Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319001 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5200 Dátum: 2010. március 04. - 17:40:47 »
Azt hittem, hogy az Avangers, még egy halom szereplő filmje fogja megelőzni, mint pl Thor, Capt. America. (ez a kettő  a halom)

Összevont üzenet ideje: 2010. március 04. - 17:42:25
Nick Furynak már amúgy is volt filmje. David Hasselhoff játszotta. Véletlenül kapcsoltam oda és nem akartam elhinni. Ezek a z rtl megy tv2-s kuka filmek. Amiket Amerikában kidobnak, azt mi kigubizzuk :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 04. - 17:42:25 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5201 Dátum: 2010. március 04. - 17:46:11 »
Azt hittem, hogy az Avangers, még egy halom szereplő filmje fogja megelőzni, mint pl Thor, Capt. America. (ez a kettő  a halom)

Igen, de mivel a Cap Am, a Thor és az Iron Man 2 története is szerves részét képezi a későbbi Avengers filmnek, gondolom a filmek összehangolása miatt (vagy csak simán, hogy készen legyen) dolgozták ki ennek is a könyvét.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5202 Dátum: 2010. március 04. - 17:53:37 »
Értem. A Hulk és a Vasember végén már fel is villantottak valamit. És az Ultimates sorozat is szervesen kapcsolódik, hiszen ott konkrétan S. L. Jackson arcát viseli Fury. Nálunk hány Ultimates jelent eddig meg?

Todd

• Pókfej
« Válasz #5203 Dátum: 2010. március 04. - 17:58:38 »
Szerintem csak egy.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5204 Dátum: 2010. március 04. - 18:04:59 »
Ja, egy kötet, az első széria első 4 részével.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5205 Dátum: 2010. március 06. - 17:45:18 »
Na elvben má rcsak 3an vannak Kapi szerepére versenyben.
John Krasinski,  Chace Crawford, és Mike Vogel.
Hát gyors google elemzés után , azt hiszem ez a Mike lenne a legjobb, legalábbis arcban.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5206 Dátum: 2010. március 06. - 17:57:33 »
A imdb-n mind a hárman Capt. Americacént vannak megjelölve. Chace szerintem High school Musical klón, Mike hasonló nyálgép. Jhon meg annyira idióta krumpliorrúnak tűnik, hogy talán még belőle tudnám kinézni a legjobban, hogy színészi játékkal visszaad egy kemény katonát. Szerintem egy érdekes arcú emberrel többre mennek mint egy Casper Van Dien típusú deszép szögletes állkapcsa van szóldzsörrel. Mint pl Daniel Craig James bondként.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5207 Dátum: 2010. március 06. - 21:00:51 »
A Terminatoros srác akkor kiesett ? Vagy azt hogy is hívják ?  :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5208 Dátum: 2010. március 06. - 21:08:28 »
Christian Bale-re gondolsz?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5209 Dátum: 2010. március 06. - 22:16:08 »
Nem rá gondol, hanem a Marcus-t alakító Sam Worthington-ra.
Silver, annyi kavarás van a Marvel filmek körül, hogy még akármi lehet.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5210 Dátum: 2010. március 06. - 22:35:15 »
a csapból is Sam Worthington folyik. A terminator óta zsinórbn kapja a nagymozik főszerepeit Avatar, Clash of the Titans. Utóbbit nagyon várom eszméletlen jó a trailere és a zenéje és együtt a kettő.
Clash of the titans 1981: http://www.youtube.com/watch?v=XqjJ5RrQrFw
Clash of the titans 2010: http://www.youtube.com/watch?v=TKEiLVxDw0A
és a zene: http://www.youtube.com/watch?v=sOlTyBBXgl8
Bocs az OFF ért  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5211 Dátum: 2010. március 06. - 22:58:39 »
Na, EZÉRT nem érdekel engem ez a remake. Ennyire tökéletesen nem is lehetett volna ábrázolni.
Eredeti: egy magasztos, monumentális, epikus történet egy hősről, aki az istenek megbízásából és segítségével szembeszáll a mitológiai szörnyekkel, átkel varázslatos tájakon, szembenéz természeti katasztrófákkal és a saját erejéből igyekszik bizonyítani, hogy egy ember képes legyőzni a legyőzhetetlent.
Remake: dübörgő rockzenére szupernindzsa hellének háromméteres ugrásokkal cgi-szörnyeket aprítanak százával. Csak egy "Waaaaaaagh!" hiányzik bele. Magasztosság, epikusság nem kell, csak sok-sok agyoneffektezett csata és számítógép generálta nagyjelenet.
Csak tudnám, minek nevezik ezt Clash of the Titansnak, amikor még csak az eredeti sztorit se vették át. Miért nem lett a címe "300... with monstas!!!", sokkal kifejezőbb és igazabb lenne.
De a zene tényleg jó legalább. Azt hiszem, erre van az az angol kifejezés, hogy "whoop-de-f*in'-doo"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5212 Dátum: 2010. március 06. - 23:05:29 »
Remake: dübörgő rockzenére szupernindzsa hellének háromméteres ugrásokkal cgi-szörnyeket aprítanak százával. Csak egy "Waaaaaaagh!" hiányzik bele. Magasztosság, epikusság nem kell, csak sok-sok agyoneffektezett csata és számítógép generálta nagyjelenet.

