Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314207 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4120 Dátum: 2009. június 02. - 16:54:45 »
Én abban bízok, hogy a film első kis része túl lesz a náci táboron, aztán több mint a fele a proffal való kapcsolatát mutatja be, egészen a film csúcspontjáig, ahol is össze csapnak és a prof megbénul, és hátha azzal fejeződik be, hogy elkezdi összeszedni a már jól ismert testvériség tagjait.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4121 Dátum: 2009. június 02. - 16:58:12 »
Ez így jól hangzik, reméljük így is lesz, mert Magneto gyerekkora teljesen hidegen hagy. De a proffal való kapcsolata, hogy hogy jutottak el odáig hogy ellenségek legyenek, már érdekel.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4122 Dátum: 2009. június 02. - 17:04:44 »
Én se bánnám, ha Singer visszatérne. :D (Meg én jobban örülnék egy rendes X-Men 4 múvinak, mint ennek a First Class filmnek amit tervezgetnek állítólag. :roll:)
Amúgy én már magának a Magneto filmnek sem tudom, hogy örüljek-e, vagy nem. A karaktert nem annyira kedvelem, és ez ugye végig őróla fog szólni. :roll: :uhoh:
Szerintem a Magneto filmbe is bele fognak rakni egy csomó ismert mutánst, mint ahogy a Wolvie filmnél is tették, és ez sokat fog dobni a film hangulatán majd. Meg igaza van BuB-nak, valszeg nagy hangsúly lesz a proffal való kapcsolatán. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4123 Dátum: 2009. június 02. - 17:07:50 »
Meg remélem az eredeti színészekkel forgatják le a cuccot ;D
Talán Singer is így gondolja.
Bár akkor dobna az egészen valamit, ha az öreg Magneto visszaemlékezéseiből indulna, és így lehetne megtudni mi lett vele az X3 óta, vagy vmi ilyesmi :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #4124 Dátum: 2009. június 02. - 20:58:58 »
Magneto filmnek szerintem csak Ian McKellennel van értelme. ;) Őt meg tartom akkora színésznek, hogy kaki filmet nem vállal be.  :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4125 Dátum: 2009. június 02. - 21:18:11 »
benya: Nem csak Cavinton, hanem a XIII egy eléggé más dolog. :)
És de, Magnetónál Greg Pak is nemrég bebizonyította, hogy a lengyelországi gyerekkorral lehet nagyon sok mindent bemutatni a karakterrel kapcsolatban, Még csak az kéne, hogy egy Millar-féle Ultimate Eric-Xavier kapcsolatra menjenek rá repkedő fémrudakkal és dinoszauruszkísérletekkel. Bár ha McG csinálná, biztos az lenne benne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4126 Dátum: 2009. június 02. - 21:38:33 »
Én is tartok tőle, hogy a Magnetót nem sikerül elég érdekesre csinálni. Már a Rozsiban is nagyon gáz volt, ahogy Xaviert "fiatalították", ugyanezt egy filmen át nem lehet megúszni, vagyis tuti nem maradnak az eredeti szereplők - legfeljebb a végén.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4127 Dátum: 2009. június 02. - 21:41:54 »
És de, Magnetónál Greg Pak is nemrég bebizonyította, hogy a lengyelországi gyerekkorral lehet nagyon sok mindent bemutatni a karakterrel kapcsolatban, Még csak az kéne, hogy egy Millar-féle Ultimate Eric-Xavier kapcsolatra menjenek rá repkedő fémrudakkal és dinoszauruszkísérletekkel.
Lehet, de mint tudjuk, a képregényfilmek messze nem csak a hardcore fanoknak készülnek, és a laikus, vagy a képregényt csak felszinesen ismerő nézőket is a Magneto - X prof történetszál vonzaná a mozikba, és nem Magneto gyerekkora.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4128 Dátum: 2009. június 02. - 21:46:15 »
Miért is? A filmek alapján anniyra nem derült ki, milyen komplex is ez az ellentét közöttük.

