Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318989 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5380 Dátum: 2010. március 23. - 16:15:39 »
Holdi: Hát akkor mit szólsz ahhoz, hogy Ryan Reynoldsot akarták\ akarják mind  a Zöld Lámpás , mind Flash szerepére, úgy, hogy közben JL filmet akarnak mindkt szereplő szerepeltetésével. :) Én ezt furcsállanám igazán. :headscratch:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5381 Dátum: 2010. március 23. - 17:39:04 »
F4 azért lesz rebootolva gondolom mint a Pókember, mert kaki volt, gondolj csak bele, ha egy film elbukott, csak úgy kapott esélyt a folytatásra hogy megvágták a költségeit, és általában az is kaki lett, a reboot az a varázsszó ami egy bukott filmnek megadja az új esélyt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5382 Dátum: 2010. március 23. - 17:42:20 »
Ebben az elméletben csak az az egy hiba van, hogy még egyik Pókember film sem bukott meg. ;)
Mégis Rebootolják.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5383 Dátum: 2010. március 23. - 18:01:46 »
Pontosabban csak a kasszáknál nem bukott meg. Így pár év elteltével megosztja a népeket a 3 pók film.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5384 Dátum: 2010. március 23. - 18:19:14 »
Ebben az elméletben csak az az egy hiba van, hogy még egyik Pókember film sem bukott meg. ;)
Mégis Rebootolják.
Nem megbukott, elbukott, nem beszéltem költségekről, minőségről beszéltem, kaki volt, kaki filmekre pedig nem mernek építkezni az emberek, főleg akkor nem ha láthatóan még nagyobb hülyeséget akarnak belőle csinálni, ezért penderítették ki Raimit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5385 Dátum: 2010. március 23. - 18:32:30 »
Szerintem ez így se igaz.
A Pók 3-nak megvoltak a maga hibái, kétségtelen, talán az is, hogy Raimi rossz irányba vitte volna el a filmet, de ez mennyiben ok a Rebootra?
Szerintem semmiben.
Egy apróságról elfeledkezel, hogy a Rebotottal nem a Pók 3-at fogják eltörölni, hanem a komplett sorozatot. Az emberek javarésze nemhogy emlékszik a Pók 1-2-re, de egyenesen jó filmnek tartja őket. Tényleg vevő lenne mindenki egy új Pókember 1-re.
Szerintem az első 3 film közönsége úgyanúgy nem ülne be rá, ahogyan talán egy következő Raimi féle agymenésre sem. Ahogyan én se fogok egy high Scool Musical Pókembert megnézni.
Itt lett volna a lehetőség a váltásra, és sz*r irányba indultak el, mert szerintem nem lefelé kellett volna menni, hanem felfelé.
Tényleg el kell hogy kezdjem megérni azt, amit a képregényekben is utállok? Valami nem jött be, lépjünk vissza 10 évet, ha az első közönségsiker volt, biztos az lesz mégegyszer, na és mi erre a garancia, semmi!
Egyébként meg mióta kezdte el érdekelni a stúdiókat egy film minősége?
Máskor elég volt az, hogy mekkora anyagi hasznot hoz, és amíg eladható, addig lesz*rják, hogy milyen.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 23. - 18:36:13 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5386 Dátum: 2010. március 23. - 18:39:37 »
Nem megbukott, elbukott, nem beszéltem költségekről, minőségről beszéltem, kaki volt, kaki filmekre pedig nem mernek építkezni az emberek, főleg akkor nem ha láthatóan még nagyobb hülyeséget akarnak belőle csinálni
Ha ez így működne, nem lett volna százezer folytatása az Amerikai pitének vagy a Scary Movie-nak. Vagy, ha már képregényközeli, a Bloodrayne-nek.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5387 Dátum: 2010. március 23. - 19:08:42 »
gaby: Egyik sem akkora film. Nem azt mondtam hogy nincs folytatás. A pite tökéletes példa jönnek az új részek de a kutya se hallróluk semmit, nem reklámozzák, nincsenek benne nagy színészek, lassan már csak DVD-only, apad a pénz, a Bloodraynet se nagyon reklámozták, az első részt jobban mint a másodikat és hát ott se volt túl sok igazán nagy pénzvivő efekt, a Scarry Movie dettóű legalja, jön belőle egyre több de nem kerül többe mint a többi ultrafos paródia, a színészek is egyre inkább nevenincs senkik, és hát kinéztre sem azért egy Star Trek. :)

