Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319116 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4680 Dátum: 2009. október 30. - 11:33:57 »
Úristen  :D Az ilyen embernek a máját kéne megenni, szép nagyszemű babbal és jó Chiantit inni rá...  ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4681 Dátum: 2009. október 30. - 11:56:57 »
Na és milyen hatással volt rád?
This is a joke. A real practical Joke.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4682 Dátum: 2009. október 30. - 12:09:03 »
Hát féltem tőle nagyon.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4683 Dátum: 2009. október 30. - 12:20:38 »
Istenkirály egy film  :D Ha érdekelnek a folytatások akkor a filmek nézési sorrendje "Hannibál" aztán a "Vörös sárkány" ez hajaz szerintem a leginkább a Bárányokra majd a "Hannibál ébredése" immár Mr Hopkins nélkül.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4684 Dátum: 2009. október 30. - 12:44:12 »
Megnézem majd őket egyszer, az is lehet, hogy még idén.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4685 Dátum: 2009. október 30. - 12:49:26 »
Istenkirály egy film  :D Ha érdekelnek a folytatások akkor a filmek nézési sorrendje "Hannibál" aztán a "Vörös sárkány" ez hajaz szerintem a leginkább a Bárányokra majd a "Hannibál ébredése" immár Mr Hopkins nélkül.
Nézési sorrendje? Ez inkább a készülés sorrendje. ;) Ha kronológiailag akarja nézni, akkor:
-Hannibál ébredése
-Vörös Sárkány
-Bárányok Hallgatnak
-Hannibál

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #4686 Dátum: 2009. október 30. - 12:59:13 »
A Hannibál ébredését ne nézd meg. :D Kevés filmet hagytam abba, főleg a végkifejlet előtt, de ez olyan volt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4687 Dátum: 2009. október 30. - 13:08:30 »
Szerintem a vörös sárkány is egy nagy kaki volt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4688 Dátum: 2009. október 30. - 13:37:39 »
Nézési sorrendje? Ez inkább a készülés sorrendje. ;) Ha kronológiailag akarja nézni, akkor:
-Hannibál ébredése
-Vörös Sárkány
-Bárányok Hallgatnak
-Hannibál

Kronológiailag valóban ebben a sorrendben kellene megnézni, de én ezt nem javaslom, mivel filmről van szó érdemesebb a "nézési" sorrendet alkalmazni, pláne amiatt hogy Mr Hopkins sem lett fiatalabb az elmúlt évek alatt és valljuk be ha a Bárányok Lecterét összehasonlítjuk a Sárkány Lecterével azért köpcösebb lett. ( Nézzük el neki hisz ha jól tudom már 70 is elmúlt  :D ) Szóval a filmeket érdemeseb így megnézni, Jodie Foster meg tehet egy szívességet hogy nem vállalta el a szerepet a Hannibalban...  :roll:

Arról meg el se feledkezzünk hogy van egy ötödik Lecter film is.  :D Az Embervadász.

Amúgy megvan mind a 4 könyv is, amiből csak a Bárányokat nem olvastam. Könyvben is jók a sztorik de érződik hogy a Vörös Sárkányt írta először Harris, elég kiforratlan még a stílusa.

Hannibal ébredése, nekem bejött mind a film mind a könyv de a többi filmnél nem jobb. Max 4/5-ös, az ifjú Lectert játszó színész jó választás volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4689 Dátum: 2009. október 30. - 15:13:39 »
Hannibal ébredése, nekem bejött mind a film mind a könyv de a többi filmnél nem jobb. Max 4/5-ös, az ifjú Lectert játszó színész jó választás volt.
Szerintem is. Velem teljesen el tudta hitetni, hogy ő a fiatal Hopkins.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4690 Dátum: 2009. október 30. - 15:34:56 »
Ejj ejj, és ti is kihagytátok a legelső Hannibal Lecter filmet. Cöcö.  :D A legelső film amiben Hannibal Lecter szerepelt, az Embervadász volt, amiből aztán remake-et készítettek a Vörös Sárkány címmel. Abban még nem Hopkins volt Lecter, hanem Brian Cox, akit mi az X2-ből is ismerhetünk, amiben az idős Stryker-t játszotta.

