Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319382 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4280 Dátum: 2009. július 14. - 20:40:37 »
Csakhogy az a Capcom műve, amit szándékosan az RE5 reklámjának szántak. Nincs semmi köze az amerikai filmsorozathoz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4281 Dátum: 2009. július 14. - 20:59:44 »
De a RE-höz van. :) Szerintem is tök jól sikerült, bár én az első mozifilmmel is nagyon meg vagyok elégedve. Többszöri megnézés után...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4282 Dátum: 2009. július 14. - 21:38:26 »
Első mozifilmet én imádni. Jó kis sztori, jó szereplők (Michelle Rodriguez :sweetheart:), esznéletlenül, de valami über ütős zene - haverral csak azért mentünk vissza moziba, hogy ott halgassuk meg a főcím alatti számot - mi kell még?
Az animációs is pazar volt. És ha a Capcom valami nagyon faramuci szerződés következtében átadná az esetleges folytatásokat készítését a Square animációs részlegének, tökéletes lenne (mert egy hibája van, amit a Capcomnál már sok éve nem tudnak megoldani... iszonyat darabos a mozgás, és ez a játékaikban is elég nagy gondjuk, mondjuk itt látszott is, hogy a játékbeli filmbetétekért felelős gárda hozta össze.)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4283 Dátum: 2009. július 15. - 08:16:27 »
MK3-ra kíváncsi lennék, remélem az első rész színvonalán mozog majd a film.

Green Lantern Ryan R-el, hát nem tudom. Így elsőre nem igazán illik hozzá a szerep, de hát majd meglátjuk mit hoz ki belőle.

Penge előzmények: Hát ezt el se tudom képzelni. Tehát tulajdonképpen egy olyan Penge film, amiben nem szerepel Penge. Érdekes. Mondjuk, ha jól összehozzák, érdekes vámpíros történetet lehet kerekíteni ebből, de ez már akkor sem Penge. Egy Éjcserkész eredet vagy folytatás filmet szívesebben megnéztem volna.

Penge sorozat: Voltam olyan bátor és végignéztem a dolgot. Ott követték el a hibát, hogy az első 3 résznél az embernek nagyon "ezt már láttam a moziban, sokkal látványosabban" érzése van. A sztori igazából utána kezdődik és nem is rossz, sokat meg lehet tudni a vámpírklánokról, Penge gyerekkoráról stb.

RE filmek: Szerintem jók lettek, mégha a harmadik már erősen el is távolodott az eredeti sztoritól. De legalább felbukkan végre Wesker. Egyébként az első és a második film nekem nagyon tetszett, mind zeneileg, mind történetileg telitalálat. Az animációt külön kategóriába sorolnám, ha lehet még jobb, mint a filmek. És végre a játékból ismert szereplők osztják az észt benne.

Capcom átvezető darabos lenne? Hát én már sok Capcom játékot nyomtam végig, és nemhogy nem vettem észre, de ezt még nem mondta senki.  ;D Átvezető animban a Square után ők a legjobbak, és aki már nyomta Devil May Cry 3-4-el az lehet ezt az állításomat is kétségbe vonja.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4284 Dátum: 2009. július 15. - 10:19:38 »
A Square mellett nagyon darabosak. Pláne néhány éve, a korábbiakkal összehasonlítva. Már az RE3-nál is feltűnt, hogy az Re2 videói korhoz képest nagyon jók voltak, a következő részben meg már eléggé robotos volt a mozgás sok helyen. Néha olyan, mintha mindent a játékra szánnának, aztán jön a többi, ahogy jön. A DMC-nál talán csak több idejük volt, mert azok amúgy se a végeláthatatlan játékidőről híresek. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4285 Dátum: 2009. július 15. - 10:28:21 »
Ez a Justin Totálbúzalék csak poén volt ugye Ben? Ép embernek fel sem merül az ő neve egy filmnél sem, ha ő lett volna akkor... :angered: :censored: :vensoap: :finger: :shocking: :omg: :wacko: :yucky: :pokoszton:

