Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319343 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4800 Dátum: 2009. december 07. - 21:41:42 »
Nekem a Penge 2 azért nem jött be, mert nagyon nem éreztem odaillőnek azokat a mutáns vámpírokat. Az valahogy elvette a kedvemet az egésztől. Az akciók jók voltak benne, de az összkép mégis negatív lett.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4801 Dátum: 2009. december 07. - 22:02:12 »
Nekem a TopSuck3:

1.Hulk
2.Daredevil
3.GhostRider

A Hulk nevetségesnek és gyermetegnek tűnt, a képregény panelek filmes adaptálása meg már a képregény paródiája lett...

DD: nem is tudnám nagyon megmondani miről szólt... a szereplőgárda sem fogott meg. Ben Affelck?  :hehe: Hát nem egy Superhero jut róla eszembe, de Clark Duncan mint Kingpin nagyon oda illett, csak hát gyenge volt a történet... Az az ír srác (akit még csípek is valamennyire) meg ahogy kinyírt egy öreglányt a repülőn egy MOGYORÓVAL! ( jól emlékszem?) Hát lol... Nem vagyok otthon DD-ben és laikusként ez a film nagyon gyenge volt.

GR: Cage-nek nagyon sok haja kihullott már  :hehe: Szintúgy gyenge sztori. A végén a csattanónak szánt mód ahogy GR kinyírta a főbosst 10 évvel ezelőtt is előre látható volt "most már sok lelked van Légió r-go rongyá égetlek..." Hááát.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4802 Dátum: 2009. december 07. - 22:06:14 »
Az F4 nekem túl gyerekes és bugyuta volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4803 Dátum: 2009. december 07. - 22:12:50 »
Blade Trinity Szentháromság! (magyar címet nem vagyok hajlandó használni). A második rész viszont nagy kedvencem, totál átveszi a v2-es hangulatot.
« Utoljára szerkesztve: 2009. december 07. - 22:19:01 írta kaine »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4804 Dátum: 2009. december 07. - 22:13:26 »
Ahogy írtam a Pókember filmekben a főszereplő zavart legjobban meg körülötte ez a szirupos szarság, nem elég , hogy szegénynek elég nyálas képe van. ;D (mondjuk a Pleasentville-ben meg teszett, ott jó volt) Egyszerűen nem illett egy Peter Parkerhez, csak a gonoszok mentették meg a filmet attól 1-nél többször megbírjam nézni.(a Macskanőnél ez nem sikerült) A Hihetelen Hulkban meg igazán maga Hulk nem tetszett Banner jó volt, egyszer úgy tűnt mintha gondolkodna Hulk valamilyen szintén a másik részben meg üvölt a villámra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4805 Dátum: 2009. december 07. - 22:20:54 »
Pedig a Daredevil nagyon hangulatos kis film lett. Célpont a legjobb filmes szuperbűnöző, Elektra jó, a képregényes hangulati elemek is kiválóak.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4806 Dátum: 2009. december 07. - 22:34:13 »
Zozi jól megfogalmazta a lényeget az F4-el kapcsolatban. Én is komoly, nagy volumenű filmet vártam volna, ehhez képest egy nyári limonádémozit kaptunk, amelyben ráadásul pont a főellenséget cseszték el nagyon, a szereplők közül csak Johnny és Ben volt elég jó, de Ben is CGI-vel lett volna igazán jó, abban a gumiruhában nekem nagyon béna volt. A második rész is csak az Ezüst Utazó karaktere miatt lett jobb az elsőnél, de csak egy fokkal. Ráadásul nagyon összecsapottnak éreztem a végét. Nem lett volna Tim Storyt engedni a rendezői székbe. Egyvalamit értékeltem az F4 filmekben: a humor baromi jó volt benne. ;)

A Penge filmekkel én úgy vagyok, hogy alapból nem vagyok oda a vámpír-témákért, de az első két rész nem volt rossz, a 3. viszont kaki lett.

