Tobey is viszonylag kezdő volt még, és a gázsija az első filmre 3 milla volt, a másodikra már 10. A harmadikra talán 15? Szóval pattoghat, de hát egy 200+ milliós bevételű filmnél ne az legyen már a legfontosabb, hogy 5, vagy 10 millát kap a főszereplő.
Ez nem igaz, 1: mert ő már vagy 10 évvel öregebb volt mint ez a srác, azaz már csak a kora miatt is több filmben kellett már szereplnie
2: Megnéztem, a háta mögött volt már egy Pleasantville, Árvák hercege, Wonder Boys, A pokol lovasai, Dan kocsmája... ismert volt ő ott már, épp az áttörés előtt állt. A legnagyobb nevű rendezőkkel dolgozott.
Egyébként pedig fontos az az 5-10 milla, ha pl. CGI-re tudják költeni, vagy reklámra.
Nem az a baj, hanem hogy 13-nak néz ki. Semmi más. A valódi kora tök lényegtelen.
Szerintem meg az a fontos, hogy jó filmet csináljanak, és akkor felül tudok emelkedni azon, hogy hasonlít-e, vagy mennyi idős, aki játssza. Egyébként Tobey-ba is bele lehetett volna kötni, de minek, mikor a filmek jók voltak. A 3 nem sikerült, meg is kapta ő is a magáét, a miatt a táncikálós, meg emó hajas rész miatt.
A Pókember 2 idején azért kaptam csak egymondatos szinkront a filmben, mert a szinkronrendező megállapította, hogy 15 éves gyerekhangom van. Különben lehettem volna az egyik tűzoltó, vagy a pali, aki a lifttel jött le Pókemberrel együtt. Mindketten 25-35 évesek voltak, én meg 40. De nem ez számít.

Egyébként nekem is egy 15 éves suttyó hangom van kb. de mit lehet tenni ellene? Amiatt nem fogok nekiállni cigizni, meg nem tervezek szinkronszínész lenni.
Ezért is idegesít mikor egy színészt szidnak, hogy "mit tud ez?" Hát azt, hogy náluk a jó kiállás, jóképüség, a jó hang, mozgás mind egyben megvan, az 100-ból egynél áll össze csak. Plusz ezt még fejlesztik, urai a testüknek, mozdulataiknak, mimikájuknak...
George Clooney eredeti hangja pl. nagyon jó, mély, megnyugtató, nem csodálom, hogy a nők tisztára odáig vannak érte, szerintem sokat tesz hozzá a hangja.