Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311461 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14080 Dátum: 2016. augusztus 01. - 19:41:10 »
Mondjuk a Marvel egy rohadt Black Widow filmet még mindig nem mert összehozni, lehet pont ezért.

És szerintem abban a filmben olyan potenciál lenne, hogy simán megüthetné a Winter Solder színvonalát. Kifejtve Natasha hátterét, amit a Avengers 2-ben elkezdtek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14081 Dátum: 2016. augusztus 01. - 19:50:18 »
Egyetértek, adná magát, de a témát csak kicsit felnőttesebben lehetne megközelíteni. De talán pont az említett komolyabb filmek után erre lehetne már mód és bátorság.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14082 Dátum: 2016. augusztus 04. - 15:14:18 »
Egek u ra...
Végre, végre, az új Transformersbe behozták a jövendőbeli Fővezért, vagyis Hot Rodot, akiből ugye majd valamikor Rodimusz lesz majd...
De bakker... hogy most ő is olyan cumi fejet kap, mint Dongó... inkább ne hozták volna be...   :'( :roll:

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #14083 Dátum: 2016. augusztus 04. - 15:48:44 »
Pfuj, pedig lehetett volna valami ilyesmi is:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14084 Dátum: 2016. augusztus 04. - 15:57:06 »
Jézisom! :o Semmi nagyágyús vonás nincs benne. Még csak az kéne, hogy ez is radióval kommunikáljon... :drying: Sokkal jobban zavar, mint a rasszváltás egyes képregényfilmekben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14085 Dátum: 2016. augusztus 04. - 20:00:57 »
A nevéből azt hittem, legalább át tud alakulni Hot Roddá. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14086 Dátum: 2016. augusztus 04. - 22:02:40 »
Fájt volna legalább azokat a szárnyakat rátenni?

BuB

• Pókfej
« Válasz #14087 Dátum: 2016. augusztus 05. - 09:42:42 »
Haha, ez Bayformers... az hogy hasonlítson a karakter (legalább valamennyire) az eredeti kinézetre az nem érdekes...  :hehe:  :roll:
Csoda, hogy a piros színek itt-ott benne maradtak...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14088 Dátum: 2016. augusztus 06. - 19:40:43 »
Én azt hittem és úgy gondoltam logikusnak, hogy a Marvel filmuniverzum fázisait mindig egy-egy Bosszúállók film zárja le. Tehát az önálló filmek után lezárta az első fázist a Bosszúállók. De a második fázist nem a Bosszúállók 2 zárta le, mert utána volt még a Hangya, amit a 2. fázisba sorolnak. És a harmadik fázis befejező Bosszúállók filmje után is lesz még az Inhumans. Ez miért lehet?  :headscratch:

Amúgy érdekes, hogy az MCU a Bosszúállók csapat körül forog most (nem számítva a tv sorozatokat). Kíváncsi leszek, mikor változtatnak ezen koncepción és hogyan. Szerintetek, hogyan lehetne?

Todd

• Pókfej
« Válasz #14089 Dátum: 2016. augusztus 06. - 20:03:44 »
Számomra ez az egész phase 1-2 akármi besorolás tök fölösleges. nem hiszem, hogy ez bármit változtatna a filmek értékelésén. Amúgy én gondolatban inkább azt hittem volna, hogy a hangya a phase 3-hoz tartozik. Ahogy az is furának tűnik, hogy a phase 3-ba egyből 10 filmet sorolnak.

Raisu

• Traveller
« Válasz #14090 Dátum: 2016. augusztus 06. - 20:16:03 »
Az Inhumans film egyelőre lekerült a listáról, nem tudni, hogy mikor lesz belőle valami, ha egyáltalán... Az Ant-Man meg szerintem azért Phase 2, mert nem akarták, hogy egy hősnek két filmje legyen egy fázisban (bár eredetileg a Phase 3 első filmjének szánták, és utólag módosították).

Todd

• Pókfej
« Válasz #14091 Dátum: 2016. augusztus 06. - 20:21:01 »
Akkor két szempontból is ismét csak logikátlan ez a felosztás. Hangyának nincsen phase 3-as filmje (legalábbis itt nincs), ellenben Vasembernek kettő is volt a phase 1-ben.
Szerintem ezt maguk az alkotók sem értik. :lol:

Raisu

• Traveller
« Válasz #14092 Dátum: 2016. augusztus 06. - 21:02:47 »
A Vasember 1-2 azért elnézhető, hisz akkor még nem tudták, hogy ekkora sikerük lesz. Ez a lista meg nem pontos, mert 2018-ban jön az Ant-Man and the Wasp, és az Phase 3. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14093 Dátum: 2016. augusztus 06. - 21:06:11 »
Folyamatosan alakulnak a dolgok.
A 3. fázisban azért van soka film, mert két Bosszúállók is lesz benne.
De a kérdés: "Amúgy érdekes, hogy az MCU a Bosszúállók csapat körül forog most (nem számítva a tv sorozatokat). Kíváncsi leszek, mikor változtatnak ezen koncepción és hogyan. Szerintetek, hogyan lehetne?"

Az Ultron korában mondja el a lényeget Tony. Megállíthatnak akárhány fegyverkereskedőt a Földön. A lényeg fentről jön. Az idegen fenyegetés az igazi veszély. És ő lapvetően másképp gondolkodik erről, nem úgy hogy majd ha jönnek lepofozzuk.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14094 Dátum: 2016. augusztus 06. - 21:45:21 »
Amúgy érdekes, hogy az MCU a Bosszúállók csapat körül forog most (nem számítva a tv sorozatokat). Kíváncsi leszek, mikor változtatnak ezen koncepción és hogyan. Szerintetek, hogyan lehetne?
Szerintem egyértelműen a galaktikus szintre emeléssel, azaz a kozmikus sztorikkal. Amihez az út a Galaxis Őrzőin át vezet.  :brow:
Én imádtam annak a filmnek a hangulatát, illetve az egész galaktikus közeget, a sok ilyen-olyan bolygót, a Tudásteret pl. Ott rengeteg kreatív dologra lehetőség lenne, totál más bolygók, életformák, stb...

