Amúgy érdekes, hogy az MCU a Bosszúállók csapat körül forog most (nem számítva a tv sorozatokat). Kíváncsi leszek, mikor változtatnak ezen koncepción és hogyan. Szerintetek, hogyan lehetne?
Szerintem egyértelműen a galaktikus szintre emeléssel, azaz a kozmikus sztorikkal. Amihez az út a Galaxis Őrzőin át vezet.

Én imádtam annak a filmnek a hangulatát, illetve az egész galaktikus közeget, a sok ilyen-olyan bolygót, a Tudásteret pl. Ott rengeteg kreatív dologra lehetőség lenne, totál más bolygók, életformák, stb...
A
Marvel Studios-t azért igazán nem lehet szidni, hogy az első fázisban két Vasember filmjük is volt. Akkor az termelt olyan összeget, amit meg kellett ismételniük, hogy nőjön a cég bevétele, és egyáltalán képesek legyenek egy Avengerst anyagilag tető alá hozni. Ha megnézitek, az első filmjeik még koprodukcióban készültek a Paramount-tal asszem, mert nem volt meg hozzá a pénzük, gárdájuk, szakképzett embereik...
Én az Ant-Man-t tartom az első elhibázott lépésnek a Marveltől. Maga a film nem lett rossz, és a hangulatot is eltalálták, a vígjátékkal (mert a hangyaméretű szuperhőst nem lehetett volna komolyan venni, akkor bukott volna a film). Viszont egy potenciális karaktert (Hank Pym) nem elég, hogy megöregítettek benne, amitől persze ugrott Janet Van Dyne is, akit ugye a(z egyik alternatív univerzumból előcibált) lányukkal helyettesítettek. De egy olyan ziccert is kihagytak, hogyha már jön Hank Pym, aki megalkotta Ultront, akkor nem lett volna tényleg ésszerűbb felcserélni a két filmet, hogy az Avengersben már ő alkothassa meg?
Áhh, költői kérdés volt... Hank szerepére meg tök jó lett volna Aaron Eckhart.