Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320153 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12800 Dátum: 2015. január 23. - 22:19:00 »
Azért titkon reménykedtem, hogy berakják most az eredeti  X csapatot. De végre újra lesz Küklopsz! :oh: A színészválasztások se rosszak, legalábbis kinézetre. Jó lenne valami hasonló egyenruha, mint a fenti képen van Kükin. (A legnagyobb vágyam, hogy valamiért Vaughn  mégis visszahívják rendezőnek. :nezze:) De messze van még 2016. májusa... :(

balogh44

• Thanos
« Válasz #12801 Dátum: 2015. január 23. - 22:33:35 »
További karakterek, akik tuti benne lesznek: Xavier prof., Magneto, Bestia, Plazma, és állítólag talán Polaris is. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #12802 Dátum: 2015. január 23. - 22:44:14 »
Xavier prof., Magneto, Bestia
Nagyon meglepődtem volna, ha ők kimaradnak belőle.  :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #12803 Dátum: 2015. január 23. - 22:58:15 »
Na és Rozsomák?Rozsomák nélkül nem lehet ikszmen!  8)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12804 Dátum: 2015. január 23. - 23:01:53 »
Szerintem őt is besuvasztják, ha csak egy cameo erejéig ( a mai napig a FC-os cameoja volt a legkirályabb cameo a képregényfilmek között  :lol: ). Polaris? Ezt hol olvastad? A többiekről tudtam, de ez új infó.  :headscratch: Nagyon bírnám, ha ő is benne lenne ( esetleg visszatérhetnének a tesókái is ;) ). :oh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #12805 Dátum: 2015. január 23. - 23:30:45 »
Valamelyik filmes fórumon valahol, de csak pletyka szinten, szóval ez egyenlő a nullával.
Egyenlőre a három fiatalított figura a biztos.
Rozsomák szerintem nem lesz benne, max. tényleg csak cameo szinten. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12806 Dátum: 2015. január 24. - 00:26:39 »
Én meg egyelőre azt akarom, hogy Viharnak punk haja legyen! És hívják Viharnak  ;D ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #12807 Dátum: 2015. február 03. - 20:03:17 »
Most azt pletykálják, hogy Káprázat is benne lesz a következő X-Men filmben, mint egy 80-as évek béli kis diszkópatkány. :D

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #12808 Dátum: 2015. február 10. - 07:54:01 »
Na megszületett a Marvel (Disney) - Sony egyezség Pókemberről   8)

• “Under the deal, the new Spider-Man will first appear in a Marvel film from Marvel’s Cinematic Universe.”
  • Sony Pictures will thereafter release the next installment of the Spider-Man franchise on July 28, 2017, in a film that will be co-produced by Kevin Feige and his team at Marvel and Amy Pascal.
  • Marvel and Sony Pictures are also “exploring opportunities to integrate characters from the MCU into future Spider-Man films.”
  • Sony Pictures will continue to finance, distribute, own and have final creative control of the Spider-Man films.

Marvel weboldala
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 10. - 08:23:08 írta Kilgores »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök

BuB

• Pókfej
« Válasz #12810 Dátum: 2015. február 10. - 09:23:05 »
Áh, kúl, mindjárt elolvasom a magyar hírt is, mert az angol blablából sokat nem értek  ;D
De rohadt jóóóó hííírrr  :spidey:

Amúgy a kis poén érdekesség: a CBM egyik kommentjében ez a gif volt:

http://s1.totalprosports.com/wp-content/uploads/2013/01/yTG0R.gif
Nme tom, hogy magyar e a srác, de ha nem akkor poén, hogy ez a magyar cucc utat talált odakint is magának  :hehe: ;D

Szerk:
Hát ez nekem sánítt....