Összevont üzenet ideje: 2009. október 30. - 15:38:04
Nem tudom hányan látták közületek a Beowulf című animációs filmet, (én nem) mert abban az egyik szereplőnek Hopkins nemcsak a hangját, hanem az arcát is adta. Odin is hasonlóképpen nézhet majd ki
« Utoljára szerkesztve: 2009. október 30. - 15:38:04 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4691 Dátum: 2009. október 30. - 15:50:11 »
Abban még nem Hopkins volt Lecter, hanem Brian Cox, akit mi az X2-ből is ismerhetünk, amiben az idős Stryker-t játszotta.
Pont ezért nem számoljuk bele. Kit érdekel Cox? Hopkins az igazi Lecter, aki megette Cox-ot amiért volt pofája a bőrébe bújni.  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4692 Dátum: 2009. október 30. - 17:05:30 »
Nem tudom hányan látták közületek a Beowulf című animációs filmet, (én nem) mert abban az egyik szereplőnek Hopkins nemcsak a hangját, hanem az arcát is adta. Odin is hasonlóképpen nézhet majd ki
Én láttam, nem volt rossz film. Ott egy kiégett királyt játszott, nem volt valami hősies a szerepe.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4693 Dátum: 2009. október 30. - 19:13:42 »
Szerintem is. Velem teljesen el tudta hitetni, hogy ő a fiatal Hopkins.  :D

jaja, volt valami belső kegyetlenség a játékában. Nagyot alakított a csávó  8) Remélem megcsinálják a folytatást ha megjelenik valamikor a könyv.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4694 Dátum: 2009. október 30. - 21:33:21 »
zozi: ezen hiányosságaidon jó lenne ha változtatnál, számtalan kiváló pszicho-film van.
Amúgy akkor még mindig adós vagy az első horror filmeddel, ugyanis a Bárányok hallgatnka nem igazán horror!!

A nézési sorrend szerintem kronológiai legyen, úgy sokkal érdekesebb.

A Hannibal ébredése csapnivalóan rossz volt, a főszereplő srác meg nevetséges. A Hannibal elmegy egynek, a Vörös sárkány szimplán jó, a Bárányok hallgatnka meg kőkeményen zseniális. Röviden, tömören.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4695 Dátum: 2009. október 30. - 22:23:25 »
Én csak a Bárányokat láttam, de nem voltam tőle elájulva. Egy jelenet tetszett, de a kannibál gyilkos hangulata, atmoszférája picit sem kapott el, vagyis egyáltalán nem éreztem veszedelmesnek a megkötözött gyilkost. Éppen ezért (is) szerintem nem lesz jó választás Odin szerepére, bár a Thor filmmel alapból leszámoltam már, úgyhogy szinte mindegy...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4696 Dátum: 2009. október 30. - 22:25:30 »
Idézet
Amúgy akkor még mindig adós vagy az első horror filmeddel, ugyanis a Bárányok hallgatnak nem igazán horror!!
Valóban, ezek mind thrillerek. A horror zsánerébe olyanok tartoznak, mint a Rémálom az Elm utcában, a Kör és bármi, amiben Kiszel Tünde szerepel.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4697 Dátum: 2009. október 31. - 07:09:47 »
remek kép. Ha Odinnak nem is, de gyilkosnak kiválló. :)
http://www.imdb.com/media/rm2822215680/nm0000164

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4698 Dátum: 2009. november 06. - 14:17:16 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4699 Dátum: 2009. november 06. - 14:23:24 »
ÖÖÖöö az mi? :headscratch: :nemtudom: :uhoh: :-[