Szerintem pont, hogy érdekesebb lenne a gyerekkorával foglalkozni, persze csak finoman, nehogy megint az legyen belőle, hogy csinálnka egy vérszomjas gyilkost, aztán gyerekkori traumákkal akarják megindokolni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4129 Dátum: 2009. június 02. - 21:46:34 »
A laikusoknak pont, hogy halál tök mindegy, mi történik benne, csak megfelelően kúl meg extrrrrrém meg látványos legyen az előzetes, mert ez egy Marvel-film, tehát kell bele minimum három légi üldözés és hatvan robbanás. De emellett Eric... vagy most már, hogy tudjuk az igazi nevét, nevezhetjük Maxnak is... gyerekkorában van szerintem elrejtve mindaz, ami azzá a kissé ellentmondásos karakterré tette, aminek megismerhettük (még ha néhány hülye szerkesztői döntés miatt is lett amúgy ennyire ellentmondásos figura). A Xavier-szál legfeljebb arra jó, hogy megmutassa, miért lett olyan a mutánsokról és emberekről szóló világnézete, mint amit az X1-ben megismertünk, de az már csak a film végén. Csak sajnos kétlem, hogy a stúdió egy lélektanulmányi esetet csinálna egy Magneto-filmből. Előbb lesznek benne szerintem repkedő Tigris-tankok, mint komoly pszichológiai körutak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4130 Dátum: 2009. június 02. - 22:00:56 »
De emellett Eric... vagy most már, hogy tudjuk az igazi nevét, nevezhetjük Maxnak is...
Hogy mi? ;D
Azt bírom, hogy mindig elhintesz egy kis morzsát, amire halál kíváncsi leszek ;D
Szóval már nem csak Logannek van 3 neve?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4131 Dátum: 2009. június 02. - 22:09:41 »
Hát én se nagyon tudom mi van mostanság X fronton, még távolról se. mi ez a Max-os dolog? Amúgy szerintem is az lesz, amit gaby mond, sajnos. de még a repkedő tanokkal is érdekesebb lehet a gyerekkora, mint a Xavier - Magneto szerelmes viszony.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4132 Dátum: 2009. június 02. - 22:18:31 »
Nem azt mondom, hogy nem fontos, hogy bemutassák a gyerekkorát. Persze hogy fontos ez is, csak azt gondolom, hogy ez a szál a film játékidejének csak a kisebbik hányadát fogja kitenni.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4133 Dátum: 2009. június 02. - 22:35:16 »
Hát nem olvastátok a Magneto: Testamentet? :o A tavalyi év egyik legzseniálisabb füzete volt szerintem. Ott derült ki, hogy Magneto eredeti neve Max Eisenhardt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4134 Dátum: 2009. június 03. - 00:34:33 »
Nem olvastuk. Mostanában semmit nem olvasok. :D
Majd nyáron...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4135 Dátum: 2009. június 03. - 14:01:18 »
Igen, én is azt hittem, a Magneto: Testament az alap. 2008 második legjobb és legjobb új képregénye volt magasan.
És hála az égnek, mégsem premiere-ben adták ki, szóval felkerülhet a kilométeres reményteli bevásárlólistámra...

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4136 Dátum: 2009. június 03. - 14:05:08 »
benya: Nem csak Cavinton, hanem a XIII egy eléggé más dolog. :)
Azt tudom, de silver még egy Rozsis smiley-t is odarakott... :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4137 Dátum: 2009. június 03. - 15:05:11 »
Josh Brolin, mint Jonah Hex

http://www.imnotobsessed.com/files/imagecache/article_pic_full/files/images/INFphoto_989289.JPG
http://www.imnotobsessed.com/files/imagecache/article_pic_full/files/images/INFphoto_989286.JPG
Hát, ha ez a végleges maszk, akkor a sminkmester lottón nyerte a végzettségét. Ha pedig ezt cgi-vel akarják felturbózni, akkor szánalom.

A Scott Pilgrim hivatalos posztere:

és a Marvel által kiadott hivatalos dátumok

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4138 Dátum: 2009. június 03. - 15:10:36 »
Idézet
Hát, ha ez a végleges maszk, akkor a sminkmester lottón nyerte a végzettségét. Ha pedig ezt cgi-vel akarják felturbózni, akkor szánalom.
Egek, harminc évvel ezelőtt jobb maszkokat csináltak (*khmAlienkhm*)!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4139 Dátum: 2009. június 03. - 17:20:06 »
Ez nem lehet a végleges. ha igen, akkor megette a fene az egészet, meg sem nézem. Mi történt vele? Kikarmolta a cica? Mert max ilyen seb van az arcán.