Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1335617 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4020 Dátum: 2009. május 24. - 12:34:38 »
Akkor jöjjön Kevin Smith forgatókönyvírónak meg rendezőnek, Ben A. meg fenegyereknek. xD

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4021 Dátum: 2009. május 24. - 12:43:00 »
Smith úgyis írt már Daredevil sztorit, és elég jól ismeri a karaktert. Szerintem nem volna rossz ötlet, sőt, nagyon is jó. Csak a mi kívánságainkat valami érthetetlen okból még mindig figyelmen kívül hagyja az amerikai képregény és film ipar.  ;D A legfrissebb infók szerint a Hitman rendezőjét, Xavier Gens-t kerülgeti a stúdió a rendezéssel, és a manus már tavaly is tett olyan nyilatkozatokat, hogy szívesen ledirigálná a filmet, és nem is voltak rosszak az elképzelései. Bár kicsit olyan álmodik a nyomor hangulata volt a riportnak, mert Gens kapásból R kategóriás filmet akart volna belőle. Azt tervezte, hogy a film első fele Matt Murdock gyermekkoráról, a vakság elfogadásáról és a képességek kitapasztalásáról szólt volna, ami után jönnek a kőkemény edzések stb. Olyan Rocky/Batman Begins keveréket akart.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4022 Dátum: 2009. május 24. - 13:00:00 »
Csak ha Smith írná a Fenegyerek forgatókönyvét, akkor a filmben benne lenne Jay és Néma Bob is.  ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4023 Dátum: 2009. május 24. - 13:17:08 »
És hol itt a probléma? ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4024 Dátum: 2009. május 24. - 13:53:15 »
A Jay és Néma BoB visszavágban már amúgy is szerepelt Daredevil (nem nem Affleck, hanem egy Fenegyereknek öltözött manus a filmstúdiós-kergetős jelentben), és emlékszem olvastam olyan Smith féle Fenegyerek sztorit, ahová a rajzoló az egyik utcai panelnél két (bár rosszul kivehető) figurát rajzolt a háttérbe, de a jellegzetes pózban egy boltnak dőlve. Majd előkeresem a képet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4025 Dátum: 2009. május 24. - 14:18:04 »
Azt tervezte, hogy a film első fele Matt Murdock gyermekkoráról, a vakság elfogadásáról és a képességek kitapasztalásáról szólt volna, ami után jönnek a kőkemény edzések stb. Olyan Rocky/Batman Begins keveréket akart.
Isten őrizz!  :o A Fenegyerek film egyetlen gyenge pontja a gyerekkor volt. Különben is, ki akar még egy holywoodi Kung-Fu Batman filmet látni?  :roll: :uhoh:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4026 Dátum: 2009. május 26. - 13:03:57 »
Bruce Willis karrierje újra felívelni látszik és a jelek szerint a Surrogates című képregényfilmmel újra visszatér az A-listás sztárok közé. A filmet Jonathan Mostow rendezi.
2054-ben az emberek már egyáltalán nem érintkeznek egymással, sőt a lakásukat sem hagyják el. A mindennapi teendőiket robot hasonmásaik látják el, akiket egy otthoni gépből képesek irányítani és mindent, amit az úgynevezett szurrogátumok látnak és éreznek, azt a valódi emberek is megtapasztalják. Ám valaki nem kedveli a másolatokat, és szép lassan elkezdi eltenni láb alól őket.Az egyik ilyen áldozat egy FBI-ügynök, aki ezek után kénytelen kimozdulni a lakásból és emberként nyomozni a sok robot között. Ám ami rá vár, az egy óriási összeesküvés, ami mindent felborít, amiben eddig hitt.
Jonathan Mostow vállalta a rendezői feladatokat és hozta magával a Terminator 3-ból a Michael Ferris - John D. Brancato párost, akik a forgatókönyvért felelnek majd. A trailer alapján a filmmel nem lesz semmi gond, a bemutató szeptemberben esedékes.
Trailer:
http://www.movieweb.com/news/NENKGPNSDI1CSN#

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4027 Dátum: 2009. május 26. - 13:13:59 »
Trailer alapján a Mátrix és az Én, a robot keveréke. :roll:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4028 Dátum: 2009. május 26. - 14:47:58 »
A T3 forgatókönyvével nem vágnék fel...

