Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314019 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #3320 Dátum: 2008. december 18. - 09:28:23 »
Tim Robbins alakíthatja a Vasember 2. részében Tony apját, Howard Stark-ot

Ez most kissé meglepő lehet azoknak, akik emlékeznek az első rész flashback-jére, amikor néhány kocka erejéig Gerard Sanders bújt Howard bőrébe.
Howard Stark szerepeltetésével a forgatókönyvíró, Mark Fergus - az MTV-nek tett interjújában elmondottak szerint - azt szeretnék bemutatni, hogy az idősebb Stark, hogyan került kapcsolatba a Szuper Katona programmal, amelynek Amerika Kapitány lett az eredménye.
Robbins elfogadta a felkérést, szóval egy biztos szereplője az új karakterekből már van a filmnek. A Sólyomszem és a Fekete Özvegy szerepére, még folynak a meghallgatások.
Forrás: latinoreview.com 

--------------------------------------------------

Beindult a japán Takonylabda oldal is, amerikai viszont nuku. Az oldalon a hivatalos traileren kívül, számos izgalmas hír is szerepel a forgatásról, mint például, hogy:
12月20日(土)、21日(日)の2日間に渡って開催されるジャンプフェスタ 2009に、映画「DRAGONBALL EVOLUTION」の特設ブースが出展されることになりました! 映画の撮影で使用されたアイテムの展示や映画の予告編上映を行う予定です。皆さんぜひ足をお運びください!
Hú. Hát ez elég jó hír. :)
http://movies.foxjapan.com/dragonball/

« Utoljára szerkesztve: 2008. december 18. - 10:49:31 írta Ben Reilly »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3321 Dátum: 2008. december 18. - 11:20:23 »
A trailerben nincs még benne, talán majd egy későbbi előzetesben. Amikor megemlítettem őt, úgy értettem a filmben magában, nem ebben a trailerben.
Ja, már értem. Köszi. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3322 Dátum: 2008. december 20. - 14:53:38 »
Zöld utat kapott egy új Judge Dredd film.

A Rebellion és a 2000 AD kiadó közösen hozza tető alá az új Dredd mozit, ami nem a korábban Szilveszteri Szalonnával készült rész folytatása lesz, hanem a mai elmebajos divatnak megfelelően egy Begins/Remake/Returns akármi. A filmet a DNA Studios jegyzi, amely eddig olyan filmeket készített, mint a Sunshine vagy a 28 Héttel később. A filmre 2009 elején kezdik a castingot, és várhatóan a nagy 2011-es dömping közepébe dobják.
http://www.2000adonline.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=23822

http://www.benreillyweb.extra.hu/index.php?spgmGal=2000_AD_Comics&spgmFilters=

Zöld Lódarázs direktor nélkül
Korábban szó volt arról, hogy Stephen Chow (Pofonok földje) készítheti a Zöld Lódarázs filmet és szereplőként is feltűnik majd az alkotásban. Chow a szokásos kreatív nézetkülönönbségekre hivatkozva elállt a rendezéstől. A forgatókönyvet Evan Goldberg és Seth Rogen írta, a történet pedig egy unatkozó milliomosról (Rogen) szól, aki esténként a bűn ellen harcol segítőjével (Chow).

1936-ban találták ki a figurát, akkor a rádióban lehetett követni kalandjait, majd televíziós sorozat is készült belőle, képregényként is kiadták. A 90-es években már szerettek volna mozifilmet is készíteni a Zöld Lódarázsból, rendezők és szereplők jöttek és mentek, idén már úgy nézett ki a dolog, hogy sínen van a dolog, de hogy végül elkezdik-e a forgatást valaha az még a jövő zenéje.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3323 Dátum: 2008. december 20. - 23:52:36 »
A Dredd-filmet én mondjuk szerettem, de a képregénytől tényleg elég messze volt. Ha csinálnak egy hűbb feldolgozást, az egész jót tehet akár neki. És a rajongók is láthatnának egy fiatal Dreddet megint. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3324 Dátum: 2008. december 21. - 12:17:34 »
Naná, hogy messze volt, anniyra tapló Dredd bírót nem is mertek bevállalni, mint ami képregényekben van. De nekem is tetszett a film, lehet, hogy a gyerekkori élmények miatt, de még most is szívesen megnézem bármikor.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3325 Dátum: 2008. december 21. - 13:09:56 »
Soha egy betűt nem olvastam a Dredd képregényből, és talán emiatt, nekem kifejezetten élvezetes film volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3326 Dátum: 2008. december 21. - 17:44:08 »
Minden rendező megötűlt, mi a f*szért remake.
Simán olyan a téma, hogy ki lehet hozni belőle egy szimpla filmet ami önállóan is élvezhető, meg akár folytatásnak is tekinthető.
De mindenki ki akarja sz*rni a spanyolviaszt, és eredetsztorit csinálni egy olyan karakternek, akit szerintem mindenki megért, már egy mondat alapján is.
Robotzsaru is ugyanez, miért kell megint lerágni megint a hogyan halt meg csontot, amikor egy mondatban összefoglalható az egész, meg úgyis tudja mindenki.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3327 Dátum: 2008. december 21. - 17:56:48 »
Sólyomszemmel, Fekete Özveggyel és ezzel a Szuper Katona program dologgal jónak ígérkezik a Vasember 2.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3328 Dátum: 2008. december 21. - 23:50:07 »
Azért a Robotzsarut Aronofsky rendezte. Nézzétek meg a Pí-t és egyből rájösztök, hogy nem egy agyatlan dir-durr lesz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3329 Dátum: 2008. december 22. - 08:27:48 »
Azért a Robotzsarut Aronofsky rendezte.

