Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320294 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13260 Dátum: 2015. május 06. - 19:54:58 »
Ez valóban elég tré...

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #13261 Dátum: 2015. május 07. - 08:34:55 »
Ha egymás mellé rakjuk a Vasember és a Hangya poszterét, talán nem annyira gáz... Vagy gáz mindkettő? :D De ha ebből indulunk ki, kapunk egy jó kis filmet ;)

« Utoljára szerkesztve: 2015. május 29. - 09:36:57 írta Kilgores »

Todd

• Pókfej
« Válasz #13262 Dátum: 2015. május 07. - 08:50:00 »
Szerintem, gáz mindkettő, már anno a Vas posztereket is mindenki jogosan szapulta. Ezek a montázs szerű összevágott poszterek szerintem nagyon fantáziátlanok.
Persze a másik véglet a stilizált biz-baz fehér háttér előtt se jobb. Valahol a kettő között. :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 07. - 09:11:52 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #13263 Dátum: 2015. május 07. - 19:33:39 »
Így van, szerintem ez a poszter sokkalta jobb lett:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13264 Dátum: 2015. május 09. - 08:12:27 »
No... lehet örülni...

Bár Rozsó szereplését még mindig nem erősítették meg...  :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13265 Dátum: 2015. május 09. - 08:52:39 »
Jackman-nel nem kell foglalkozni, neki még azt se szabad elhinni amit kérdez :hehe: A professzor kopasz fizimiskáját amúgy totál felesleges erőltetni mert lehet,hogy a képregényben már huszonévesen is így tolta,de filmben azért nem tűnik olyan jó ötletnek így nyomulnia! McAvoy-nak sem áll jól és a helyükben még várnék a következő filmig mire Charles karaktere már eléri a megfelelő kort,hogy simára borotválják a fejét :roll:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #13266 Dátum: 2015. május 09. - 10:25:18 »
De várj, ezzel azt akarod mondani, hogy a következő Star Wars film lehet akár a Jar-Jarok bolygója, mert ha nem tetszik valakinek, az nézze a régi trilógiát? Azért nem, ha valakinek a kedvencéből jön egy új film, persze, hogy vannak elvárásai.
Jaja, elég kiábrándító lenne, meg kurvanagy csalódás, az új triológia sem a kedvencem, csak nem pörgök rajta.

Most nem azért, de a való világban sem harcos amazon a nők többsége. Láttam már olyat, hogy egy fiatal, huszonéves nő halálra rémült az őt inzultáló nagymamakorú hajléktalan nénitől, most akkor miről beszélünk? A filmekben se várd el minden női karaktertől, hogy Tomb Raider módjára viselkedjenek. Plusz, amilyen szituációba keverednek ezek a karakterek a filmekben... Basszus, ha minket rabolna el egy Zöld Manó vagy Venom, mi sem tudnánk sok mindent tenni ellenük, azon kivül, hogy imádkozunk Pókemberért. :D Nem véletlen van szükség a hősökre ezekben a filmekben. :D

Tom nem a hősök és a jólismert sablonok megléte a zavaró, nem ezek ellen szólnak fel az emberek, lealábbis az értelmes nem, hanem a másik oldal drasztikus hiánya miatt. Én is tök rendbe vagyok ezekkel a hímcentrikus heroikus dolgokkal, sőt szeretem is, és általában még túlzásnak is tartom hogyha sz nélkül nekik mennek hogy ez mért ilyen, mert szerintem nem ezek támadása lenne  a lényeg hanem pont hogy a női karakterek szerepeltetésének a támogatása. Ettől független tény hogy alulreprezentáltak és szobabútorként vannak szinte csak ábrázolva. Béna.
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 09. - 10:35:05 írta Pádi »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #13267 Dátum: 2015. május 09. - 15:53:28 »
Szerin tem  már maga a Hangya szarul néz ki...
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #13268 Dátum: 2015. május 09. - 19:31:25 »
Jackman-nel nem kell foglalkozni, neki még azt se szabad elhinni amit kérdez :hehe: A professzor kopasz fizimiskáját amúgy totál felesleges erőltetni mert lehet,hogy a képregényben már huszonévesen is így tolta,de filmben azért nem tűnik olyan jó ötletnek így nyomulnia! McAvoy-nak sem áll jól és a helyükben még várnék a következő filmig mire Charles karaktere már eléri a megfelelő kort,hogy simára borotválják a fejét :roll:

Most ugye szórakozol? :uhoh:
Nehogy már kor kérdése legyen a kopasz, vagy rövid frizura! :O Pláne, ha az ember korán kopaszodni is kezd, (lásd pl. Bruce Willis), vagy őszülni, ez a legjobb megoldás, és szerintem meg így hű a képregényhez is a karakter! ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13269 Dátum: 2015. május 09. - 20:37:55 »
Nem értek egyet. A képregényes Xavier valahogy sokkal érettebbnek tűnt a koránál és hozzá passzolt a kopasz fej,de ugyanez nem mondható el McAvoy-ról! Ráadásul a nyolcvanas években fog játszódni és az alkotók helyében én tuti nem hagynék ki egy tipikus Rick Astley-s frizurát :hehe: Viccen kívül ennél a filmnél még totál korainak érzem a birkanyírást,de ami utána következik abban már simán tolhatja Kojak-ként.

