Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311526 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14100 Dátum: 2016. augusztus 07. - 11:43:32 »
Ott Tony lényegében saját magát teszi meg felsőbb hatalommá a többiek beleegyezése nélkül.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14101 Dátum: 2016. augusztus 10. - 14:54:18 »
Na, hát azt hittük a négus Fáklyánál ÉS a Pókember eddigi stábjánál nincs lejjebb.
Íme Herman Schultz, a Rengető.

Volt az a film, ami abszurd poénokra épült, a Top Secret. Abban volt az egyik vicc, hogy a németek őrizte kastélyba mentek be amerikaiak kiszabadítani valakit. Leütöttek két katonát, és felvették a ruháikat, elvegyültek. Az egyikük néger volt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #14102 Dátum: 2016. augusztus 10. - 15:24:41 »
Igen, és azóta meglett már Gwen Stacy is, Gabourey Sidibe fogja játszani!

-
-
-
-
-
-
Na jó, mégse, csak gonoszkodok.  :hehe: :twisted: ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #14103 Dátum: 2016. augusztus 10. - 15:28:36 »
Na, hát azt hittük a négus Fáklyánál ÉS a Pókember eddigi stábjánál nincs lejjebb.

Volt az a film, ami abszurd poénokra épült, a Top Secret. Abban volt az egyik vicc, hogy a németek őrizte kastélyba mentek be amerikaiak kiszabadítani valakit. Leütöttek két katonát, és felvették a ruháikat, elvegyültek. Az egyikük néger volt.
Hihi, csúnya leszek...
Színes társaságot hoztak össze...  :hehe:  tényleg csak Peter fog kiríni a többiek közül.  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #14104 Dátum: 2016. augusztus 10. - 17:12:52 »
Nahát micsoda remek casting! Azt hittem Peter polkorrekt barátainál meghúzzák a vonalat és nem lesz több megalomán ötletük,de hát a Disney-ről van szó így nincs is ezen mit csodálkozni :hehe:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14105 Dátum: 2016. augusztus 10. - 17:37:39 »
Herman Schultz... ez a csávó POOONT úgy néz ki, mint egy árja német! Gratulálunk Sony-Disney.
Ez már egyenesen szánalmas... megvan az első Marvel Studios bukás.
Verniük kell, hogy ezt megnézzem így.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14106 Dátum: 2016. augusztus 10. - 17:42:34 »
Meglepődnék ha a filmben is Herman Schultznak hívnák. :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14107 Dátum: 2016. augusztus 10. - 17:46:04 »
Azok után, hogy Elektróból is négert csináltak, ezen már meg sem lepődöm. :stupid:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14108 Dátum: 2016. augusztus 10. - 17:46:20 »
Én már semmin, innentől...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14109 Dátum: 2016. augusztus 10. - 18:16:38 »
Azok után, hogy Elektróból is négert csináltak, ezen már meg sem lepődöm. :stupid:
Legalább ő amcsi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14110 Dátum: 2016. augusztus 10. - 18:22:08 »
Gondolom Németországban is élnek feketék.
Olyan szempontból nem érdekel, hogy ezek tényleg ilyen zéró karakterek, nem is nagyon emlékszem olyanra, hogy láttam volna maszk nélkül.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #14111 Dátum: 2016. augusztus 10. - 18:22:40 »
Jöhetnek a megmondók, hogy ez ilyen rasszista hozzáállás, olyan rasszista hozzáállás, de basszus... :roll:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Raisu

