Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320398 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #2600 Dátum: 2008. szeptember 04. - 13:04:39 »
Basszus. :drying:
Idézet
A Hype meginterjúvolta Aaron Eckhart-ot hogy végre helyre tegyék a sok találgatást Kétarccal kapcsolatban. Nos nem hinném hogy spoileres amit írni fogok, de akit zavar az most hagyja abba az olvasást.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2601 Dátum: 2008. szeptember 04. - 14:31:32 »
Ez a sszellemlovas hír tényleg nagyon király  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2602 Dátum: 2008. szeptember 04. - 16:26:57 »
Teaser

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2603 Dátum: 2008. szeptember 04. - 16:29:24 »
Ahoz képest, hogy mennyire nem bírod ezt a filmet, meg úgy nagyjából az egész Dragon Ballt, elég sokat foglalkozol vele.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2604 Dátum: 2008. szeptember 04. - 16:34:09 »
Hohohó, én nagyon is szerettem a Dragon Ball rajzfilmet. Alig vártam hogy délutánonként nézhessem, sőt mikor a nagy ORTT-s balhé miatt egy ideig csak éjfél után adták, még akkor is néztem. Csak pusztán az, hogy egy ilyen komplex dolgot hatalmas érvágásokkal akarnak megoldani az szúrja a szemem. Piccolo nem ződ és nincsenek csinos kis csápjai a homlokán? Madness!
Amúgy meg elsősorban azok miatt foglalkozom vele, amiért a Superman filmmel is. Hátha mást érdekel. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2605 Dátum: 2008. szeptember 04. - 16:39:26 »
Madness??
This is Spartaaaa! ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2606 Dátum: 2008. szeptember 04. - 16:51:54 »
Tudtam hogy rákontrázol. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2607 Dátum: 2008. szeptember 04. - 17:34:52 »
Hú..már a trailerben ilyen felbontás mellett is nagyon béna a cgi.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2608 Dátum: 2008. szeptember 04. - 18:34:32 »
Ez még csak teaser, vagyis elő-előzetes. A hivatalos első előzetes a Max Payne előtt lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2609 Dátum: 2008. szeptember 04. - 19:13:42 »
Hát pont ez az. Már ez a szerencsétlen teaser is ilyen gagyi akor milyen lesz a film. Még egy Boll remekből is lehet egy jó teasert összevágni.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2610 Dátum: 2008. szeptember 04. - 20:06:10 »
Mike: Ne feledd, hogy Uránusz eredetiben egy lány, aki szeret fiúsan öltözködni. Mivel viszont egy nővel van viszonya, ezért az európai és az amerikai verziókban civilben férfi, átváltozáskor meg nő lett. Sőt, Amerikában még unokatestvérek is lettek (ami mondjuk a legvégső harcot elég érdekssé teszi, tekintetbe véve a háromperces szerelmi vallomásukat, de mindegy). Meg ugye a végső sorozatban ott a három új tag, akik civilben egy fiúzenekar, átalakulva meg nők... és ez már mintha a japán verzióban is így lenne. :headscratch:
Tudom, félreértettél. Én ezzel mind tisztában vagyok. A hülyeséget arra mondtam, hogy ezzel az indokkal vették le a tévéről. De most Holdlovag szülei után már nem is tudom. :-\
Basszus, ez a Dragon ball... Nekem úgy fest, ez is 3D lesz, mint a Speed racer.
Ben: Mikor adták éjjel? Az újságos időpontot mindig felvettük, de valami teljesen más volt akkor.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2611 Dátum: 2008. szeptember 04. - 20:39:02 »
Igen erre az éjjeli Dragonball vetítésre emlékszem, amolyan legenda volt ez közöttünk, mindenki tudott róla, de senki se látta soha. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2612 Dátum: 2008. szeptember 04. - 21:24:06 »
Én láttam, a programozható videó csodája. :D Egyébként ritka okos módon elkezdték a legelejéről, ami, tekintetbe véve, hogy a századik környékén jártak emlékeim szerint, amikor jött  abotrány, elég idióta lépés volt, talán ezért is csődölt be.

