ezt nem igazán vágom, ha megbukik, miért mondana le róla a Fox?
Mert ez kőkemény üzlet. A Foxnak ugyanúgy, mint bármely más stúdiónak. Bármennyire is hihetetlen, nem azért ölnek 100 milliókat ezekbe a filmekbe, hogy kib@sszanak a rajongókkal. Nekik is a profitmaximalizálás a cél, az más kérdés hogy nem értenek hozzá, ezért elszúrják a filmet. Egy-két buktát biztos lenyelnek, de náluk is van egy határ, amikor már nem éri meg több pénzt beleölni, és inkább rábólintanának a jogok eladására, mert az legalább biztos pénz.
Kaine jól írta: még a nagy Pókember franchise-nál is elég volt csupán annyi, hogy "nem lett elég sikeres", és máris stratégiát váltott a Sony, még a Marvellel is lepaktált.
Ugye nem maradt ki a hacker-Doom? Mert még ha csak simán Doom lenne, az csak gáz, de elmegy. Ezzel a verzióval viszont nem csak a 4-est herélték ki, hanem a főellenséget is.
Egyetértek, engem már itt elvesztett a film. De engem az is nagyon zavar, hogy minden karakterből tinit csináltak. Komolyan, már csak azért is lesz felüdülés az Avengerst nézni, mert ott legalább nem tejfelesszájú kölykök idétlenkednek.
Ja, és annak örülök, hogy a Lény CGI, de nem hiszem el, hogy ilyen nyomi fejet bírtak csinálni neki.
Amúgy én is azt várom, hogy a film ordas nagyot bukik, de sajnos látok arra is esélyt hogy sikeres legyen. Szerintem ugyanis az a Fox taktikája, hogy egy kicsit (vagy inkább nagyon) a rajongók arcába tojik, és inkább a laikus, vagy a képregényhez lazán kötődö, twájlájton szocializálódott tinicsoportot célozza meg. Csinálnak egy komoly, néhol drámai hangvételű, átlagos vagy legalábbis vállalható sztorival bíró filmet, megbolondítják egy kis szerelmi háromszöggel meg nagyon sok CGI effektel, és a sok tini tódulni fog rá. Még az sem lesz baj, ha Amerikában gyengén teljesít, mert a kapcsolt termékekkel, esetleg videójátékkal megfejelve, illetve a világ többi részén jó fogadtatásal simán nyereséges lehet. Csak éppen a végeredménynek szinte semmi köze nem lesz ahhoz az F4-hez, amit a rajongók szeretnek.