Homokember:
1. Nem rossz figura, de nekem nem Pókemberben a kedvencem. Ott olyan 4, a Silver Sabvle-sorozatban laza 7-8.
2. Ellenfélnek sose volt nagy, 5. Barátnak nem volt rossz, 6.
3. Késői sztoriban, akkor már a Vad Bandában volt, vmelyik Spectacular v1 talán.
4. A mostani talán Friendly Annualos sztorija, az eredettörténete.
5. Elég érdekes figura, furcsálltam, hogy jófiút csináltak belőle, de mivel úgy ismertem meg, és kedveltem úgy, még nagyobb marhaságnak tartottam azt a misztikus jellegű kavarást, amivel gonosszá tették. Még a nemrégi szereplése ellenére is sajna nagyon elrontott figurává vált.
Fátum doktor:
1. Lazán 10.
2. Féltucat összefutás nem teszi Pók-ellenféllé. Egyébiránt 9-10.
3. Titkos Háború.
4. Mi nem? Ha nagyon választanom kellene, akkor vagy az Emperor Returns, vagy az F4 Special 2006, de nehéz a sok jó sztori közül bármit mondani, ugyanígy mondhatnám az 1234-et is akár, bár ha egyetlen egy füzet, akkor mindent kilométerekkel ver a zseniális és páratlan F4 Annual #2, az eredettörténete, ami a Lee-Kirby korszak F4-einek második legzseniálisabb története.
5. Nagyon kevesen tudják őt normálisan használni, sajna sok író szemében csak egy arrogáns vaspáncélos idióta, aki állandóan hőzöng és próbálja elfoglalni a világot. Pedig mai napig a legárnyaltabb és legkidolgozottabb szupergonosz a Marvelnél, az egyik legjobb figurájuk. Byrne korszakának egyik legjobb része az volt, hogy ő még talán Lee-nél is jobban ki tudta használni a dokit, sokkal komplexebb hátteret tudott adni neki, amit szerencsére később is néhányan fel tudtak használni és továbbgöngyölíteni. kaine, te meg olvass tőle miniket vagy Byrne-történeteket, ne abból indulj ki, amit pár Pók-író próbált összehozni vele, amikor ott az életben nem tudták normálisan ábrázolni (még Lee sem igazán, az a rész mutatta meg nekem, mennyi mindent adhatott anno hozzá Kirby az F4-hez) - bár van sajna jópár F4-es sztorija is, ami elg gyenge lett, pl. a másik híres F4-író, DeFalco sem tudott abszolút semmihez sem kezdeni Fátummal, még az MC2-ben sem.