Idézet
Sony fogja kimondani a végső döntést minden kreatív ügyben
Akkor most mi a fene változott? Ugyanúgy ők fognak diktátlni... tehet bármit a Marvel, ezeknek lehet nem tetszik és kötözködni fognak... miért lett ez jó így akkor nekünk? Most lesz egy befejezetlen trilógiánk nem  mellesleg...  :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 10. - 09:29:26 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #12811 Dátum: 2015. február 10. - 10:46:33 »
Azért lett jó nekünk, mert Pókember szerepelhet az Avengers filmekben, meg úgy bármiben, amit a Marvel csinál. És kétlem, hogy a Sony olyan sokat kötözködne, ha elég nagy lesz belőle a bevételük, akkor szerintem felőlük azt csinálhat a karakterrel a Marvel, amit csak akar. Csak tejeljen. Azt mondjuk bánom, hogy megint rebootolják az egészet.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12812 Dátum: 2015. február 10. - 10:54:29 »
Elmondom mi változott ezzel a bejelentéssel! A Sony kölcsönadja néhányszor a saját készítésű Pókjukat a Disney-nek,hogy feltűnhessen 1-2 cameo erejéig. Na most én ezt valahogy k*rvára nem tudom győzelemnek tekinteni, mivel ahogy BuB is leírta a Sony-nál van a gyeplő és ha nekik valami nem tetszik akkor a Marvel sem nagyon tud ugrálni...
A Disney helyében én hagytam volna kivéreztetni a Sony-t, majd mikor végleg padlóra kerülnek akkor lesújtani rájuk és visszaszerezni a jogokat! Most viszont ez már a múlté és az egész szituációt alapjaiban kavarta meg :roll: Szóval kapunk egy MCU-s Pókit,de közben mégse. Vagyis adtak a sz*rnak egy orbitális pofont! Arról nem is beszélve,hogy emiatt az egy karakter miatt csúszik az általam nagyon várt Marvel hősök önálló filmjei pl Black Panther,Inhumans, Captain Marvel :drying: De hurrá kaptunk egy silány minőségű Pókembert akit már 5x láttunk a vásznon és hála a szerződésnek most a végtelenségig is ez fog a csapból folyni.:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12813 Dátum: 2015. február 10. - 11:21:19 »
Vagy: bízunk benne, hogy a Sony látja, hogy az ő Pókjuk kaki volt eddig, a Marvel filmek meg zsírkirályak és hagyják, had csináljanak jó filmet a karijukkal, ha már ők nem tudták hogyan kell.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12814 Dátum: 2015. február 10. - 11:49:46 »
Ez így sehogy se lesz jó. Tudniillik közös lónak túrós a háta! A Disney felügyelete alatt kapunk majd egy korrekt Pókot,de amint a Sony saját filmet csinál vele ott bukik el az egész...
Ők egyszerűen képtelenek normálisan hozzányúlni a karakterhez, elég csak megnézni mit művelnek vele évek óta :roll: Abban bízok én is,hogy a Sony szabad kezet ad a Disney-nek és 1-2 éven belül az összes jog visszaszáll rájuk!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12815 Dátum: 2015. február 10. - 12:13:43 »
Ne vicceljetek már, ez óriási változás! Gyakorlatilag a Sony a Marvelre bízta a Pók-franchise feltámasztását. (Kvázi kölcsönadták a karaktert a volt tulajnak, ez mekkora már. :lol: ) Póki ezentúl bármely Marvel filmben feltűnhet majd, mekkora királyság lenne, ha pl. az Avengers Infinity War-ban Kapiék oldalán harcolna Thanos ellen! De a Civil War-os Amkap 3-ban is kulcsfigura lehetne. A lényeg, hogy ezzel új időszámítás kezdődik, a Sony lényegében elismerte a Webb-filmek kudarcát, ha Garfield nem tér vissza, akkor tuti, hogy Webb is megy a levesbe.
Na most én ezt valahogy k*rvára nem tudom győzelemnek tekinteni, mivel ahogy BuB is leírta a Sony-nál van a gyeplő és ha nekik valami nem tetszik akkor a Marvel sem nagyon tud ugrálni...
Nem látod a lényeget. Lehet, hogy a végső döntés a Sony-é (hozzáteszem, jogosan, mert ők adják a lóvét), de ezentúl a Marvel tervezeteiből fognak szemezgetni, ez a baromira nem mindegy! ;) Egyébként nem hiszem, hogy kötözködni fognak, nekik a pénz a fontos, és látva, hogy a Marvel mekkorát kaszál a filmjein, szerintem behunyt szemmel is aláírnak majd bármit. Plusz, a másik kulcs: a kövi önálló pók filmnek Kevin Feige lesz a producere! Minden eddiginél képregényesebb Pók-történeteket kaphatunk majd.