Rendezi! Jövő idő Pepo. És Bryan Singer is megrendezett két remek X-Men részt, mielőtt a Superman-nél elborult az agya. Attól, hogy Aronofsky-nak van egy-két jó filmje, még nem jelenti, hogy a felelősség súlya alatt nem csinál marhaságot.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3330 Dátum: 2008. december 22. - 10:43:34 »
A rendezi, az meg jelen idő Ben, a jövő idő, az rendezni fogja.
De felőlem akárki rendezhet egy remaket, ha én annak nem érzem szükségét, mert szerintem tökéletes volt az eredeti, akkor így is úgyis azt fogom rá mondani, hogy sz*r.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3331 Dátum: 2008. december 22. - 10:50:24 »
Idézet
Rendezi! Jövő idő Pepo. És Bryan Singer is megrendezett két remek X-Men részt, mielőtt a Superman-nél elborult az agya. Attól, hogy Aronofsky-nak van egy-két jó filmje, még nem jelenti, hogy a felelősség súlya alatt nem csinál marhaságot.
bizzá benne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3332 Dátum: 2008. december 22. - 10:56:19 »
Igyekszem. A Robotzsarut azért kár lenne elrontani, van benne potenciál.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3333 Dátum: 2008. december 22. - 12:12:32 »
Szuperhőshírek
A napokban több, képregényfilmmel kapcsolatos hír is megjelent, így ezeket megpróbáljuk egy kalap alá venni. Új infókat kaptunk az új Batman filmről, az Árnyék-remake-ről és Doc Savage filmes visszatéréséről is.
Először kezdjük azzal, amivel már eddig is sokat foglalkoztunk. A Warner Bros. a Heath Ledger-féle Oscar kampány mellett azért szép lassan elkezd foglalkozni a harmadik Christopher Nolan készítette Batman-filmmel is. A rendező december 8-án kijelentette, hogy elkezdte kidolgozni a harmadik film történetét, de még nagyon messze van a végleges változattól.
Hozzátette, hogy minden eddigi, állítólagos belsős forrásból származó információk egyike sem fedi a valóságot. A Warner Bros. vezetője, Alan Horne megerősítette eme kijelentést. Hozzátette, hogy Nolan nélkül nem készítik el a harmadik részt. Jelenleg még semmi nincs kész a filmből, nincs szereposztás, nincsenek ellenségek, nincsen semmi.
Korábban már beszámoltunk róla, miszerint az egyszer már megbukott Az árnyék is újra felbukkan a mozikban. Ezt most a The Spirit producere, Michael E. Usland is megerősítette, aki azt is hozzátette, hogy a Frank Miller film bemutatója után neki is kezdenek Sam Raimivel az előkészületeknek. A forgatókönyv már készen van és a producerek ki is szemeltek valakit a főszerepre. Az ő személyét azonban még mindig homály fedi.
Ugyanakkor hamarosan elkezdik a régóta húzódó Doc Savage mozit is. Usland szerint a film Savage első kalandját mutatja be, amikor is megalapítja a The Faboluos Five nevezetű csoportot. Se rendező se forgatókönyv nem áll még rendelkezésre.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3334 Dátum: 2008. december 22. - 12:13:14 »
Savage-nél akkor hosszú távra tervezzenek, mert én speciel annyira nem tartom érdekesnek, hogy jöttek össze, inkább azt, miként kalandoztak. Bár már így a előzetes alapján sejtem, milyen lesz a film hangulata (van Savage, vmilyen ürüggyel összetrombitálnak egy bandát, jön  afőgonosz, leverik, rájönnek, hogy együtt akarnak maradni... sablon).
És az Árnyékot leglaább nem Miller csinálja. Ez is haladás. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #3335 Dátum: 2008. december 22. - 12:31:07 »
Ezt a Doc Savage-es csapatépítős baromságot is csak az Avengers film elleni kényszer szülhette. Mivel képtelenség, hogy egy épkézláb JLA filmmel kijöhessen bárki mire az Avengers révbe ér, bedobják ezt.  :stupid:
Maga a karakter is eléggé szűk rajongótáborral büszkélkedhet, a film verzió emiatt szerintem alapból bukta.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3336 Dátum: 2008. december 22. - 12:34:34 »
Hát ja, többek között engem sem érdekel egy cseppet sem.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3337 Dátum: 2008. december 22. - 12:36:55 »
Én azt se tudom, ki ez a fickó. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3338 Dátum: 2008. december 22. - 12:38:21 »
Majd Ben mindjárt linkel róla egy rakat képet és megtudod.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3339 Dátum: 2008. december 22. - 14:05:23 »
A rendező december 8-án kijelentette, hogy elkezdte kidolgozni a harmadik film történetét
Idézet
Jelenleg még semmi nincs kész a filmből, nincs szereposztás, nincsenek ellenségek, nincsen semmi. 
Kíváncsi lennék, akkor min dolgozik.  :D