Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318908 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Lovas
« Válasz #4940 Dátum: 2010. január 08. - 12:56:21 »
 A Collider készített villáminterjút Mike de Luca producerrel, aki mondott néhány érdekességet a Szellemlovas második részével kapcsolatban:
A folytatás címe Ghost Rider: Spirit of Vengeance lesz
Az első rész rendezője (Mark Steven Johnson) helyett más fogja dirigálni a művet.
Eva Mendes nem fog szerepelni a filmben.
PG-13-as besorolású lesz. (Vagyis az egész egy nyálas-nyúlós kalap fos lesz.)
Európában fog játszódni a történet.
De Luca nyitott arra, hogy David S. Goyer rendezhesse a produkciót, ám ő elég elfoglalt mostanában, viszont nemrég adta le a stúdiónak a forgatókönyv  új változatát.
3D-ben készülhet el a második rész. (A bal vesémet rá mertem volna tenni, hogy ez is 3D-s lesz.)
Még ebben az évben hozzáláthatnak a forgatáshoz. (Ezek után inkább ne).  :drying:
http://www.collider.com/2010/01/07/exclusive-ghost-rider-2-update-from-producer-mike-de-luca-sequel-title-may-be-ghost-rider-spirit-of-vengeance/

És emberek, Nic Cage lett az új Chuck Norris. Nic Cage mindenhol.
http://niccageaseveryone.blogspot.com/

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Lovas
« Válasz #4941 Dátum: 2010. január 08. - 13:35:30 »
a Szellemlovas második részével kapcsolatban:
  :oh:
Idézet
A folytatás címe Ghost Rider: Spirit of Vengeance lesz
  :ghostrider:
Idézet
Az első rész rendezője (Mark Steven Johnson) helyett más fogja dirigálni a művet.
  :headscratch:
Idézet
Eva Mendes nem fog szerepelni a filmben.
  :taps:
Idézet
PG-13-as besorolású lesz.
  :yucky:
Idézet
Európában fog játszódni a történet.
  :asit:
Idézet
De Luca nyitott arra, hogy David S. Goyer rendezhesse a produkciót, ám ő elég elfoglalt mostanában, viszont nemrég adta le a stúdiónak a forgatókönyv  új változatát.
  :uhoh:
Idézet
3D-ben készülhet el a második rész.
  :smbike:
Idézet
Még ebben az évben hozzáláthatnak a forgatáshoz.
  :smfinger:

Todd

• Pókfej
Re:Lovas
« Válasz #4942 Dátum: 2010. január 08. - 14:38:13 »
És emberek, Nic Cage lett az új Chuck Norris. Nic Cage mindenhol.
http://niccageaseveryone.blogspot.com/
Az ezerarcú nic Cage. :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4943 Dátum: 2010. január 08. - 14:54:15 »
Különösen Batgirlnek volt jó.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4944 Dátum: 2010. január 08. - 16:08:42 »
Én most kapcsolok, Aronofsky... a Rekviem egy álomért rendezője. Na mindegy, legalább nem ringattam álomba magam, hogy Robotzsarut rendez.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4945 Dátum: 2010. január 08. - 18:13:33 »
Felkerült a netre az A-Team előzetese

http://vimeo.com/8616405

Plusz az új Kick Ass trailer

http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?sdm=web&pt=rd&sid=100067665
« Utoljára szerkesztve: 2010. január 08. - 21:32:39 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4946 Dátum: 2010. január 08. - 22:32:31 »
Asszem én itt le is írtam az új Ghost rider filmet.
1. Nem lesz Eva Mendes. Ő nálam legalább egy osztályzatot dob minden filmen. :)
2. Pg13 lesz. Egy Szellemlovas film. Ráadásul nem egy hatalmas blockbusterről van szó, tehát a pg13 nem is lenne kifejezetten indokolt. Szóval gyerekes marhaságnak ígérkezik.
3. Ha Goyer lesz a rendező, akkor tuti mehet a wc-be. Íróként lehet tud, de rendezőként olyan irdatlanul kritikán aluli filmeket csinált eddig, hogy az hihetetlen.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4947 Dátum: 2010. január 08. - 23:20:03 »
Csak hogy tudd: az első rész is Pg13-as volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4948 Dátum: 2010. január 08. - 23:20:42 »
Hát olyan is volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4949 Dátum: 2010. január 08. - 23:25:09 »
Nekem tetszett, höhö.  :D
De most komolyan, mitől lenne jobb anélkül? Fröcsögne a vér? Mitől? Mi kívánná ezt meg? Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint egy filmben az erőltetett romantikus szál. A Szellemlovas ugye üt-ver, majd NÉZ.  :) Az ellenségei többnyire démonok. Mennyivel lenne jobb a film, ha több vér lenne benne?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4950 Dátum: 2010. január 08. - 23:30:21 »
A film nekem is tetszett. DE, a Lovas az egyik legbrutálisabb, legsötétebb, legtragikusabb karakter, erre Cage egy olyan paprikajancsi nímand faszkalapot hozott ki belőle, hogy Tobey Peter Parkere hozzá képest Antonio Banderas.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4951 Dátum: 2010. január 08. - 23:32:00 »
Nem feltétlen vér. Néhány brutális jelent, totális, komor hangulat, káromkodás, cigizés. MOndjuk ilyesmi.