Todd: Hát amikor Raimi elmondta hogy Anne Hathawayt akarja új szerelmének Pókembernek ott azért volt valami. :)
Itt már alapvetően azért egy józan eszű embernek feltünik hogy ez faszság, márpedig ha kilométerekről látszik hogy ez faszság, és ezt a nagyközönségnek elmondják ott azért megfontolandó üzletileg hogy ebbe így érdemes-e pénzügyileg beleugrani, ha meglengetik elöttük hogy Reboot az azért nagyob biztonságérzetet ad, nem azt mondom hogy garancia, de úgy tűnik ezzel zöld utat kap a film.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5388 Dátum: 2010. március 23. - 19:17:04 »
Tudom, hogy alapvetően Raimi eszement baromságokat tervezett a Pók 4-re, én is itt fogtam a fejem minden hírre, mit Ben belinkelt, de ettől miért kell Rebootolni.
Miért nem lehetne inkább másik gárdával folytatni?
És ehelyett miért csábítóbb az, hogy a kasszasiker sorozatot leváltják egy alacsony költségvetésű tini fillmre, ami biztosan jóval kissebb anyagi hasznot fog hozni, mint az előző részek. És hogy ez miért tuti, azért, mert olyan filmek mintájára akarják átszabni, amik jóval kisebbet taroltak, akár eggyüttvéve, mint a Pók 3 önmagában.
A Pókember film az abszolút cáfolat arra, amit mondassz, ennél meg se várták, hogy elbukjon, inkább elbuktatják ők maguk.
És ebben engem az zavar, hogy ezután tényleg semmi esély nem lesz arra, hogy kapjunk egy jó Pókember filmet.
Ha a Reboot megbukik (és ahogyan most állnak a dolgok meg fog), tübb esélyt nem fognak kapni, akkor nem lesz az, hogy bocs tévedtünk, mégis folytatni kellett volna.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 23. - 20:39:53 írta Todd »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5389 Dátum: 2010. március 23. - 20:38:07 »
Szerintem nem cáfolat, fos volt a hármas és kész, ritka példa az hogy valami szarul hoz bevételt, mert megelőzi a híre, szerintem marhanagy lutri lett volna az ő szempontjukból bevállalni egy következő részt. Ilyen háttérrel meg ekkora tömeghisztivel.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #5390 Dátum: 2010. március 23. - 20:54:04 »
Hát ha a Pókember ebben a vonalban folytatódott volna, akkor tök mindegy ki lett volna Póki szerelme. Az új rendezőnek egy filmjét láttam, az kegyetlen jó volt, szóval én várom.

Kapitány: Szerintem egész jó választás, Evans jó színész, a Sunshine-ban nagyon nagyot alakított, érdemes megnézni (persze nem csak miatta.) Jah, azt tudjátok, hogy a Vörös Koponya az Hugo Weaving lesz? Igazából nem ismerem az eredeti Skull-t, de Hugo is baromi jó színész, szóval ebből még tényleg születhet egy jó film.
Az meg nem baj, ha az F4 elvész a süllyesztőben.  :hehe: Bár az első rész azért jó volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5391 Dátum: 2010. március 23. - 20:56:57 »
Igazábol szerintem majdhogynem tök mindegy, hogy ki játsz a a vösös koponyát. Persze ez így túlzás, de az tuti, hogy megjelenésben nincs sok követelménye a szerepnek. :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5392 Dátum: 2010. március 23. - 21:02:29 »
Megint elszállt a hsz-em valami köztes zsebdimenzióban, szerintem egyszerre küldtem Toddal.
A Sunshine nagyon jó fiiilm! Remek zene, látvány (süt a nap, de még hogy :) ) hangulat, lassú történés, de érdekfeszítő, nehéz döntések a cél tükrében. Szeretem azt a filmet, csak a vége, nem annyira jó :( Egy sima üldözős-menekülős szörnyfilm lett. De a kockabomba tetszik

