Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319091 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5160 Dátum: 2010. február 28. - 17:14:51 »
De asszem Gordonnak volt kislánya is, aki meghalt nem? vagy csak rohadtul keverek vmit...

Lehet akkor nem Batgirl lesz, hanem Batbaby ;D
De remélem Orákulumként akarja behozni, nem Batként.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #5161 Dátum: 2010. február 28. - 20:09:18 »
Gordonnak van fia?  :help:
Dick egy érdekes szereplő lenne, mert tudomásom szerint Christian Bale azt nyilatkozta egyszer, hogyha valaha is lesz Robin, amíg ő a Batman, akkor egy fához kötözi magát, és addig sztrájkol, amíg ki nem írják a filmből Robint. Igazából Nightwingnek sokkal jobban örülnék, de akkor elég meredeken kellene átírni a sztorit. Másrészt meg Nolan addig biztosan nem készít Batmant, amíg "ki nem pihente magát" az Inception néven készülő új filmjével, amelyben DiCaprio a főszereplő és valami elborult sci-fi szerűség lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5162 Dátum: 2010. február 28. - 20:11:40 »
Mér lenne elborult? Az év legjobban várt filmje nagyon sok embernél!

Mellesleg sokáig még az sem volt megerősítve hivatalosan, hogy biztosan lesz Batman 3. Nyilván senki sem gondolta, hogy abbahagynák a TDK sikere után, de csak a miheztartás végett írtam, hogy semmi értelme még ilyenkor spekulálni, vagy híreknek hinni egy kicsit is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #5163 Dátum: 2010. február 28. - 20:16:30 »
Gordonnak van fia?  :help:
Dick egy érdekes szereplő lenne, mert tudomásom szerint Christian Bale azt nyilatkozta egyszer, hogyha valaha is lesz Robin, amíg ő a Batman, akkor egy fához kötözi magát, és addig sztrájkol, amíg ki nem írják a filmből Robint. Igazából Nightwingnek sokkal jobban örülnék, de akkor elég meredeken kellene átírni a sztorit. Másrészt meg Nolan addig biztosan nem készít Batmant, amíg "ki nem pihente magát" az Inception néven készülő új filmjével, amelyben DiCaprio a főszereplő és valami elborult sci-fi szerűség lesz.

Ja ez volt az a film, amire gondoltam, csak a címét nem tudtam.
Szóval amikor lesz a bemutató, tuti megint jön egy rakás infó a Bat3-ról. Gondolom az lesz a második leggyakoribb kérdés, ami elfog hangozni. ;D

