Azért ez így túlzás, mert a Pókember 1-2 állat jó volt, csak a harmadik volt necces. De különben, mégha egyedül is vagyok vele, nekem nagyon tetszett a 3. is. Oké, az emós Petert nagyon ki kellett volna hagyni, ezt elismerem. Venom úgy, ahogy van, gáz volt. De egyszerűen nem tudnak olyan rosszat csinálni, amit ne überelt volna nagyon magasan az, hogy a Spectacular 200 legszebb JMD-s jelenetét beletették, egy az egyben.

Számomra az az egy jelenet nemcsak, hogy elvitte a hátán a filmet, de vagy 8 pontot emelt rajta.

És akkor még nem beszéltem arról, hogy Betty és Peter kis híján csókolóztak, ami még ezzel a "kis híjánnal" is plusz 5 pont, ha megtörtént volna, számomra ez lenne a legjobb Pókember film.

És természetesen jó volt Homi, jó volt még sok minden, ráadásul az első légicsata Harryvel fantasztikus volt, soha rosszabbat. Ugyanúgy, a civil bunyójuk is nagyon király volt, a látványon kívül a pszichológiai jellege miatt is. Nagyon tetszett, hogy Harry és Mary Jane jelentősebb szerepet kaptak a filmben, nem csak mellékszereplők voltak, végül, a "Spider-Man Team-Up" is ütött.

Ezek nagyon messze elfeledtetik velem az elején említett két gikszert.