Pedig komoly mint a hererák.
http://www.superherohype.com/news/greenlanternnews.php?id=8494

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4286 Dátum: 2009. július 15. - 11:41:30 »
Na ne! :ohmy:

Ez rosszabb, mint egy rémálom. :ohmy:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4287 Dátum: 2009. július 15. - 11:58:46 »
Ez rosszabb, mint egy rémálom. :ohmy:
Micsoda roszabb?

egyébként nem tudom már megállni, hogy beírjam, hogy szerintem Justin Timberlake jó színész, fiatal, és még sokkal jobb is lehet belőle.
This is a joke. A real practical Joke.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4288 Dátum: 2009. július 15. - 22:30:20 »
Oké akkor Parist Supergirlnek...  :stupid:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4289 Dátum: 2009. július 15. - 22:34:52 »
A kettő finoman szólva sem egy kategória.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4290 Dátum: 2009. július 16. - 08:33:28 »
A DMC-nál talán csak több idejük volt, mert azok amúgy se a végeláthatatlan játékidőről híresek. ;D
Mert a resident evilek aztán marhára a hosszú játékidőről híresek. ;) Örül az ember, ha valamelyik rész első végigvitelre túllépi a 7 órát (velem ilyen még csak a 4, és a GC-s Remake esetében fordúlt elő, mert ottt nagyon meghízlalták az eredeti sztorit), pedig már több, mint 10 resi játékot vittem végig.
Szóval a DMC 3, és 4 hosszabb a Resi játékok úgy 90 %-ánál.
És szerintem se darabos benne a mozgás. Amúgy a DMC 3 az a játék, amivel a legtöbbet játszottam életem során, kb 140 órát.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4291 Dátum: 2009. július 16. - 08:46:25 »
És az sok? (Bocs, csak én még mindig a BG2-féle 30-40 óra alsó határokhoz vagyok szokva, és ott mostanában indítom a félszázadik karaktert...)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4292 Dátum: 2009. július 16. - 08:48:29 »
én kb 1500 órát játszottam guild warssal :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4293 Dátum: 2009. július 16. - 08:52:30 »
Na, igen, innen kezdődik kb. a rajongás. :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4294 Dátum: 2009. július 16. - 08:58:28 »
Amúgy a DMC 3 az a játék, amivel a legtöbbet játszottam életem során, kb 140 órát.
Hasonlóképp. ;) És szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legjobban sikerült rész a sorozatban (nem mintha a többivel baj lenne ;D), mind történetileg, mind zeneileg telitalálat.  ;D És az átvezetők is megunhatatlanok.  ;D

És az sok? (Bocs, csak én még mindig a BG2-féle 30-40 óra alsó határokhoz vagyok szokva, és ott mostanában indítom a félszázadik karaktert...)
Én inkább Neverwinter párti vagyok és ott már nekem is van vagy 30 karakterem.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4295 Dátum: 2009. július 16. - 09:04:29 »
Nem igazán, de bármelyik resinél több, mivel most azokról volt szó. ;)

Összevont üzenet ideje: 2009. július 16. - 09:04:52
Na, igen, innen kezdődik kb. a rajongás. :D
Nem, ez már több annál. ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4296 Dátum: 2009. július 16. - 09:08:05 »
Nem, ez már több annál. ;)

lehet, de már abbahagytam, mert mindennek van határa. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4297 Dátum: 2009. július 16. - 09:12:27 »
Ismertem egy srácot, aki a wowot nyomta így, pénteken hazament koleszból, bekészített hidegélelmet, meg szlopát a gép elé, aztán hétfő reggelig meg se állt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4298 Dátum: 2009. július 16. - 09:14:23 »
én meg ezzel az ezer fölötti óraszámmal kevésnek számítottam a GW-ben, mert tucatszámra rohangáltak a 6 meg 8000 órás játékosok, már akkor.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4299 Dátum: 2009. július 16. - 09:35:42 »
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?