Viszont kitalálhatnak egy harmadik verziót arra, hogy hogyan is halt meg Ben bácsi.

Mostmár harmadikra igazán eltalálhatnák az eredetit!

Ezt a reboot mániát én sem értem, de szerintem a Batman miatt van. Valami elcs*szett oknál fogva úgy gondolja mindenki Hollywood-ban, hogyha a Batman újrája annyira sikeres tudott lenni, akkor ha
bármit újraindítanak, akkor az sikeres lesz. Még a sötét tónust is erőltetik, mert biztos a miatt volt sikeres. Elég csak a borzalom Amazing Spider-Manre gondolni, és ahogy látom az új F4 is ilyen szemléletben készült. Azt persze elfelejtik a barmok, hogy Batmanhez ez illett, hozzátartozott a sötét, komor hangulat. De egy Pókemberhez, egy F4-hez, könyörgöm...! Hát ők pont nem ilyenek. Aztán csodálkoznak, hogy miért nem szerette a nép ezeket a hibrideket.
És szerintem ebben van előbb a Marvel a többieknél: ők nem erőlködnek semmiféle reboot-tal. Sokan azt gondolják, hogy a Marvelnek nem volt buktája, de ha azt nézzük a Hihetetlen Hulk pl. az volt; nem kapott jó kritikát, a bevétele se volt túl sok. De nem kezdtek el ezen aggódni, a reboot-ot letudták azzal, hogy más színésszel, modernizált, még realistább kinézettel betették az Avengersbe. És ott tökéletesen működött is.
Vagy ha azt nézzük az AmKap, és Thor első részei se voltak nagy számok, visszafogott bevételt termelve. De mióta összerakták őket a Bosszúállókban, azóta a saját filmjeik is jobban muzsikálnak.