Általában igazad van, pg 13-ban is lehet nagyon jó filmet csinálni, de nehezebb, mint korlátok nélkül. Ráadásul ha már így előre megmondják, hogy pg 13 lesz, amíg még egy percet sem forgattak le a filmből, az általában azt jelenti, hogy eleve könnyed, gyerekbarát lesz, hülye poénokkal. Nekem ezek nem kellenek.

Miután már belőtték az első résznél, hogy a film sehogysem fog 200 milliónál többet hozni, nyugodtan szabad kezet adhatnának egy rendezőnek, hogy csináljon egy olyan Lovas filmet, amit akar. Akárki is lesz az, már az elején meg lesz kötve a keze.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4952 Dátum: 2010. január 08. - 23:44:48 »
Ben: akkor Cage-t kell lecserélni.  ;) :) Különben a Szellemlovas Johnny Blaze egyáltalán nem olyan karakter, amilyennek írtad. Olvastál már Ghost Ridert? :)
Pepo: káromkodás szerintem belefér, nem? A komor hangulat biztosan, sőt, brutális jelenet is, legfeljebb nem lesz premier plánban mutatva.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4953 Dátum: 2010. január 08. - 23:46:19 »
Ben: akkor Cage-t kell lecserélni.  ;) :) Különben a Szellemlovas Johnny Blaze egyáltalán nem olyan karakter, amilyennek írtad. Olvastál már Ghost Ridert? :)

Jó néhányat. És az amit pl te is csináltál róla régen pont ezeket a jegyeket hozta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4954 Dátum: 2010. január 09. - 00:01:20 »
Ebben egyetértek, de éppen azért csináltam meg azt az egyet, mert az pont ilyen volt. :) Általánosságban viszont Blaze inkább egy fenegyerek - főleg a v2-ben. Nem lehetett könnyű összehozni különben a filmet, mert Blaze karaktere érdekesebb, mint Danny Ketch-é, viszont az utóbbit ismerik sokan, Blaze-t nem annyira.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4955 Dátum: 2010. január 09. - 00:04:24 »
Blaze karaktere érdekesebb, mint Danny Ketch-é, viszont az utóbbit ismerik sokan, Blaze-t nem annyira.

Hááát, szerintem ha a képregényeket ismerők körében (a film előtt) feltettük volna ezt a kérdést,, hogy "Ki az ismertebb GH karakter, Johnny vagy Danny?" szerintem JB lett volna a befutó.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4956 Dátum: 2010. január 09. - 00:09:54 »
Abszolút nem. Olvasd el a v2 levelezéseit, amikor visszatért benne Blaze. Ne feledd, hogy az övé 70-es évekbeli sorozat volt, a v2 pedig már a 80-as és 90-es években volt. A legtöbb embernek Danny Ketch a Szellemlovas. Nem véletlen, hogy az éppen futó minikben is mindig ő szerepelt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4957 Dátum: 2010. január 09. - 00:12:17 »
Jogos.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4958 Dátum: 2010. január 09. - 08:16:08 »
Olvastál már Ghost Ridert? :)
Pont ezt a kérdést akartam feltenni én is.  :D A pg13 egyáltalán nem akadály egy jó történethez, hiszen a képregényekben a Ghost Rider soha sem volt korhatáros. Egyszer sem. Még az Ennis féle mini is csak Marvel Knigths besorolást kapott, nem pedig MAX-ot. Szóval én is értetlenül nézem, hogy miért szeretnétek ti nagyobb korbesorolást?  :nemtudom: Az sem lenne rá garancia, hogy jobb lenne a film.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4959 Dátum: 2010. január 09. - 11:23:08 »
Szerintem sem azon múlik. A Dark Knight kiválló (és igen durva, és feszült) film volt PG 13-as besorolás ellenére, az AVP 2 pedig hiába volt az utóbbi évek egyik legdurvább filmje (azért a Punishert war Zone-t nem szárnyalata túl), egy kalap sz*r volt.
A Ghost Rider-el sem az volt a baj, hogy mennyire volt durva, vagy sem, a gyerekes poénkodás, és az igen gyatra szinészi játék vágta tönkre először, a másik kifogásom meg az volt, hogy durva, nem véres belezős, hanem igazi test-test elleni verekedéseket vártam volna tőle, ehelyett GR gyakorlatilag mindenkit elintézett fél perc alatt.
Amúgy valóban nem sok Ghost Rider képregényt olvastam, inkább csak V2-eseket, de azokban Johnny Blaze egy lácdohányos űber-pesszimista gyakorló Bruce Willis volt, ehelyett a filmes meg tényleg egy szánalamas paprikajancsi.