A Marvel Studios-t azért igazán nem lehet szidni, hogy az első fázisban két Vasember filmjük is volt. Akkor az termelt olyan összeget, amit meg kellett ismételniük, hogy nőjön a cég bevétele, és egyáltalán képesek legyenek egy Avengerst anyagilag tető alá hozni. Ha megnézitek, az első filmjeik még koprodukcióban készültek a Paramount-tal asszem, mert nem volt meg hozzá a pénzük, gárdájuk, szakképzett embereik...

Én az Ant-Man-t tartom az első elhibázott lépésnek a Marveltől. Maga a film nem lett rossz, és a hangulatot is eltalálták, a vígjátékkal (mert a hangyaméretű szuperhőst nem lehetett volna komolyan venni, akkor bukott volna a film). Viszont egy potenciális karaktert (Hank Pym) nem elég, hogy megöregítettek benne, amitől persze ugrott Janet Van Dyne is, akit ugye a(z egyik alternatív univerzumból előcibált) lányukkal helyettesítettek. De egy olyan ziccert is kihagytak, hogyha már jön Hank Pym, aki megalkotta Ultront, akkor nem lett volna tényleg ésszerűbb felcserélni a két filmet, hogy az Avengersben már ő alkothassa meg?
Áhh, költői kérdés volt... Hank szerepére meg tök jó lett volna Aaron Eckhart.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14095 Dátum: 2016. augusztus 06. - 21:55:25 »
Tény, szerintem a legtöbb fan így gondolkodott Hank kihagyásáról.
Csak ugye Tony-nak, vagyis Robert Downey-nak így nem sok szerepe lett volna az Ultronban... így muszáj volt neki egy nagyobb szerepet kapnia.
 Szerintem ez lehetett a háttérben...  :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14096 Dátum: 2016. augusztus 06. - 22:07:47 »
Így jobban szervült a motiváció a sztorival. Jobb volt így, hogy Tony gondolkodását követhettük, mintha egy új szereplő teremti meg az AI-t. Már a Polgárháborút készíti elő és a szétválást. Habár Ultron megalkotásával pont hogy Tony volt az anrchista, míg a  CW-ban a Kapitány...

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14097 Dátum: 2016. augusztus 06. - 22:11:08 »
Csakhogy az Ultronban sem maga alkotta meg, beszélgetett róla, részt vett benne valamelyest Bruce Banner is. Őt simán lehetett volna helyettesíteni Pym-mel, márcsak azért is, mert dr. Banner a sugárzások szakértője, míg Hank Pym pedig az informatikáé. Azaz nem kérdés kinek van több köze az MI-hez.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14098 Dátum: 2016. augusztus 06. - 22:15:37 »
Az, hogy a phase 1-ben volt két vasember szerintem nem felróható hiba, mivel számomra ez az egész phase akárhány nem jelent semmit. Csak csináljanak jó filmeket, oszt kész.
A hangya miatt amúgy egyetértek, ott volt pár hibás döntés.

Szerintem egyértelműen a galaktikus szintre emeléssel, azaz a kozmikus sztorikkal. Amihez az út a Galaxis Őrzőin át vezet.  :brow:
De azzal szerintem nem kerülnek ki a Bosszúállók a pixisből, csupán növelik a hatáskörüket. Ahogyan a képregényben is ott voltak a galaxis szintű konfliktusokban is.
Szóval nem hiszem, hogy tervbe van véve az, hogy változtatnak azon, hogy a Bosszúállók körül forog a film. Max akkor ha valamelyik csapat filmjei annyira sikeresek nem lesznek, hogy az túlnő rajtuk.

Így jobban szervült a motiváció a sztorival. Jobb volt így, hogy Tony gondolkodását követhettük, mintha egy új szereplő teremti meg az AI-t. Már a Polgárháborút készíti elő és a szétválást. Habár Ultron megalkotásával pont hogy Tony volt az anrchista, míg a  CW-ban a Kapitány...
Nem, az Ultron megalkotása ponthogy a regisztráció felé irányuló döntés volt. Az is arról szólt, hogy valamilyen felsőbb hatalomnak ellenőriznie kell mindent. Ez minden, csak nem anarchista döntés.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14099 Dátum: 2016. augusztus 07. - 08:51:36 »

Habár Ultron megalkotásával pont hogy Tony volt az anrchista, míg a  CW-ban a Kapitány...
Nem, az Ultron megalkotása ponthogy a regisztráció felé irányuló döntés volt. Az is arról szólt, hogy valamilyen felsőbb hatalomnak ellenőriznie kell mindent. Ez minden, csak nem anarchista döntés.
Hmm... köszi! Végre megértetem! Azt el is felejtettem, mi volt az eredeti célja, abban az esetben, ha nem sül el balul semmi és nem használják rosszra. Csak arra tudtam gondolni, hogy önállóan döntött, felügyeleti szerv nélkül. Dehát ő maga a az a szerv.  :D

Lehetnek esetleg Új Bosszúállók c. filmek is, amikben az új csapat van, akik ott összeállnak az Ultron kora végén. Vízió, Skarlát boszi stb.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 07. - 08:54:17 írta VTomi »