És: mindenki ezt mondja, hogy Dick megjelenik jön Robin.
Azt figyelembe véve, hogy Bale és Nolan is hogy nyilatkozik a kariról ez tuti nem így lesz. Szóval Dick attól még jöhet, mint egy örögbe fogadott árva, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy egyből Robin lesz belőle.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #5164 Dátum: 2010. március 01. - 00:41:52 »
Ti el tudtok képzelni a jelenlegi Bruce Wayne-hez egy örökbefogadott fiút? Én nagyon idegennek tartom. Egyébként David S. Goyer pár hónapja azt mondta, hogy MINDEN eddigi találgatás és hír alaptalan, kezdve a legkisebb pletykától a leghitelesebb poszterig, minden, és várjuk meg, amíg Nolan nyilatkozik valamit.
Pepo az elborult nálam pozitív jelző. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5165 Dátum: 2010. március 01. - 09:51:10 »
Hát sztem az eredeti Batmanhez se illene az hogy egy 12 éves kölökkel rohangál, akit egyszáll gatyába öltöztet.
Így sokkal reálisabbnak érzem ezt a Batset, mint mondtam, ha szemtanúja az egész gyilkosságnak, érthető, hogy átérzi a helyzetet és próbálna valahogy segíteni az árván.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5166 Dátum: 2010. március 01. - 10:07:52 »
egy 12 éves kölökkel rohangál, akit egyszáll gatyába öltöztet.
És akkor még csodálkoztok, hogy mindenfélét belemagyaráztak. :lol:
A filmekben elég jól el lett találva Robin karaktere. És ha tényleg Riddler lesz a 3-ban és Robinhoz kapcsolják akkor máris átírták a történetet. :) Christian Bale meg sokszor sokmindent mond nem hinném, hogy nagyon oda kell figyelni rá (egyébként is egy kreténnek tartom azóta, mióta megtudtam, hogy csak miatta írták át az egész T4 forgatókönyvet, és ezt a szemetet kreálták, amit film néven láttunk)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5167 Dátum: 2010. március 01. - 10:11:06 »
Nem kell Robin. Teljesen felesleges.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5168 Dátum: 2010. március 01. - 10:47:21 »
egyébként is egy kreténnek tartom azóta, mióta megtudtam, hogy csak miatta írták át az egész T4 forgatókönyvet, és ezt a szemetet kreálták, amit film néven láttunk
Én csak szimplán egy öntelt seggfejnek tartom, ami viszont tökéletesen illik a filmes imidzséhez, így nem is zavar.
Viszont ha az átírt forgatókönyv ilyen trágya lett, amibe pedig még Nolan nevét is bedobták, akkor képzeld el, milyen fostalicska lehetett az eredeti.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 01. - 11:35:41 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5169 Dátum: 2010. március 01. - 11:10:31 »
Szerintem pont, hogy nem. :) Egy rövidített változatot olvastam valahol és Bale lett volna eredetileg a robot és Connor nem is szerepelt volna a filmben, csak egy hang lett volna a rádióban. Persze Bale nem akarta, mert ő mindenképpen Connor akart lenni. :) A sztori nagyjából ugyanaz, Markus és Reese az ellenállást keresik, de sokkal kidolgozottabb a sztori és a jelenetek is frankóbbnak tűntek számomra. Az átírt forgatókönyvön meg nagyon látszik, hogy igazából nem tudnak mit kezdeni Connorral, erőltetettek a jelenetei és csak össze vissza csapong az egész sztori.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5170 Dátum: 2010. március 01. - 11:12:42 »
Szerintem kár ezen vitatkozni, mert a Terminator sorozat már a 3. résznél meghalt. :roll:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5171 Dátum: 2010. március 01. - 11:19:10 »
Nem is vitázunk, hiszen egyetértünk abban, hogy C. Bale egy (cenzúra:fenék)fej. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #5172 Dátum: 2010. március 01. - 11:32:46 »
Én valahol azt olvastam , hogy Bale addig vállalja BATMAN szerepét ameddig  nem kapja maga mellé Robint.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5173 Dátum: 2010. március 01. - 11:37:39 »
Talán azért ilyen frusztrált ha Robin szóba kerül, mert anno ő is indult Robin szerepéért a Batman Forever-ben, de végül Chris O'Donell-t választották helyette.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #5174 Dátum: 2010. március 01. - 11:45:44 »
Szerintem pont, hogy nem. :) Egy rövidített változatot olvastam valahol és Bale lett volna eredetileg a robot és Connor nem is szerepelt volna a filmben, csak egy hang lett volna a rádióban. Persze Bale nem akarta, mert ő mindenképpen Connor akart lenni. :)
Mindazonáltal én meg tudom érteni, hogy fontosabbnak érezte Connor történetét, mint az újabb jóságos terminátorét. Én is úgy vagyok vele, hogy ha már 3 rézt végig izgultunk azon, hogy Connor életben maradjon a háborúig, akkor végre már csináljanak egy részt, amiben megtudjuk, hogy miért ilyen qrva fontos az a John Connor.
Ezt végülis vissza is adta az új rész, nem ezen múlt, hogy végül mégis gagyi lett.
Amúgy szerintem a 3-at még így se tudták alúlmulni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5175 Dátum: 2010. március 01. - 11:46:14 »
De komolyan, miért gondolja mindenki azt, hogy ha Dick megjelenik, akkor belőle már egyből Robin lesz? :headscratch:
Nolan és Bale is mondta, hogy nem akarnak Robint, de attól Dick még lehet...
A képregényben se így volt sztem, kicsivel később fedezte fel a titkot és csatlakozott hozzá...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5176 Dátum: 2010. március 01. - 11:48:05 »
Nem igazán. Ott egyetlen rész leforgása alatt lett belőle Bruce fogadott fia és Robin is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5177 Dátum: 2010. március 01. - 11:56:50 »
De a Bat animációs filmben nem, ott először mindig elakart szökni. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5178 Dátum: 2010. március 01. - 11:59:00 »
Mert biztos nem akart Burt Ward sorsára jutni.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5179 Dátum: 2010. március 01. - 12:00:13 »
De a Bat animációs filmben nem, ott először mindig elakart szökni. :D
Ilyen téren sokszor jobbak az animációs filmek, mivel tudják, hogy mi történt egy-egy karakterrel, ezért sokkal jobban/reálisan tudják felvezetni őket (pl. Venom is ilyen volt a Pók rajzfilmben).