Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319238 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2120 Dátum: 2008. július 31. - 11:06:31 »
Õt inkább ne... :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2121 Dátum: 2008. július 31. - 11:07:09 »
Szerintem se, lehetne tőle sokkal jobb színésznőt találni. Csak gondolom a DC-s filmeknél még mindig inkább arra törekednek, hogy a főszereplő neve vigye el a hátán a filmet, és ne a történet (akárcsak az előző Macskanő filmnél, vagy a régi Batman filmek).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2122 Dátum: 2008. július 31. - 11:33:17 »
Biztosra veszem, hogy nem Jolie lesz a Macskanő, főként azért, mert ahogy Robint, más társat se akarnak a készítők Batman mellé. És Halle Berry után, még egyszer ezt a bukás szagú karaktert hosszú évekig nem fogják elővenni.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2123 Dátum: 2008. július 31. - 11:53:03 »
Én sem hiszem, hogy Jolie lesz az új Macskanő, de lehetséges. Olvastam is valahol, hogy a 4. részben elképzelhető, hogy lesz Macskanő, és ezt a forrás szerint Nolan mondta.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2124 Dátum: 2008. július 31. - 13:23:43 »
Na most picit kiakadtam.  >:(
A Hollywood Reporter oldalán olvastam, hogy a Sony nemhogy nem adja vissza a Marvel-nek de van olyan pofátlan, hogy fenyegetéseit beváltva elkészítse a spin-off-ot belőle, vagyis lesz Venom film. Sepi után szabadon "Hogy a pék rakná tele". A stúdió már meg is bízta Jacob Estes-t a forgatókönyv elkészítésével, ami rossz hír, hiszen a pasi eddig B kategóriás filmeket hozott össze.  :stupid:
A Sony továbbá bejelentette a Comic Con-on, hogy a Pókember 4. részét 2011-ben akarják bemutatni. Nem fogadta általános lelkesedés a bejelentést. :-\
A Pók 3.-ban Topher Grace játszotta Eddie Brock-ot, a Venom filmben viszont egészen biztos hogy nem ő fog alakítani, hiszen a Sony meg sem kereste az ajánlattal a színészt.
http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/film/news/e3i9603a54f631ae7b08ff64122f7c95c8e
http://www.superherohype.com/news/spider-mannews.php?id=7557

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2125 Dátum: 2008. július 31. - 13:28:45 »
Hát én sem lettem túlzottan boldog ettől a hírtől. Egyébként meddig tulajdonolja a Sony a Pókember filmjogait?

Sepi után szabadon "Hogy a pék rakná tele".
Ezt a mondatot én is csak kölcsönvettem a Kincs Ami Nincs című filmből, ahol Bud Spencer mondta ezt boldogságában.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2126 Dátum: 2008. július 31. - 13:34:10 »
2011-ben járnak le a jogok, pont ezért is akarják erre az évre időzíteni a bemutatót, hogy utoljára még egy nagyot kaszálhassanak rajta. Avi Arad megmondta hogy nem kapnak támogatást tőlük mint az előző 3 filmnél, szóval a Sony a saját hülye feje után megy. :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2127 Dátum: 2008. július 31. - 14:00:04 »
Akkor ebből lehet, hogy nem kaszálás lesz, hanem hatalmas bukta. Ami viszont azért is gond lehet, mert utána az megtorpedózhatja a Marvel Pókemberfilmes terveit.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2128 Dátum: 2008. július 31. - 14:02:23 »
A Sony továbbá bejelentette a Comic Con-on, hogy a Pókember 4. részét 2011-ben akarják bemutatni. Nem fogadta általános lelkesedés a bejelentést. :-\
Mármint, miért nem? Mert soká van 2011, vagy mert elég volt Pókemberből?
A Venom film katasztrófa lesz, de szerintem a Sony fog találni elég Pókszakértőt a Marvel nélkül is.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2129 Dátum: 2008. július 31. - 14:03:57 »
Mármint, miért nem? Mert soká van 2011, vagy mert elég volt Pókemberből?

