Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1369937 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12900 Dátum: 2015. március 09. - 21:06:30 »
Ez egy pénztarháló videó volt, de bejött. Annyit tudni hogy folyamatban vannak az előkészületek.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #12901 Dátum: 2015. március 11. - 16:30:14 »
Az király, köszi.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12902 Dátum: 2015. március 17. - 11:43:31 »
Édes Mózes, én most láttam egy hírben, hogy elvben Vmi Ezra Miller nevű gyerek fogja játszani Flash-t a filmekben...

Ez ő...

Baaaakker....   :o :roll: :uhoh:
most nem tom eldönteni, hogy ennél rosszabb castingot láttam e már...  majdnem olyan gáznak tartom, mint Will Deadshotként, de sztem ez még mindig rohadt gázabb...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12903 Dátum: 2015. március 17. - 12:14:51 »
Ezt már jó ideje tudni lehet,hogy Ezra lesz Flash,de ettől függetlenül még mindig nem tudtam megbarátkozni magával a gondolattal. Végül is ha a dolgok jó oldalát nézzük akkor legalább nem néger csak fél ázsiai! :hehe:

Raisu

• Traveller
« Válasz #12904 Dátum: 2015. március 17. - 12:36:51 »
A srác egyébként szvsz jó színész, csak hát nem ő lenne az első, akire Flash szerepét osztanám. Sem a második. Vagy a harmadik... De hátha kellemesen csalódunk.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12905 Dátum: 2015. március 17. - 12:53:59 »
Oh... szal, akkor már tuti, hogy ő lesz? Azt hittem vmi kósza pletyka, amit még nem erősítettek meg...  :uhoh:

És hogy lehet ebben kellemeset csalódni?  :uhoh:  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12906 Dátum: 2015. március 17. - 13:15:57 »
Oh... szal, akkor már tuti, hogy ő lesz? Azt hittem vmi kósza pletyka, amit még nem erősítettek meg...  :uhoh:

És hogy lehet ebben kellemeset csalódni?  :uhoh:  :hehe:

Úgy ahogy anno Heath Ledger-ben ;) Egyébként legyünk hálásak,hogy nem afro színészt választottak hanem "csak" egy ázsiait ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12907 Dátum: 2015. március 17. - 13:41:11 »
Ugyan... milyen extra alakítást kellene nyújtani ahhoz? Csak futkározni kell körbe-körbe... még nem is olyan bolond az ipse, mint mondjuk Batman...

Raisu

• Traveller
« Válasz #12908 Dátum: 2015. március 17. - 14:34:37 »
Ugyan... milyen extra alakítást kellene nyújtani ahhoz? Csak futkározni kell körbe-körbe...
Akkor meg nem tök mindegy, hogy ki játssza? A jelmezben úgyse látszik.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12909 Dátum: 2015. március 17. - 14:39:28 »
Tény, de a fizimiskája miatt vhogy nekem totál nem Flash ugrik be róla  ;D
Egy szőke átlagos nyomozó gyerek... ehelyett kapunk egy 30 kg-os kínai gyereket...  ez szinte olyan, mint az indiai Amazon...
elég felemás castingok vannak a Dc-nél vannak tök jól eltalátlak, SUpi, Bats, Harley, Joker és van egy kettő, ami egy rohadt nagy WTF...  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12910 Dátum: 2015. március 17. - 14:40:06 »
Ennyi erővel akkor egy fekete színész is játszhatja és akkor Flash olyan lenne mint Atlanta Blur, vagyis egy fekete folt és kész ;D De ez még mindig nem a Supreme Power hanem a JLA ott pedig elvárom,hogy ne variáljanak a rasszokkal ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12911 Dátum: 2015. március 17. - 15:01:19 »
He, de hát már variáltak  ;D Kínai Flash, Idniai Görög Amazon.  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12912 Dátum: 2015. március 17. - 15:12:57 »
Ha van eszük a DC-nél akkor ezt a Flash-t nem Barry-nek hanem Jay Garrick-nek fogják hívni, és akkor talán nem lesz akkora felháborodás a rasszváltásból. Vagy mondjuk ő lehetne Bart Allen,de módosítanák az eredetét és az anyja pl ázsiai lenne, hasonlóan az új F4 reboot-ban a Storm ikrek. Tudom,hogy nem túl kreatív megoldás,de ha már ilyen tohonyák voltak,hogy nem bírtak fehér bőrű színészt választani, akkor vállalják a következményeket ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #12913 Dátum: 2015. március 17. - 15:40:02 »
Egyébként hol írják, hogy félig kínai/ázsiai? Csak mert a wiki szerint anyai ágon német és holland felmenői vannak, az apjáról meg csak annyit tudni, hogy zsidó, és nem azért, de szerintem fehér bőrű. Már-már túlságosan is. :D Max. valamelyik nagyszülője lehetne ázsiai. Szóval, mikortól számít valaki félig ázsiainak? :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #12914 Dátum: 2015. március 17. - 15:44:27 »
Őő, oké, akkor nem én vagyok a hülye, mert én is csak lestem, hogy hol látnak itt fél vagy teljes kínait.
Nekem max annyi tűnt fel, hogy elég fiatal.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12915 Dátum: 2015. március 17. - 15:45:40 »
Én a szeme miatt gondoltam, hogy ázsiai, nem olvastam utána, hogy ki ez, mi ez, ez az én bűnöm  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #12916 Dátum: 2015. március 17. - 16:03:25 »
Hát, nem egy kaukázusi típus! :D
De számomra Flash mindig is a barna Barry Allen marad, Wally West vörös volt, aztán a New52-ben Barry-t beszőkítették, gondolom, most faji korrektség végett lesz mongoloid beütésű.  :roll:
De Aquaman se lesz 100% fehér.....

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12917 Dátum: 2015. március 17. - 16:09:26 »
Én is a szeme alapján tippeltem az ázsiai származást :D Egyébként totál nem érdekel,hogy Holland,Német stb felmenőkkel rendelkezik, számomra a külső fontos az ilyen szereposztásoknál. És hát a srác nem egy tipikus Barry Allen alkatú tag! Nem tudom mennyire fog ez működni vele, mert pl Jason Momoa Aquaman-je azonnal bejött a népnek, holott eddig csak 1 képet láttunk róla mint Aquaman ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #12918 Dátum: 2015. március 17. - 16:57:49 »
Barry Allaen tudtommal világ életében szőke volt...  :headscratch: a még a new52 előtt is...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12919 Dátum: 2015. március 17. - 17:34:55 »
Amióta az eszemet tudom Barry-t mindig egy jóképű szőke hajú férfiként ábrázolták, erre most jönnek ezzel a sráccal akiben semmi Barry-s vonás nincsen :roll: Ennyi erővel Peter Parker-nek is beválogathatnák, bár az a szerep egész jól állna neki.