Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320164 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2340 Dátum: 2008. augusztus 21. - 19:52:13 »
Brian Austin Green akar lenni Rébusz
A Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Brian Austin Green szeretné eljátszani Rébuszt a következő Batman-filmben. Elmondása szerint szinte elképzelhetetlen, hogy Jokert visszahozzák a történetbe, így szükség lesz egy új gonoszra.
Green jelenleg a Terminátor-sorozatban szerepel, ám szeretne komolyabb filmes karriert is befutni. És a jelek szerint Christopher Nolan irányítása alatt szeretné mindezt megtenni.
Az MTV-nek adott egyik interjújában ugyanis elárulta, hogy nagyon szeretné eljátszani a Mindörökké Batmanben Jim Carrey által prezentált figurát, Rébuszt.
"Imádnám, ha én lehetnék Rébusz" - kezdte Green. "Remélem, hogy nem próbálják meg helyettesíteni Heath Ledgert és nem húzzák elő - újra - Jokert a kalapból. Ebben az esetben új gonoszra lesz szükségük és akkor lépek színre én. Egész életemben Rébusz szerepére készültem, évek hosszú gyakorlása áll már a hátam mögött. Heath magasra tette a lécet, de én simán átvinném."
A rajongók rögtön tiltakozni kezdtek Green ellen, ám abban szinte mindenki biztos, hogy Rébusz lesz az egyik gonosz a következő filmben. Ennek ékes példája az egyébként nagyon jól sikerült rajongói plakát, melyet Ben linkelt be egyszer.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2341 Dátum: 2008. augusztus 21. - 19:57:24 »
Bárcsak minden ilyen könnyen menne Hollywoodban, hogy valaki azt mondja ő szeretné ezt vagy azt a szerepet játszani. Megértem, hogy elkezdtek tiltakozni ellene, mert ez a gyerek alapból hülye lehet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2342 Dátum: 2008. augusztus 21. - 19:59:28 »
Főként mert Depp már le van tárgyalva a szerepre.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2343 Dátum: 2008. augusztus 21. - 20:08:22 »
Épp néztem én is ezt a hírt, hogy mit akar ez a a pali. Én Pókember akarok lenni, egész életemben erre a szerepre készültem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2344 Dátum: 2008. augusztus 21. - 20:15:31 »
Ki ez a beképzelt senkiházi ? Ha az én seggem lenne közelebb azt is kinyalná ?  :stupid:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2345 Dátum: 2008. augusztus 21. - 20:19:13 »
Hát azé egy ilyen hír alapján ne tegyél ilyen buta kijelentéseket.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2346 Dátum: 2008. augusztus 21. - 20:29:43 »
Bizony mert lehet hogy rácuppan és kinyalja. Nézd csak milyen mohó.

http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/brianagreen/BrianAustinGreen1.jpg

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2347 Dátum: 2008. augusztus 21. - 20:35:18 »
 :lol: Nem csodálom, elvette szerencsétlen eszét a Beverly Hills. Azt a sorozatot épp ésszel nem lehet túlélni.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2348 Dátum: 2008. augusztus 21. - 20:52:56 »
Bizony mert lehet hogy rácuppan és kinyalja. Nézd csak milyen mohó.

http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/brianagreen/BrianAustinGreen1.jpg

Vki pingáljon a mellkasára egy pink kérdőjelet.  :lol: :lol: :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2349 Dátum: 2008. augusztus 21. - 21:23:08 »
Freddy Prinz Jr. is ugyanígy készült, jelentkezett nyiltan Pókember szerepére.  :) Raimi meg hallani se akart róla.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2350 Dátum: 2008. augusztus 22. - 12:45:22 »
Superman: Kezdődik?

A Warner stúdió tapsikol örömében, hiszen jól sült el, hogy újrakezdték Batmannel. A Superman körül azonban nincs minden rendben. A Superman visszatér veszett sokba került (260 millió dollár) és nem is hozta elvártakat. Ennek ellenére folytatnák a kriptoni jóember kalandjait. Korábban már pletykáltak arról, hogy Brandon Routh szolgálataira nem tartanak tovább igényt, sőt Bryan Singer is kilépett, de ezek a pletykák nem bizonyultak igaznak. Viszont pár hónapja Singer azt nyilatkozta, hogy az ő Superman elképzelése olyan 400 millióba kerülne.

A rajongók a stúdiót próbálják rávenni, hogy ezt a franchise-t is kezdjék az elejéről, úgy, mint a Batman-t. Állítólag Singer ultimátumot kapott, ha nem rukkol elő valami olyannal ami tetszene a rajongóknak és a stúdiónak, akkor mehet.

