Az mindenképpen jó hír,hogy a Marvel ötleteiből fognak építkezni csak tartsák is meg ezt a jó szokásukat. Tudom,hogy a Sony elismerte a hibáit,de én attól félek,hogy pár év múlva mikor Pókember újra népszerű lesz a mozinézők köreiben akkor fogja magát a nagy S és felbontja a szerződést, mondván most már képesek saját lábon állni így nem szorulnak a Disney segítségére.
Ettől nem kell még félni, ez még odébb lesz. De a Marvel sem hülye, biztos, hogy mindenféle biztosítékot építettek a szerződésbe, ami védi őket. Az idő majd eldönti, hogy mennyire tudnak egyöttműködni, de amíg a filmek sok pénzt hoznak, addig a Sonynak sem lesz érdeke kiugrani a buliból. Egyértelmű, hogy egyedül nem tudták volna megugrani a lécet, rá vannak szorulva a Marvelre. Úgyhogy annyira azért ők sem ugrálhatnak. Egyébként nem ismerjük a szerződést, ki tudja, simán lehet hogy van benne olyan opció, hogy a Marvel is kölcsönadhat karaktert a Póki filmhez, pl valamelyik Avengers-tagot. Sőt, mivel az MCU-ba lesz bevonva Póki, ez szerintem simán esélyes is. Ebben sok potenciál van, mert Póki ezentúl nem csak egy elszigetelt karakter lesz, hanem egy nagy univerzum szerves része, tehát a filmeket is bele lehet szőni a többi Marvel film történetfolyamába, illetve bármikor össze lehet hozni egy Team Upot Pókival. Úgyhogy a Sonynak sem lenne egyszerű kiszállni a buliból, mert innentől kezdve igazodniuk kell a Marvelhez is.
BuB: szerintem nem lesz eredettörténet. Ha a Marvel okos -márpedig az - akkor egy kész Pókembert fogunk kapni. Eredetsztori max flashback-ben lesz röviden, de lehet, hogy még úgy sem. Dehát 5 Pókember film után nincs is rá szükség.

ha most Póki feltűnik a Kapinál, ami egyelőre kérdéses, már azt sugallná, hogy egy ideje a szakmában van, de akkor hol volt a New Yorki támadásnál, vagy most Ultronnál (márha az new yorkban fog zajlani ismét...)
A temetőben ácsorgott Gwen sírjánál.

Komolyan nem értem mi bajotok volt a másodikkal...
Most kezdjem el sorolni?

Volt benne minden, csak épp vagy harmatgyengén, vagy túlerőltetetten, vagy összecsapottan. Sima iparosmunka jellegű filmek. A sztori már zavaró mértékben eltért a klasszikustól, nem tetszett; a fater szálat túlhangsúlyozták, tök feleslegesen. Egyébként nekem a legnagyobb bajom a pók-ellenségekkel volt, erős jóindulattal is csak gyenge közepesnek nevezném őket. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőlük.
Raimi filmjei sem hibátlanok, de az ő filmjeit nézve tényleg elhiszem, hogy egy Pók-fan rendezte, van lelke, erős hangulata a filmjeinek. Ő sokkal jobban meg tudta fogni a karakterek lényegét, mint Webb.
Viszont ami abszolút tetszett nekem, az a legutóbbi pókruha dizájn, azt igazán átmenthetnék a Marvel filmjeibe is. Egyébként mivel ezentúl Marvel-Sony koprodukció lesz, akár még az is lehet, hogy bár új Pókembert kapunk, de apró utalásokkal összekötik a Webb filmek Pókemberével. Például kilátogat Gwen sírjához, ilyesmi.