot Victor Domashevnek hívják majd, és egy antiszociális programozó lesz, aki a blogokon "Doom" néven nyomul (az infó magát a karaktert játszó Toby Kebbelltől származik)" Egyre felejtősebb ez az F4 nekem.
Na ez az ami engem leginkább zavar ebben a reboot-ban! Johnny befestése feketére egyszerűen felesleges és idióta húzás a készítőktől, mert emiatt Sue eredetén is változtatni kell Lehetett volna Ben akit fekásítanak, ráadásul neki még jól is állt volna valamelyest.
Idézetet írta: Mr.Sinister - 2014. november 11. - 12:21:32Na ez az ami engem leginkább zavar ebben a reboot-ban! Johnny befestése feketére egyszerűen felesleges és idióta húzás a készítőktől, mert emiatt Sue eredetén is változtatni kell Lehetett volna Ben akit fekásítanak, ráadásul neki még jól is állt volna valamelyest. Á, Ben nem lehet néger, mert ő zsidó.
Idézetet írta: Kit Walker - 2014. november 11. - 15:38:35Idézetet írta: Mr.Sinister - 2014. november 11. - 12:21:32Na ez az ami engem leginkább zavar ebben a reboot-ban! Johnny befestése feketére egyszerűen felesleges és idióta húzás a készítőktől, mert emiatt Sue eredetén is változtatni kell Lehetett volna Ben akit fekásítanak, ráadásul neki még jól is állt volna valamelyest. Á, Ben nem lehet néger, mert ő zsidó.De ez nála nincs annyira kihangsúlyozva mint pl. Magnetonál. Az előző filmben sem volt erre semmi utalás, pedig a Hollywood-i filmekben ezt folyton az ember orra alá dörgölik. Vagyis lehetne nyugodtan feka, mert ahogy elnézem manapság a négereket többre tartják mint a kósert faló barátainkat...