Hát én pont ezért fogom megnézni  :D Szerencsére van még egy csomó másik film is ha a felsoroltakra nem vágynék. Mert előfordul. Akkor megnézem az Amelie csodálatos életét, vagy a Garden Stateet. Ezeket is nagyon szeretem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5213 Dátum: 2010. március 06. - 23:30:49 »
Különben nem biztos, hogy annyira más lesz, mint a régi, csak akkor még nem kizárólag vizuális orgiát tartalmaztak az előzetesek, mint most.  ;)
Én már a díszletek miatt is megnézem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5214 Dátum: 2010. március 06. - 23:55:10 »
Pont, hogy tutira baromira magasztos, meg pátoszos, meg heroikus meg buta lesz. Legalább nem lesz olyan nevetségesen bárgyú, mint az eredeti. SOkat nem várok tőle, csak látványt.

Sam Worthington amúgy az Avatar után kapta a szerepajánlatokat, nem a Terminator után. Az Avatar forgatása korábban volt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5215 Dátum: 2010. március 07. - 09:32:52 »
A 81-es Titánok harca alapmű. Még mai szemmel nézve is remek hangulatú alkotás, persze a mai generációt nem köti le mert nem milliós CGI-al szúrják ki a szemüket. Stop-motion technic  ;D  8)

A 10-es... Hát erősen 300  utánérzés, a rock zenét sajnálom, nem egy ilyen remakehez illik de amennyire látom ugyanazok csinálják mint a 300-at... Inkább klasszikus zene illene a filmhez.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5216 Dátum: 2010. március 07. - 11:53:31 »
Srácok... ez az előzetes zenéje. Semmi köze a véglegeshez.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5217 Dátum: 2010. március 07. - 12:07:52 »
A zeneszerző Ramin Djawadi. Úgyhogy ismerve az eddigi munkásságát (Iron Man, Prison Break, Blade Trinity) ilyen lesz a végleges is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5218 Dátum: 2010. március 07. - 12:08:39 »
Ja. Ráadásul nem is ugyanazok csinálják, mint a 300-at.

Persze ettől még nem lesz egy nagy durranás, hisz Leterrier a rendező. Aki egy nulla.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5219 Dátum: 2010. március 07. - 12:12:46 »
A zeneszerző Ramin Djawadi.
Mármint a film zeneszerzője? Mert az előzetes elkészítésekor általában még nincs a végleges zeneszerző kiválasztva.