1. Blade Trinity - katasztrofális minden tekintetben. Én mindig csak azért imádkozom, hogy Goyert ne engedják rendezői szék közelébe. írni lehet tud, de rendezni....
2. Szorosan mögötte a Hihetetlen Hulk. Totálisan értelmetlen film, egyszerű, mint egy faék, unalmas, bugyuta, logikátlan sztorival, ami ráadásul sehová sem tart. Harmatgyenge Edward Norton, a többi színész is csapnivaló. Lehet, hogy az első Hulk film nagyon elrugaszkodott a képregényes Hulktól, és a befejezése enyhén szólva is elszállt, a befejezést leszámítva szakmailag sokkal jobb film, mint a Hihetetlen Hulk, ezt szerintem senki sem vitathatja.
3. F4. Igazából a második rész miatt. Bár nekem is túl gyerekes és komolyabbat vártam, az első részben még elment ez az ökörködés, Johnny karaktere, plsu a Lényes dumák hatalmasok voltak. Szóval az lett volna a normális, ha a könnyed, gyerekes elsp rész után, az Utazó megjelenésével komolyabbra veszik a figurát, de nem, maradt minden a régiben, sőt még tán rosszabb/unalmasabb lett.
A Pókember 1-2, béna, unszimpi főszereplők ide-oda, a legjobban sikerült Marvel mainstream képregényfilmek a Vasember után szerintem, még a kritikusok szerint is.