Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320364 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13560 Dátum: 2015. október 16. - 11:07:25 »
Jó, de az a debütálás max kb. 2 perc lesz... nem hiszem, hogy több lenne...  :'(

Az átlag emberek még mindig nincsenek tisztában a reboot fogalmával.

Ha, na majd abban lesznek, manapság már úgy is annyi van, egymás hegyén hátán  ;D  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13561 Dátum: 2015. október 16. - 12:36:50 »
Bármilyen hülyén is hangzik,de a filmstúdiók eddig se sokat törődtek a nézők tájékoztatásával és többek közt az olyanok elmagyarázásával mint reboot vagy univerzumépítés. Hiába fingjuk sincs miért nem folytatódik a Raimi által dirigált Pókember, így is úgy is megnézik az új szériát, max értetlenkedve néznek maguk elé. Vagy fogják magukat és rákeresnek internetországban ha képben akarnak lenni! A korábbi  2 Fantasztikus Négyes filmre szintén nagyon sokan emlékeznek, mégse zavarta őket össze a reboot és ugyanúgy beültek a moziba ;)

Vagy említhetném a kaotikus X-men univerzumot ami csurig van logikai bukfencekkel és csomószor variáltak az idővonallal, a nép mégis zabálja és egyáltalán nem szegi kedvüket,hogy megnézzenek belőle egy újabb részt!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13562 Dátum: 2015. október 16. - 12:41:19 »
Látjátok? Máris kész az alaptörténet.
Tényleg. Ha azt elhúzzák megint bő másfél órára, akkor már csak fél óra lesz azonos az eddigiekkel.  ;D
A korábbi  2 Fantasztikus Négyes filmre szintén nagyon sokan emlékeznek, mégse zavarta őket össze a reboot és ugyanúgy beültek a moziba ;)
Nem is ültek be!  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13563 Dátum: 2015. október 16. - 13:15:47 »
kaine: Honnan tudod? Hisz te sem ismerhetsz mindenkit ;D Viccen kívül csak azért nem ültek be az új F4-re, mert eleve sz*rul indult a film renoméja olyan apróságok végett mint a rasszváltás, semmitmondó egyenruhák, Doom igénytelen dizájnja stb. Ha csináltak volna egy fiatal szereplőkből álló csapatot ami egy az egyben az Ultimate Fantasztikus Négyes sztorikra épül akkor még lehetett volna sikeres! A nézők pillanatok alatt elfogadták volna a fiatal F4-et, feltéve ha normális forgatókönyvet és rendezőt kap a project :D De ez nem történt meg és már a forgatás elején közölték a nagyérdeművel,hogy márpedig ők lesz*rják az alapanyagot és a saját fejük után mennek...
Így érthető miért bukott meg a film. Egyáltalán nem maga a reboot volt az oka a kudarcnak hanem az elb*szott reboot ténye :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13564 Dátum: 2015. október 16. - 14:54:07 »
Ez sajnos igaz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13565 Dátum: 2015. október 16. - 15:17:50 »
Hiába fingjuk sincs miért nem folytatódik a Raimi által dirigált Pókember, így is úgy is megnézik az új szériát, max értetlenkedve néznek maguk elé.
Ugyanúgy beültek a moziba, csak hát mindig egyre kevesebben. ;)
A Pókember sem lett sikeresebb mint a korábbiak, szép sorjában csökkent a bevétel részenként, annyira, hogy ugye le is állították.
Ha ebbe belevesszük az inflációt is, akkor jön csak igazán ki, mekkora számokról is beszélünk. Amerikában kábé fele annyian voltak kíváncsiak a rebootra, mint a régiekre.

Nem is értem, a rebootot főleg ilyen kevés idő után miért erőlteti ennyire mindenki. :headscratch:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13566 Dátum: 2015. október 16. - 15:21:35 »
He, milyen szép kontraszt lenne... PÓki 1 elsöprő sikere mutatta meg anno, hogy télleg van üzlet a képregényfilmekbe... most 15 évvel később meglenne pont vele a Marvelnek az első komolyabb buktája és elkezdődne a leáldozás kora onnantól  ;D  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13567 Dátum: 2015. október 16. - 16:48:06 »
Todd: Jogos amit mondasz, viszont én másképp gondoltam. A moziba persze,hogy nem fogják megnézni, hisz azt se tudják mi fán terem,de otthon biztosan leszedik torrent-ről csak hát az bevételi szempontokból nem sok jót jelent ;D A világ meglenne reboot nélkül,de a stúdióknak addig kell ütni a vasat míg az forró lásd a Fox újabb agymenését a bukott F4 folytatással...
A Marvel helyében én egyféleképp tudnám elképzelni Pókembert az pedig kérem szépen sorozat formájában mint a Daredevil-t! Ez teljesen logikus lépés lenne,de tudom,hogy lehetetlent kérek amíg a blockbuster mozik több bevételt hoznak mint a sorozatok :drying:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #13568 Dátum: 2015. október 16. - 19:02:58 »
Viszont kitalálhatnak egy harmadik verziót arra, hogy hogyan is halt meg Ben bácsi.  ;D :hehe:
:lol: Mostmár harmadikra igazán eltalálhatnák az eredetit!  :D