• Traveller
« Válasz #14112 Dátum: 2016. augusztus 10. - 18:37:06 »
A baj csak az, hogy Schultz nem német, hanem amerikai, max. a felmenői között lehet német, akik viszont simán keveredhettek feketékkel. Továbbra sem 1960-ban fog játszódni a film, hanem 2016-ban.  Meg ahogy Todd is írta, ezeknél a karaktereknél halál mindegy, hogy milyen a bőrszínük, mert szinte folyton jelmezben vannak. Rengetőről, vagy Elektróról szerintem senki nem tudná egyből megmondani, hogy néz ki maszk nélkül, nem úgy mint Harry, Eddie vagy Ned esetében. Ettől függetlenül persze ki lehet akadni rajta, de ha a színes cast lesz a legnagyobb baj a filmmel, akkor szerintem tök jól járunk. :D Engem mondjuk még mindig jobban zavar, hogy Flash kb. kisebb lesz mint Peter. :\
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 10. - 18:39:33 írta Raisu »

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #14113 Dátum: 2016. augusztus 10. - 18:51:29 »
Én még reménykedem, és kicsit naív is vagyok, hogy ennyire nem cseszhetik el az egészet, ugye nem? Ne haragudjatok, de nem létezik, hogy Ned és Flash szerepére ezt a két troll gyereket szedték elő, és igen engem nagyon zavar, hogy egyikük sem fehér (arról nem is beszélve,hogy ez a pufók gyerek egyszer Vészmanó lesz? pfff...) most meg a néger Rengető, vicc az egész, nagyon-nagyon remélem, hogy ez valami rossz vicc!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14114 Dátum: 2016. augusztus 10. - 19:03:26 »
Kicsit olyan, mintha a filmesek megpróbálnának még egy lapáttal rátenni az Ultimate univerzumra. Hogy ők majd még korszerűbbre, fiatalosabbra csinálják. És még az sem kizárt, hogy igazuk van, és velünk van a baj, mert túlságosan megszoktuk a régit, a kinti 15-17 évesek meg örülnek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #14115 Dátum: 2016. augusztus 10. - 19:12:40 »
A kinti, színes, 15-17 évesek max.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #14116 Dátum: 2016. augusztus 10. - 19:15:20 »
Csak ezzel pont elvesztik a régi rajongókat, és szerintem ők többen vannak, mint a mai 15-17 évesek. Ne legyen igazam, de bukta lesz a mozikban. Én már letettem róla, hogy elmegyek a vetítésre, marad az otthoni dvd verzió.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14117 Dátum: 2016. augusztus 10. - 19:29:27 »
A Marvel filmek nézőinek túlnyomó többsége sohasem olvasott képregényt. Ellenben a csak filmnézőket is ugyanúgy megzavarja a pár évente reboot.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14118 Dátum: 2016. augusztus 10. - 20:04:05 »
A probléma csak az, hogy a Marvel a saját filmjeiben ügyel a rajongói elvárásokra is, végtelenül egyszerűen azért, mert Kevin Feige végülis egy szimpla geek-ből emelkedett fel odáig, ahol most van. Azaz ami neki tetszik, az nagy eséllyel a többi fannak is tetszeni fog, és fordítva.
A Marvel nem érezte magát hű de nagyon kreatívnak attól, hogy bőrszínt, nemzetiséget, nemet váltott a hőseinél. Valószínűleg ezért is sikeresebbek, mint bármely más képregényes próbálkozás, mert nem köpik pofán magukat.
Igen, most fel lehet hozni az Ultimate Nick Fury-t, csakhogy az egy speciális eset, mert ugyanúgy létezett képregényben, és már sikeresebb volt, többen megkedvelték, mint az eredetit. Nem mellesleg abban a szerencsében volt része a Marvelnek, hogy az a színész, akiről az egész Ulti figurát mintázták, elvállalta a szerepet. Így róla elmondhatjuk, hogy tényleg olyan, mintha a képregény lapjairól lépett volna elénk.

Én kezdek kételkedni abban, hogy a Marvel kreatív beleszólása a ruhán, és PP alapdolgain kívül másban is meg fog nyilvánulni ebben a fimben. A Marvel ilyet nem csinálna.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #14119 Dátum: 2016. augusztus 10. - 20:25:10 »
Most komolyan érdekel valakit egy ilyen C listás neve meg színe? A többieknél teljesen jogos de ezt szerintem mindenki lesz.rja. :D