Idézet
A Disney helyében én hagytam volna kivéreztetni a Sony-t, majd mikor végleg padlóra kerülnek akkor lesújtani rájuk és visszaszerezni a jogokat!
És mit kezdjenek egy kivéreztetett franchise-zal? Várjanak húsz évet, míg újra vászonra lehet vinni?
Most volt időszerű a váltás, mert még könnyen fel lehet éleszteni Pókit egy kis friss vérrel.

Őszintén szólva, tőlem kap egy kis riszpektet a Sony, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen kompromisszum valaha is megszülethet. Ez okos lépés volt tőlük.

Most lesz egy befejezetlen trilógiánk nem  mellesleg...  :roll:
Én nem bánom, mert nekem ennyi pont elég volt Webb agymenéséből. ;D

Most már csak annak drukkolok, hogy az új F4 is megbukjon, és a Fox is hasonló kompromisszumra kényszerüljön. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12816 Dátum: 2015. február 10. - 12:31:26 »
Tom: Az mindenképpen jó hír,hogy a Marvel ötleteiből fognak építkezni csak tartsák is meg ezt a jó szokásukat. Tudom,hogy a Sony elismerte a hibáit,de én attól félek,hogy pár év múlva mikor Pókember újra népszerű lesz a mozinézők köreiben akkor fogja magát a nagy S és felbontja a szerződést, mondván most már képesek saját lábon állni így nem szorulnak a Disney segítségére. Kevés esélyt látok egy ilyesfajta végkifejletre,de filmes berkekben sose lehet tudni miként alakulnak a dolgok! Remélem a legjobbakat és kívánom a Fox-nak,hogy minél előbb lépjen a Sony által választott ösvényre :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #12817 Dátum: 2015. február 10. - 12:48:58 »
Komolyan nem értem mi bajotok volt a másodikkal... volt minden benne ami Pók... humor (a maga módján, de legalább már beszélt Póki, és nem ilyen néma huszár volt, mint Raiminél), a legjobb Pókos akciók, dráma, tudomány, és az apja háttere is elég érdekesen alakult....

Most viszont bárhogy nézem... hogyan tovább? Ebből 100 hogy rebúúút lesz... de basszus, akkor most megint néznünk kell egy hős születést?  :roll: Akárhogy nézem, emellett nem tudunk elmenni... mert ha most Póki feltűnik a Kapinál, ami egyelőre kérdéses, már azt sugallná, hogy egy ideje a szakmában van, de akkor hol volt a New Yorki támadásnál, vagy most Ultronnál (márha az new yorkban fog zajlani ismét...)... sántít ez nagyon... tuti egy újabb eredet sztori lesz tolva a képünkbe...  :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12818 Dátum: 2015. február 10. - 13:16:43 »
Ha a könnyebb utat választják akkor az eredetet flashback-ekben fogják a tudtunkra adni és lehetőleg azt is 1-2 percbe sűrítve, mert sok időt nem igényel ez a téma. Különben már az is kívülről fújja Póki eredetét aki soha életében egy Pókember filmet nem nézett meg! A Marvel fejesei pedig biztos találnak valami magyarázatot arra,hogy miért nem volt jelen a Skrull-ok és az Ultron elleni csatában (pl akkor még nem csípte meg a pók hanem kicsivel később stb.:)