Ezt a reboot mániát én sem értem, de szerintem a Batman miatt van. Valami elcs*szett oknál fogva úgy gondolja mindenki Hollywood-ban, hogyha a Batman újrája annyira sikeres tudott lenni, akkor ha bármit újraindítanak, akkor az sikeres lesz. Még a sötét tónust is erőltetik, mert biztos a miatt volt sikeres. Elég csak a borzalom Amazing Spider-Manre gondolni, és ahogy látom az új F4 is ilyen szemléletben készült. Azt persze elfelejtik a barmok, hogy Batmanhez ez illett, hozzátartozott a sötét, komor hangulat. De egy Pókemberhez, egy F4-hez, könyörgöm...! Hát ők pont nem ilyenek. Aztán csodálkoznak, hogy miért nem szerette a nép ezeket a hibrideket.

És szerintem ebben van előbb a Marvel a többieknél: ők nem erőlködnek semmiféle reboot-tal. Sokan azt gondolják, hogy a Marvelnek nem volt buktája, de ha azt nézzük a Hihetetlen Hulk pl. az volt; nem kapott jó kritikát, a bevétele se volt túl sok. De nem kezdtek el ezen aggódni, a reboot-ot letudták azzal, hogy más színésszel, modernizált, még realistább kinézettel betették az Avengersbe. És ott tökéletesen működött is.
Vagy ha azt nézzük az AmKap, és Thor első részei se voltak nagy számok, visszafogott bevételt termelve. De mióta összerakták őket a Bosszúállókban, azóta a saját filmjeik is jobban muzsikálnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13569 Dátum: 2015. október 16. - 19:43:26 »
Plusz a Batman eredetsztori nem volt önismétlés, mert korábban nem lett még feldolgozva.
Amúgy emlékszem akkor is mindenki a régi filmekhez próbálta kapcsolni, és ment a de "eredetileg Joker ölte meg a szüleit".  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13570 Dátum: 2015. október 16. - 22:08:34 »
Szerintem jók voltak az Amazing Pókok. Főleg a második.

Todd

• Pókfej
« Válasz #13571 Dátum: 2015. október 16. - 22:37:13 »
De akkor is jók lettek volna, ha az első részben nem nézzük újra meg a Pókember felét. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13572 Dátum: 2015. október 17. - 00:00:08 »
Hát ja. :)

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #13573 Dátum: 2015. október 17. - 01:05:22 »
Nyomába se voltak a Raimi féléknek, a rettentő lapos, béna ellenfelekkel. A 3-nál jobbak voltak talán. Bár ez első rész még annál sem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13574 Dátum: 2015. október 17. - 17:33:34 »
Ez az érved? Hogy azért rossz, mert nem jobb, mint egy másik?  :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #13575 Dátum: 2015. október 17. - 19:58:05 »
Nekem is jobban tetszett az Amazing.Pókembert megformáló Garfield is szimpatikusabb volt,mint Maguire.A Gyík is szuperebb karakter volt,mint a Raimi féle pl.Zöld Manó.Venomot már ne is említsem.Az nagyon gáz volt.Ugyebár köztudott,hogy Brock testépítő volt.A filmbe erre meg beraknak egy átlagos,nyálas csókát.Venomként szedett szemöldököt viselt,akár egy metroszexuálisnak,meg hegyes fogai voltak   emberként.Nagyot csalódtam benne.Az Amazing Spiderman felüdülés volt ezekhez képest.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13576 Dátum: 2015. október 17. - 20:42:00 »
Továbbra is kiállok amellett,hogy Pókember szigorúan sorozat formájában térjen vissza a képernyőre és akkor mindenki jól jár! A készítők azért, mert nagy lenne a nézettsége a rajongók pedig végre láthatnák a karaktert normálisan fejlődni továbbá nem kéne 1 film alatt lerendezni az eredetsztorit és az aktuális gonoszt. Ez persze sosem fog megvalósulni, mert mostanában a közel 3 órás CGI orgiák több pénzt hoznak a konyhára mint a tv sorozatok...

balogh44

• Thanos
« Válasz #13577 Dátum: 2015. október 17. - 21:07:56 »
Nos, a Sony épp most mondta el Feige-nek, hogy nem engedik Pókembert, semmilyen sorozatba szerepelni, mert annál többet ér a figura. Plusz, szerintem az lesz a következő bejelentésük, hogy a Sony továbbá azt sem fogja engedni, hogy sorozat színészek, figurák szerepeljenek a fő filmjében. :stupid:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13578 Dátum: 2015. október 17. - 21:40:26 »
Ez konkrétan hol és mikor hangzott el? Jelenleg egyik hírportálon sem látom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13579 Dátum: 2015. október 17. - 21:49:12 »
Nekem a sorrend:
Pókember
Csodálatos 2
Pókember 2
Pókember 3
Csodálatos 1