A rajongóknak a Sony-ból volt elég aki rossz Pókember filmet csinál.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2130 Dátum: 2008. július 31. - 14:27:19 »
Azért ez így túlzás, mert a Pókember 1-2 állat jó volt, csak a harmadik volt necces. De különben, mégha egyedül is vagyok vele, nekem nagyon tetszett a 3. is. Oké, az emós Petert nagyon ki kellett volna hagyni, ezt elismerem. Venom úgy, ahogy van, gáz volt. De egyszerűen nem tudnak olyan rosszat csinálni, amit ne überelt volna nagyon magasan az, hogy a Spectacular 200 legszebb JMD-s jelenetét beletették, egy az egyben.  ;) Számomra az az egy jelenet nemcsak, hogy elvitte a hátán a filmet, de vagy 8 pontot emelt rajta.  :)
És akkor még nem beszéltem arról, hogy Betty és Peter kis híján csókolóztak, ami még ezzel a "kis híjánnal" is plusz 5 pont, ha megtörtént volna, számomra ez lenne a legjobb Pókember film.  :D És természetesen jó volt Homi, jó volt még sok minden, ráadásul az első légicsata Harryvel fantasztikus volt, soha rosszabbat. Ugyanúgy, a civil bunyójuk is nagyon király volt, a látványon kívül a pszichológiai jellege miatt is. Nagyon tetszett, hogy Harry és Mary Jane jelentősebb szerepet kaptak a filmben, nem csak mellékszereplők voltak, végül, a "Spider-Man Team-Up" is ütött.  :D Ezek nagyon messze elfeledtetik velem az elején említett két gikszert.  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2131 Dátum: 2008. július 31. - 14:34:17 »
Engem az emós Peternél is sokkal jobban zavart az a csók Gwennel. Semmi oka nem volt rá, az egész filmben ezt tartom a leglogikátlanabb lépésnek.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2132 Dátum: 2008. július 31. - 14:37:52 »
Meg Gwent eléggé elrontották benne, lehetett volna ennél sokkal jobb is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2133 Dátum: 2008. július 31. - 14:42:44 »
Nem volt az a csók olyan logikátlan, csak a szinkronrendező elnézett valamit, ugyanis az egész tömeg teljes erőből kántálta, hogy "csók! csókl!", Pókember meg csak hagyta magát sodorni a hangulattal.  ;)
Igen, Gwen lehetett volna jobb is, de ennyi szereplő mellett már nem volt rá elég idő. Talán egy következőben...

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2134 Dátum: 2008. július 31. - 14:58:01 »
Nem volt az a csók olyan logikátlan, csak a szinkronrendező elnézett valamit, ugyanis az egész tömeg teljes erőből kántálta, hogy "csók! csókl!", Pókember meg csak hagyta magát sodorni a hangulattal.  ;)
Mikor először angolul néztem, már akkor logikátlannak gondoltam. Bárki másnál még talán nagy nehezen hihető lehetne, hogy elsodorja magával a hangulat, és megcsókol egy másik lányt a barátnője előtt. Peter jellemébe viszont ez nem fér be, ráadásul MJ élete szerelme, az első filmben is említette, hogy már elsőben felfigyelt rá, nem tudom elfogadni, hogy egy ilyen ember ezt meg tudja tenni. És itt még csak a jelenet ötletéről beszélek, ehhez jön, hogy a kivitelezése rossz lett, én például egyáltalán nem éreztem, hogy a hangulatnak itt annyira magával sodró.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2135 Dátum: 2008. július 31. - 15:14:11 »
a Spectacular 200 legszebb JMD-s jelenetét beletették, egy az egyben.  ;)
Melyik volt az? :-[

Nekem sincs bajom a Pók3-mal, szórakoztató lett. Azért Harry vitte az egész filmet, az tény és ennek csak örülök. ;) Peter viszont az emós részeken kívül is egy idióta volt.
A Gwenes csókra meg csak annyit mondanék, hogy: pöcs.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2136 Dátum: 2008. július 31. - 15:16:46 »
a Spectacular 200 legszebb JMD-s jelenetét beletették, egy az egyben.  ;)
Melyik volt az? :-[
Harry halála.

Ju

• Pókfej
« Válasz #2137 Dátum: 2008. július 31. - 15:22:43 »
Köszi. :) Engem az a rész mondjuk nem hatott meg. A képi világ tökjó volt, de elnyújtottnak éreztem a jelenetet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2138 Dátum: 2008. július 31. - 15:36:40 »
Azért ez így túlzás, mert a Pókember 1-2 állat jó volt, csak a harmadik volt necces.
Egyetértek. Csak a 3. film lett felemás, de a hibái mellett azért erényei is vannak. Nálam egyébként az eszméletlen látványos és hangulatos végső harc mentette meg a filmet. :) Amúgy csak egy jó forgatókönyvíró kellett volna, meg Venomot vagy kihagyni, vagy jóval képregényhűbbre csinálni, és akkor a 3. film is abszolút király lett volna. ;)
Viszont ennek a Venom filmnek tényleg nem sok értelme van így. :stupid: Csak akkor lehetne (valamennyire) sikeres, ha full képregényes Venom lenne benne, dehát azt már a Póki 3-ban elrontották... :-\

Azért Harry vitte az egész filmet, az tény és ennek csak örülök. ;) Peter viszont az emós részeken kívül is egy idióta volt.
Nekem Homokember is nagyon tetszett még. 8) Az emós Peter tényleg gáz volt, és a feketére festett piros-kék ruhát se tudtam elfogadni azóta se. :roll:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2139 Dátum: 2008. július 31. - 15:58:24 »
Nekem egyik Pók filmmel sem volt különösebb bajom, egyedül az emos résszel. Várom a 4. részt is, de Arad kijelentése most kicsit megriasztott. A Venom hír meg érdekes. :-\