"Már dolgozunk a Vasember 2-n" - nyilatkozta Jon Favreau, az első rész rendezője a Los Angeles Times-nak adott interjúban. Justin Theroux gőzerővel írja a forgatókönyvet (ő hozta össze a Thropic Thunder sztoriját is, amiben Robert Downey Jr. színesbőrű színész lett), a premier 2010. április 30-án lesz. Korábban olyan hírek is keringtek, a Marvel Studio főnöke, David Maisel egy nevesebb rendezőre bízná az 569 millió dolláros összbevételnél tartó Vasember folytatását, de szerencsére megyegyezett Favreau-val.
http://www.slashfilm.com/2008/08/21/jon-farveau-already-working-on-iron-man-2/

Nicolas Cage a Szellemlovas után újabb képregényfilmben szerepel: kiégett zsaru lesz a Kick-Assben. A történet főszereplője viszont nem ő, hanem egy átlagos középiskolás srác, akiből a véletlen (és az online média) kreál szuperhőst. A Wanted sikere után csak idő kérdése volt, mikor veszi elő valaki Mark Millar többi vérgőzös képregényét. A Kick-Asst most Matthew Vaughn, a Csillagpor rendezője viszi vászonra, és 2009-re tevezi a bemutatót. Nicolas Cage egyébként A nemzet aranya 2 és a Szellemlovas előtti években szinte csak bukásokhoz adta a nevét. A 70 millió dollárból forgatott Next mindössze 22 milliót, a 40 milliós The Wicker Man 24 milliót szedett össze. A 35 milliós költségvetésből készült Az időjós 12,5 millióig jutott el, a Fegyvernepper pedig éppen csak visszahozta a 42 milliós gyártási költségeit.
http://news.yahoo.com/s/nm/20080822/film_nm/cage_dc;_ylt=AleBuqofOAEvtsjEwQQaz60wFxkF

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2351 Dátum: 2008. augusztus 22. - 13:41:03 »
Hááát, a Superman kazdődiknek örülnék, mert a Visszatér az felért egy műkutyakakával. Tényleg csak ez tudná megmenteni ezt a produkciót is, na meg persze egy alapos színészcsere, mert a Visszatér mindenről hírs volt, csak a színészi játékáról nem.

A Vasember 2-nek örülök, előre a Puffyn lekvárral.  :smfinger:

Viszont az számomra érthetetlen, hogy miért bukott akkorát a Next, mert szerintem az nagyon jó film lett.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2352 Dátum: 2008. augusztus 22. - 14:06:55 »
Én viszont tartok egy újrakezdett Supermantől. Unalomig ismert és kivesézett sztori, mindenki ismeri. Jobb lenne egy folytatás, csak éppen fel kéne hagyni a retro hangulattal és nem a 70-es évekbeli filmeket majmolni.

A Marvel stúdió pedig hülye. JF csinált nekik egy ilyen király bevételű filmet, és gondolkodtak, hogy lecserélik??

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2353 Dátum: 2008. augusztus 22. - 14:10:18 »
Hát. Inkább folytatni kéne a Supermant, ha már az új filmmle kínkeservesen új alapokra helyezték.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2354 Dátum: 2008. augusztus 22. - 14:16:26 »
Szerintem a Batmanre is ugyanezt mondták, és most már hol tart. Sokkal jobbat tenne neki, egy újrakezdés és mai korba helyezés, mint egy többszörös bukás folytatása.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2355 Dátum: 2008. augusztus 22. - 16:41:07 »
Mondom: Smallville-nek vége, folytassák azt!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2356 Dátum: 2008. augusztus 22. - 16:49:24 »
Na akkor kérem szépen én abban a pillanatban szúrom magam a családi ékszeres zsákon.
http://fc03.deviantart.com/fs6/i/2005/088/c/b/Superman_by_guisadong_gulay.jpg
http://fc08.deviantart.com/fs6/i/2005/118/d/6/Superman__Metropolis_by_guisadong_gulay.jpg
Tom Welling-el mint főállású Supermannel semmi bajom, de bármit csak ne a Tuskófalvát.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2357 Dátum: 2008. augusztus 22. - 17:07:16 »
Tuskófalva alatt kiket értesz?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2358 Dátum: 2008. augusztus 22. - 17:09:16 »
Szerintem Smallville-t . ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2359 Dátum: 2008. augusztus 22. - 17:06:03 »
Annak a városkának a lakóit akik nem tudták összeadni több évad alatt, hogy 2 + 2 = Clark Kent nem ember.
Tuskófalva = Aprófalva = Smallville.