Az az ír srác (akit még csípek is valamennyire) meg ahogy kinyírt egy öreglányt a repülőn egy MOGYORÓVAL! ( jól emlékszem?) Hát lol...
Pedig az volt az egyik legkirályabb jelenet! ;D Azon szétröhögtem magam! :lol: Pont az a jelenet mutatta meg, hogy az ír srác (amúgy Célpont a neve) ezért veszélyes, mert bármilyen tárgyat képes fegyverként használni. Az ő karaktere zseniális volt. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4807 Dátum: 2009. december 07. - 22:39:09 »
Attól még nem rossz egy film, mert mást vársz tőle.  ;) Viccesnek készült és vicces is volt, tehát jól sikerült.  :D Johnny karaktere az egyik leginkább eltalált hős a filmekben.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4808 Dátum: 2009. december 07. - 23:11:14 »
Hááát... Ezt rá lehetne húzni a Hulkra is, hogy neked azért nem tetszett, mert mást vártál tőle. :D Persze szubjektív, hogy kinek melyik film tetszik, de én alapvetően azt vártam tőle hogy képregényes legyen, mit ahogy te is a Hulktól. Oké, hogy nem vagyok nagy F4 szakértő, mert csak a magyarul megjelenet képregényekből ismerem, plusz néhány honosítást olvastam, de bármelyik sztorihoz képest, amit olvastam róluk, a filmek mind sztorijukban, mind hangulatilag messze alulmaradtak számomra. Illetve a második film lehetett volna jobb, ha nem csapják így össze. Leginkább az zavart, hogy nem igazán voltak komolyanvehetőek ezek a filmek. Sokkal többet is ki lehetett volna hozni az egész anyagból, és attól hogy komolyabbra, drámaibbra és képregényhűre csinálták volna, ezek a poénok ugyanúgy elfértek volna benne.

Amúgy a Hulk filmekkel úgy vagyok, hogy az elsőt egy nagyon profi rendező készitette, aki letojta a képregényhűséget; a második filmet egy nem túl tehetséges rendező készítette, aki próbált odafigyelni a képregényes hangulatra. Tulajdonképpen a két rendező jó tulajdonságait kellett volna egybegyúrni, és akkor kaptunk volna egy zseniális Hulk blockbustert. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4809 Dátum: 2009. december 08. - 01:06:13 »
1. Blade Trinity - katasztrofális minden tekintetben. Én mindig csak azért imádkozom, hogy Goyert ne engedják rendezői szék közelébe. írni lehet tud, de rendezni....
2. Szorosan mögötte a Hihetetlen Hulk. Totálisan értelmetlen film, egyszerű, mint egy faék, unalmas, bugyuta, logikátlan sztorival, ami ráadásul sehová sem tart. Harmatgyenge Edward Norton, a többi színész is csapnivaló. Lehet, hogy az első Hulk film nagyon elrugaszkodott a képregényes Hulktól, és a befejezése enyhén szólva is elszállt, a befejezést leszámítva szakmailag sokkal jobb film, mint a Hihetetlen Hulk, ezt szerintem senki sem vitathatja.

3. F4. Igazából a második rész miatt. Bár nekem is túl gyerekes és komolyabbat vártam, az első részben még elment ez az ökörködés, Johnny karaktere, plsu a Lényes dumák hatalmasok voltak. Szóval az lett volna a normális, ha a könnyed, gyerekes elsp rész után, az Utazó megjelenésével komolyabbra veszik a figurát, de nem, maradt minden a régiben, sőt még tán rosszabb/unalmasabb lett.

A Pókember 1-2, béna, unszimpi főszereplők ide-oda, a legjobban sikerült Marvel mainstream képregényfilmek a Vasember után szerintem, még a kritikusok szerint is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4810 Dátum: 2009. december 08. - 07:49:39 »
megvaaaan!
Nem a ghost rider volt a legroszabb, az csak a második, szerintem hanem a rozsomák eredet, amin 10 percenként a hajamat tépetem valami baromság miatt. Túl sok lenne most újra leírni, miért nem tetszett, de szerintem ritka nagy baromság volt.

A pókember filmek se tetszettek, de az még olyan "szódával elmegy" kategória. Túlságosan amolyan nyálas romantikus tinifilm lett belőle, s az olyanokat nagyon nem állhatom. A 3 közül szerintem még az első volt a legjobb, aztán a másik kettő már elég gyenge eresztés volt.

A pengék egybe megnézve jó filmek, de akciófilmenek mindenképp elsőosztályúak.

A hulkok és az F4-ek szerintem jók voltak.

Az X filmekből a 2. rész pedig totális kedvenc.