Ami pedig az ASM 2-t illeti, szerintem egy nagy katyvasz az egész amiben a rendező túl sok szálon kezdte el a történetet,de úgy igazán egyiket sem tudta kellőképpen befejezni. Electro-ról nem beszélve aki számomra pont olyan volt mintha egy Schumacher által dirigált Batman adaptációból lépett volna ki :uhoh: Továbbá ott volt az erőltetett Manó sztori ami speciel engem így a trilógia után k*rvára hidegen hagy és valaki mást szeretnék látni a fő boss szerepében! Teszem azt Smythe-t vagy Morlun-t,de a Goblin-tól már csömöröm van.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12819 Dátum: 2015. február 10. - 13:33:12 »
Az mindenképpen jó hír,hogy a Marvel ötleteiből fognak építkezni csak tartsák is meg ezt a jó szokásukat. Tudom,hogy a Sony elismerte a hibáit,de én attól félek,hogy pár év múlva mikor Pókember újra népszerű lesz a mozinézők köreiben akkor fogja magát a nagy S és felbontja a szerződést, mondván most már képesek saját lábon állni így nem szorulnak a Disney segítségére.
Ettől nem kell még félni, ez még odébb lesz. De a Marvel sem hülye, biztos, hogy mindenféle biztosítékot építettek a szerződésbe, ami védi őket. Az idő majd eldönti, hogy mennyire tudnak egyöttműködni, de amíg a filmek sok pénzt hoznak, addig a Sonynak sem lesz érdeke kiugrani a buliból. Egyértelmű, hogy egyedül nem tudták volna megugrani a lécet, rá vannak szorulva a Marvelre. Úgyhogy annyira azért ők sem ugrálhatnak. Egyébként nem ismerjük a szerződést, ki tudja, simán lehet hogy van benne olyan opció, hogy a Marvel is kölcsönadhat karaktert a Póki filmhez, pl valamelyik Avengers-tagot. Sőt, mivel az MCU-ba lesz bevonva Póki, ez szerintem simán esélyes is. Ebben sok potenciál van, mert Póki ezentúl nem csak egy elszigetelt karakter lesz, hanem egy nagy univerzum szerves része, tehát a filmeket is bele lehet szőni a többi Marvel film történetfolyamába, illetve bármikor össze lehet hozni egy Team Upot Pókival. Úgyhogy a Sonynak sem lenne egyszerű kiszállni a buliból, mert innentől kezdve igazodniuk kell a Marvelhez is.

BuB: szerintem nem lesz eredettörténet. Ha a Marvel okos -márpedig az - akkor egy kész Pókembert fogunk kapni. Eredetsztori max flashback-ben lesz röviden, de lehet, hogy még úgy sem. Dehát 5 Pókember film után nincs is rá szükség. :lol:

ha most Póki feltűnik a Kapinál, ami egyelőre kérdéses, már azt sugallná, hogy egy ideje a szakmában van, de akkor hol volt a New Yorki támadásnál, vagy most Ultronnál (márha az new yorkban fog zajlani ismét...)
A temetőben ácsorgott Gwen sírjánál. :lol:

Idézet
Komolyan nem értem mi bajotok volt a másodikkal...
Most kezdjem el sorolni? :hehe: Volt benne minden, csak épp vagy harmatgyengén, vagy túlerőltetetten, vagy összecsapottan. Sima iparosmunka jellegű filmek. A sztori már zavaró mértékben eltért a klasszikustól, nem tetszett; a fater szálat túlhangsúlyozták, tök feleslegesen. Egyébként nekem a legnagyobb bajom a pók-ellenségekkel volt, erős jóindulattal is csak gyenge közepesnek nevezném őket. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőlük.

Raimi filmjei sem hibátlanok, de az ő filmjeit nézve tényleg elhiszem, hogy egy Pók-fan rendezte, van lelke, erős hangulata a filmjeinek. Ő sokkal jobban meg tudta fogni a karakterek lényegét, mint Webb.

Viszont ami abszolút tetszett nekem, az a legutóbbi pókruha dizájn, azt igazán átmenthetnék a Marvel filmjeibe is. Egyébként mivel ezentúl Marvel-Sony koprodukció lesz, akár még az is lehet, hogy bár új Pókembert kapunk, de apró utalásokkal összekötik a Webb filmek Pókemberével. Például kilátogat Gwen sírjához, ilyesmi.

« Utoljára szerkesztve: 2015. február 10. - 13:43:12 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.