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5393 Dátum: 2010. március 23. - 21:04:19 »
Őt nagyon szeretem, A gyűrűk urában és a V mint vérbosszúban is nagyon jó volt.

A Napfény az egyik kedvenc filmem azok közül, amit az elmúlt pár évben láttam (mondjuk ez nem valami sok :)). Csak most esett le, hogy kit játszott ott Fáklya.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5394 Dátum: 2010. március 23. - 21:05:50 »
Ha azt nézzük, hogy mit alakított Hugo a V-ben, egy merev maszk alatt akkor nem is annyira mindegy, hogy ő van e Vörös kopony maszkja alatt vagy sem.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #5395 Dátum: 2010. március 23. - 21:24:53 »
Na pont V alakját akartam felhozni, mert ott valami hihetetlen jó volt - persze eredeti hanggal.
Egyébként a Sunshine vége legalább 745%-ot dobott nekem az egész filmen. Sokkal több annál, mint amit te leírtál, szerintem legalábbis. Engem hihetetlenül megfogott, de ez már más topic. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5396 Dátum: 2010. március 23. - 21:42:30 »
Szerintem pont a végével kúrta el Boyle de nagyon. Egyszerűen marhaság, hogy a másik hajó kapitánya hogy kolbászolt ott megégve évekig a hajón meg hogy került át (már amennyire emlékszem a filmre).

Evans volt a legjobb választás. Lehet hogy nem magas, de ez csak beállítás kérdése és fel sem fog tűnni. Tom Cruise-ról sem hitem el sokáig, hogy milyen kis törpe, mert mindig úgy filmezték, hogy egy normális magasságúnak tűnjön.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5397 Dátum: 2010. március 23. - 23:10:52 »
Szerintem is jó választás Evans. A Napfényben is jó volt (ha ott valaki nem tudta, hogy ő az, akkor kimaradt a Fáklya-Madárijesztő bunyóból  ;D), de a Mobilban is bírtam már. Egyedül az lesz gáz, ha lesz egy crossover az Angyalok és az új F4 között, mert gáz lesz látni a Fáklya mellett...

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5398 Dátum: 2010. március 24. - 09:16:13 »
A Napfényben tényleg nagyon jó volt Evans. De nekem az F4 filmekben is tetszett.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5399 Dátum: 2010. március 24. - 09:17:45 »
A rebootolást büntetni kéne (igen igen volt egy jó Batman meg Megtorló, de a kivétel csak erősíti a szabályt :)). Semmi értelme nincs. Az még oké, hogy mondjuk egy másik figura játssza a szerepet a filmben, de ez a teljes rebooooot egy baromság. Az eddigi Marveles képregényfilmfelhozatal nem volt rossz, és attól, hogy lecserélik a teljes gárdát és leforgatják megint ugyanazt a történetet csak magukkal babrálnak ki. Ha már a képregényfanok sem komázzák ezt egy sima néző, aki csak úgy beül a moziba nem fogja mégegyszer megnézni ugyanazt. Persze az emberi hülyeség kiszámíthatatlan és az új Pókember figura miatt lehet megnézi minden tini a világon, de nem hinném, hogy jobb filmet kapnánk. ;)
A szereplőválasztásokat meg tényleg nem értem. Most az lesz a divat, hogy egy színész öt tíz figurát is el fog játszani? A képregényben még elmegy, hogy Finch mindenkinek nagyjából ugyanazt az arcot rajzolja, de filmen? Vicces lesz. :) Már látom is a crossovert a szuperhősklónok támadását. :)