A daredevil elmegy, az Elektrát pedig láttam már vagy 6×
This is a joke. A real practical Joke.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4811 Dátum: 2009. december 08. - 11:29:44 »
pepo: és az X-men filmek ( legalábbis az első 2) ? Szerintem azok a legjobban sikerült Marvel filmek , persze a Fenegyerek és a Vasember mellett.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4812 Dátum: 2009. december 08. - 11:32:48 »
Vasember is az egyik legjobban sikerült marvel film, szerintem is.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4813 Dátum: 2009. december 08. - 13:28:27 »
Húúú Blade Trinity... Über xar egy film az is. Nagyon sajnálom hogy ennyire elcseszték a Blade trilógiát  :( Az 1 nagyon nagy kedvencem. A 2 is elment de nekem is szoknom kellett a mutáns vámpírokat. A 3 meg egyszerűen gagyi lett....  :drying:

salander

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4814 Dátum: 2009. december 08. - 13:57:32 »
Húúú Blade Trinity...
Az a "fuxos, drakulás" vagy a második? Mert az nézhetetlen...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4815 Dátum: 2009. december 08. - 14:39:35 »
A Trinity a 3. rész. Amiben a PrisonBreak-es idősebbik Scofield szerepel.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4816 Dátum: 2009. december 08. - 16:07:45 »
Idézet
pepo: és az X-men filmek ( legalábbis az első 2) ? Szerintem azok a legjobban sikerült Marvel filmek , persze a Fenegyerek és a Vasember mellett.
Hmm igaz. Az első film mint képregényfilm nem nagy durranás, de filmként jól megállja a helyét. Az X2 valóban minden tekintetben magas minőségi szintet képvisel, a Pók filmek előtt van minőségében.

A Fenegyerek filmes szempontból nem nagy durranás, de a képregényessége miatt nekem is tetszett.

Szerintem a Pók 1 hangulatát, a korai évek feelingjét, nagyon jól eltaláltak benne. A második rész pedig minden tekintetben fejlődést mutat, két dolgot kivéve:
1.MJ. Nagyon ronda benne.
2.És kár volt mág a második részre is erőltetni ezt a béna, lúzer Peter Parker dolgot. Az első részhez passzolt, de a másodikban már nem kellett volna ennyire erőltetni.
A harmadik részben nekem egyedül Harry karaktere ér valamit, meg a látvány, de amúgy futottak még kategória.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4817 Dátum: 2009. december 08. - 23:08:37 »
Lehet, hogy az első Hulk film nagyon elrugaszkodott a képregényes Hulktól, és a befejezése enyhén szólva is elszállt, a befejezést leszámítva szakmailag sokkal jobb film, mint a Hihetetlen Hulk
Szakmailag tényleg jobb, de nézői szempontból nem. :)
Az X-Men 2 tényleg az egyik magasan legjobb képregényfilm. Gyakorlatilag minden szereplő remekelt benne, az akciók is királyok voltak, a hangulata magával ragadó. A Pókember 1-et csak azért tenném mellé, mert az pedig olyan szinten hozta a képregény hangulatát, ahogy semmi más.
2.És kár volt mág a második részre is erőltetni ezt a béna, lúzer Peter Parker dolgot. Az első részhez passzolt, de a másodikban már nem kellett volna ennyire erőltetni.
Ez tényleg így van. Talán ennyivel lett rosszabb is, mint az első rész.
Idézet
A harmadik részben nekem egyedül Harry karaktere ér valamit, meg a látvány, de amúgy futottak még kategória.
Meg Mary Jane. Itt kifejezetten jó volt a karaktere neki is.
Vasember nekem inkább van hátul, mint elől.

Kéne csinálni egy listát...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4818 Dátum: 2009. december 08. - 23:16:28 »
2000 utáni marveles film 19 van, ha jól számoltam, ha a 98-as pennge filmet is beleszámoljuk, akkor pont 20.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4819 Dátum: 2009. december 08. - 23:27:02 »
Tehát:
Penge 1
Penge 2
Penge 3
Pókember 1
Pókember 2
Pókember 3
X-Men 1
X-Men 2
X-Men 3
X-Men Origins
Hulk
Hihetetlen Hulk
Fantasztikus Négyes 1
Fantasztikus Négyes 2
Szellemlovas
Fenegyerek
Elektra
Megtorló
Megtorló 2
Vasember

Ezt kimásolva csak egy számot tegyünk hozzá (akinek sok ideje van). Mondjuk a legjobb 5 film és a legrosszabb 5 film. Aztán a végén összesítjük.