Todd

• Pókfej
« Válasz #4029 Dátum: 2009. május 26. - 16:00:15 »
Az a gond, hogy senki sem jön rá, hogy totál fölöslegesek ezek a rebootok, ha el se b@szták az eredetit (a megtorlóban se értettem, hogy mi a rákért raktak bele új eredettörténetet).
Mert a Daredevilt szerintem nagyon nem kéne elölről kezdeni, hiszen nagyon hiteles eredetsztori volt benne, akkor meg csak nézne mindenki, hogy most mi a fenének mesélik el ugyanezt újra.
Szerintem az új Hulk-ot kéne inkább alapnak tekinteni, nem a Beginses sémát. Hiszen a Hulk is egy bizonyos szempontból újra kezdés, de mégse erölteti azt, hogy újra elmesélje azt ami az első részben volt, mert azt már úgyis mindenki ismeri.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4030 Dátum: 2009. május 26. - 16:04:44 »
A Hulkban is ugyanúgy új eredettörténet van, mint az új Megtorló filmben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4031 Dátum: 2009. május 26. - 16:25:01 »
De nem olyan pofátlanul van lenyomva az ember torkán, mint a megtorlóban.
A Hulk után senki se jött azzal, hogy akkor most hogy is van, mert az a sztori, amit abban elmondanak nincs ellentmondásba az 1-es sztorival (még ha nem is egyezik meg vele).
Viszont a Megtorlónál olvastam olyan filmkritikát, ahol a képregényt nem ismerő csóka totál összezavarodott, az új eredettörténettöl.
Pedig semmivel se lett volna rosszabb a film, ha nem a Central Parkos sztorit teszik bele.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4032 Dátum: 2009. május 26. - 16:37:44 »
Hát, szerintem az új Megtorló messze elmarad a 2004 - estől.
Ez a Surrogates meg egy baromság, mégis érdekes a történet. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4033 Dátum: 2009. május 26. - 16:44:18 »
Totális tévedésben élsz Lovagom. Épphogy az új Megtorló film az, ami sokkalta közelebb áll az eredeti képregény karakterhez, mint az a bohózat amit 2004-ben láthattunk. Csak mivel eleve maga a figura is viszonylag szűkebb rajongó táborral büszkélkedhet egy Pókemberhez, Batmanhez de még Fenegyerekhez képest is, nem csoda, hogy a kritikusok is bátrabban merték a porba rántani a filmet, és az egyszerű nézők is elkerülték, mert a "zsaru megbosszulja a családja halálát és háborút indít a bűnözők ellen" típusú filmekből annyi van mint égen a csillag.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4034 Dátum: 2009. május 26. - 16:46:39 »
És ezt csak a brutalitása adhatta volna el, de vhogy az se sikerült :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4035 Dátum: 2009. május 26. - 16:49:23 »
Ezt te se gondolod komolyan?  :-\ A Punisher War Zone-nak már az előzeteseiben több véres akció volt, mint sok akciófilmnek titulált marhaságban idén összesen.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4036 Dátum: 2009. május 26. - 17:03:18 »
Én tom.
Én arra mondtam, hogy a brutalítása adhatta volna el, ahogy te mondtad az ilyen "megtolrós zsarus" filmből annyi van, mint égen a csillag.
A Punisher WZ mozi meg épp a brutalítása miatt lóg ki nagyon a sorból. Pozitív értelemben.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4037 Dátum: 2009. május 26. - 17:05:22 »
Ó... most már értem a gondolatmeneted.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4038 Dátum: 2009. május 26. - 17:14:55 »
De nem olyan pofátlanul van lenyomva az ember torkán, mint a megtorlóban.
Nem értek egyet veled. Mindkét film után nekem előjött a "minek vátoztatták meg?" érzés, mint például most az Rozsomák filmnél is ( amiben mondjuk sokkal durvább átírások voltak). A Hulknál is és a Megtorlónál is csupán 1-2 visszaemlékezős jelenetben volt az új eredet, csak a Hulknak az elején, a Megtorlónak meg a közepén.( ha jól emlékszem) De egyik sem volt szájbarágósab a másiknál.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4039 Dátum: 2009. május 26. - 17:43:59 »
Szerintem sem volt szájbarágós. Sőt, legalább a Megtorlóval elérték azt, hogy már 99%-ban hasonlítson a képregényes eredethez.