balogh44

• Thanos
« Válasz #13270 Dátum: 2015. május 09. - 21:27:09 »
Elfelejted közben, hogy itt már idősebb lesz mint az előző részben, ami kb. a 70-es években játszódott. Ez meg 83-ban lesz, simán kinézem, hogy maszkot is kap, vagy sminket pár ránccal megspékelve. ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13271 Dátum: 2015. május 09. - 22:23:29 »
Elfelejted közben, hogy itt már idősebb lesz mint az előző részben, ami kb. a 70-es években játszódott. Ez meg 83-ban lesz, simán kinézem, hogy maszkot is kap, vagy sminket pár ránccal megspékelve. ;)

Nem feledkeztem meg róla és nagyon jól tudom itt hány éves kb a Prof,de továbbra sem áll jól neki a kopasz búra ;D Nem kell szigorúan követni a képregényben megszokott dolgokat, mivel ez egy adaptáció ami már így is sok mindenben különbözik a képregénytől! Azt sem igazán tartom jó ötletnek mikor egy fiatal színészt próbálnak matuzsálemkorúvá maszkírozni, lásd mit műveltek a Prometheus-ban szegény Guy Pearce-szel :hehe: Sajnos ezek a dolgok nem minden esetben működnek a filmvásznon. Fassbender-nek sem festették be a haját ezüst színűre pedig a képregényben Magneto már szinte tinédzser kora óta őszhajú :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #13272 Dátum: 2015. május 11. - 12:54:17 »
No, mai adag Will Smith & Margot Robbie és az Öngyilkos Osztag kalandjai kép:

Miért kezd olyan érzésem lenni, hogy az egészben Harley és Will lesz a középpontban míg a többiek csak statisztálnak?  :headscratch:  :uhoh:
(bár Tom nívósabb sztár, így emiatt lehet Rick Flagnek is nagyobb szerepe lenne, ha már őt akarták volna rá felkérni? )

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #13273 Dátum: 2015. május 11. - 13:14:02 »
Deadshot hogy néz ki....  :stupid: Amúgy mit vártál Bub? Ők a legismertebb tagok jelenleg, ők lesznek a főbb szereplők.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13274 Dátum: 2015. május 11. - 13:16:57 »
Deadshot hogy néz ki....  :stupid:
Pont úgy, mint Will Smith. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #13275 Dátum: 2015. május 11. - 13:53:56 »
Miért kezd olyan érzésem lenni, hogy az egészben Harley és Will lesz a középpontban míg a többiek csak statisztálnak?  :headscratch:  :uhoh:
Elég valószínű, hogy Will nem vállalta volna el a szerepet, ha csak statisztának akarták volna. :) Plusz tuti nem kis gázsit kért érte, a drága színészeket meg nyilván főszerepekhez veszed meg.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #13276 Dátum: 2015. május 11. - 14:33:02 »
Igazából nem tom mit vártam, vagyis az Avengers után ismét egy olyan csapat filmet, ahol nem a háttérben ugrálnak a csapat tagjai, míg egy embert kiemelnek... reméltem, hogy több idő jut majd mindenkire itt is. De látva a múltkori csoportképet, már láttam, hogy kicsit többen vannak, mitn amennyie karaktert lehetne jól mozgatni, plusz ugye mint Will A listás sztár, tuti körülötte forog majd minden. Kicsit kár, de majd látjuk, ha oda kerülünk. Tom Hardy-Rick Flag szerepe lehet talán ellensúlyozta volna  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13277 Dátum: 2015. május 11. - 16:49:29 »
Azon tűnődöm ha ez tényleg egy Suicide Squad film lesz, akkor mi a bánatért hagyták ki belőle a legf*szább karaktert Deathstroke-ot??? Nélküle olyan a csapat mint Justice League Supi nélkül... :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13278 Dátum: 2015. május 11. - 20:53:35 »
Deathstroke nem igazán Squad tag  :headscratch:, a kemény mag így is benne van. Deadshot, Bummeráng Kapitány, Rick Flag (meg a new52 óta Harley), szóval, elégé képregényhű csapat összeállítás.  ;D

Nekem Katana egyedül egy rohadt nagy WTF kérdőjel... ő mi a fenét keres ott... ő egy Hős... Liga meg Kivülálló tag...  :roll:
Bár, a képregényben Vixen is tag itt-ott... szal, gondolom emiatt lehet ott itt is? Egy-egy hős kell a csapatba?  :headscratch:

Amúgy Deathstroke-ot emlegették/pletykálták, és még semmi cáfolat nem érkezet róla, szal lehet benne lesz még a végén... az amúgy is zsúfolt szereplők miatt lehet nem is kellene már bele, mert csak elsikkad a többiek között...  :uhoh:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 11. - 20:56:11 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #13279 Dátum: 2015. május 11. - 21:01:28 »
Ne feledjük, hogy ellenfelek is lesznek a filmben, ha minden ismert DC fő gonoszt belepakolnának a csapatba, akkor mégis ki ellen harcolnának?