Mike: Végső soron, amilyen hüölye indokokkal vetettek le akkoriban (is) midenfélét, a Sailor Moonnál már ez se volt nagy dolog. (Bár azért kíváncsi lennék, honnan tudták, hogy mi van az ötödik szériában, mert nem hiszem, hogy Uránusz miatt lett volna ekkora nagy baj... :headscratch:).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2613 Dátum: 2008. szeptember 04. - 22:12:37 »
Ben: Mikor adták éjjel? Az újságos időpontot mindig felvettük, de valami teljesen más volt akkor.

Cseles volt mert mindig 00:15 és 01:15 között adták valamikor. Nem folytatták a Z-t, hanem elejétől kezdték, és kb addig vetítették le amíg Vegita és Nappa összecsap a feltámadt Goku-val.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2614 Dátum: 2008. szeptember 04. - 23:00:01 »
Persze, hogy az elejétől adták, hiszen akkor már elkezdték kiadni a folytatást videókazin, és az nem lett volna biznisz, ha közben meg ugyanazt leadják a tévében.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2615 Dátum: 2008. szeptember 04. - 23:02:17 »
hehe, tényleg a felvétel vicces volt. Általában egy másfél órás idősávot programoztam a vidibe, de így is volt, hogy egy-két perc lemaradt. Az RTL Klub akkoriban (sem) volt éppen túl pontos 21:00 után (a régi szép idők, amikor a Heti Hetes is 30-40 perceket csúszott hétről hétre a hétvégi nagyfilm reklámai miatt...)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2616 Dátum: 2008. szeptember 04. - 23:07:46 »
Én a Sweet Valley-vel voltam mindig így. Egy időben néztem azt a sorozatot, de az mindig olyan időben volt, amikor melóztam, és akár délelőttös voltam, akár délutános, mindig lemaradtam róla, ezért beprogramoztam a videót, de én is sokszor jártam úgy, hogy vagy az eleje, vagy a vége maradt le.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2617 Dátum: 2008. szeptember 05. - 10:44:13 »
Hogy kicsit visszakanyarodjunk a készülő filmek felé, bár nem tagadom a Sweet Valley is hmm érdekes téma, a Wizard magazin feltette a nagy kérdést Samuel L. Jackson-nak,
Fogunk még találkozni vele Nick Fury bőrében?
A kiváló humoráról ismert színész elárulta, hogy az Avengers mozi 2011-es bemutatójáig, a közbe eső Marvel filmekben (Thor, Ant-Man, Namor, Iron Man 2) is szerepel majd, ha más nem, cameo erejéig biztosan, de nem kízárt egy S.H.I.E.L.D. mozifilm sem, amelyben azt feszegetnék, hogy miért is van szüksége a világnak szuperhősökre, és milyen fenyegetésekkel kell szembenézniük majd, mintegy előrevetítve az Avengers film történéseit.
A Marvel Studios már a Vasemberhez kötött szerződésekor meghatározta azt, hogy Jackson csak akkor írja alá a szerződést, ha képes felvállani, hogy évekre kötődni fog hozzájuk, mivel az általa alakított karakter meghatározó jelentőséggel bír.
Jackson még hozzátette, hogy rajongói visszautalva korábbi filmjére, a Snakes on the plane-re, minden fórumón és médiában egy mondatot harsognak:
"Snakes on a S.H.I.E.L.D. Helicarrier"

« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 05. - 10:45:44 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2618 Dátum: 2008. szeptember 05. - 12:54:02 »
Külön shield film? Na arra tuti nem lennék kíváncsi.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2619 Dátum: 2008. szeptember 05. - 13:12:31 »
Szerintem nem lenne azért az rossz. Ha olyan forgatókönyvet készítenek, ami összekapcsolja az eddigi és soron következő Marvel filmeket, nagyon is nézhető mozi lenne. Teszem azt a S.H.I.E.L.D. film végén indulna el Fury Stark-hoz, hogy beszéljen vele az Avengers-ről, és előtte bemutatnák, hogy miért fontos egy csapat összeállítása.