Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 173677 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:Fantasztikus Négyes
« Válasz #240 Dátum: 2009. március 13. - 12:46:56 »
Mi legalább nem sznobkodunk itt azzal, hogy csak legalább 15 éves filmeket mondunk. ;D

(Meg ne sértődj, vicc volt.)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #241 Dátum: 2009. március 13. - 13:05:01 »
Érdekes megfigyelni, hogy a "képregényfilm" kategória alatt senki se tud tíz évnél messzebbre visszamenőleg gondolkozni... ja, és az amerikaiakon kívül.

Persze mert eléggé próbáltak átállni a kissé komolyabb hangvételű feldolgozásokra átállni. Nem is volt hiba.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #242 Dátum: 2009. március 13. - 14:05:04 »
X3
X2
Daredevil
The Dark Knight
Szellemlovas

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #243 Dátum: 2009. március 13. - 14:11:11 »
Silver: Ez... nem egészen igaz. Nem, inkább egyáltalán nem igaz. A mostani második Batman és talán a Vasember kivételével éppen, hogy az egészet a rágógumi felé vitték el.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #244 Dátum: 2009. március 13. - 15:27:57 »
1. Vasember
2. Pókember 1
3. Batman: Kezdődik!
4. Sötét Lovag
5. F4 2

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #245 Dátum: 2009. március 13. - 17:54:39 »
Ohh régi kedvencek? Írjunk olyanokat, hogy nick Fury és Punisher vagy a 94es fantastic four? :)
http://i2.iofferphoto.com/img/item/217/548/01/Fantastic_Four_1994_front_resized.jpg
http://members.tripod.com/hamrman52/PICFFFIRSTMOVIEFORBLOG.jpg
és egy videó is róla:
http://www.youtube.com/watch?v=r_X5C6e3ZeY
(leginkább a régi he-man filmre hasonlít)
Közbe vannak itt olanok, amikről nem is tudtam, most találtam ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=nq9YDASoLpE&feature=related
(hihetetlen, hogy mennyit fejlődött a filmgyártás azóta)

De viccen kívül, a Falsh sorozat és a régi Hulk filmek nekem tetszettek, de azért a kedvenceim közé nem sorolnám őket. A Terence Hilles Lucky Lucke is egy nagyon poénos film, de az olyan filmek színvonalát amiket én felsoroltam látványban és kivitelezésben nem üti meg, és ráadásul hiába láttam, nem tudom eldönteni, hogy mennyire hű képregényadaptáció, mert a képregényt csak régről és felületesen ismerem.
This is a joke. A real practical Joke.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #246 Dátum: 2009. március 13. - 18:08:52 »
Tényleg, tényleg. A 2004 - es Megtorló tetszett a legjobban. Azt valahogy kihagytam a Top 5 - ből.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #247 Dátum: 2009. március 13. - 18:15:54 »
Mielőtt nagyobb félreértés lesz belőle, én a dolph Lundgrenes Punisherre gondoltam az előbb. A Tomas Jane-es változat nekem is tetszett.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #248 Dátum: 2009. március 13. - 18:19:48 »
1.Batman: Kezdődik
2.Sötét Lovag
3.Vasember
4.Pókember 1
5.X-Men 1

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #249 Dátum: 2009. március 13. - 18:25:40 »
Nem olyan fura ez gaby, hisz a régi filmek színvonala fölött ott a béka feneke. Mivel közük nem volt ahhot a látványvilághoz, melyet a képregény képviselt, meg se próbálták képregényesíteni a filmet (de ha igen, még rosszabb lett - lásd a régi Pókembert). Talán a Batman 1 és a Superman 1-2 volt az, ami még nyomokban tartalmazott képregényt is. A Lucky Luke se lett volna rossz, ha Hill 20 évvel korábban játssza...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #250 Dátum: 2009. március 13. - 18:45:12 »
Színvonal... béka feneke... most ugyanarról a mítoszteremtő Superman-filmekről, minden várakozást felülmúló Burton-alkotásokról beszélünk? Vagy a "képregényfilm" egyet jelent a "CGI-fesztivállal"? Mert nekem vhogy fontosabb, hogy színészkedő színészeket és egy lebilincselő sztorit kapjak, minthogy a 100 milliós effekteken hüledezzek, hogy hűha. Ha megvalósításokon akarok ámuldozni, akkor inkább előveszem Welles Aranypolgárát. A mostani képregényfilmek aranyosak, igazi egyszerfogyasztható popcornmozik, de bennem a sokszázmilliókat kaszáló Pókemberek és X-Men se hagyott olyan benyomást, hogy ezt másodszor is látnom kéne, mert nincs benne semmi olyan, ami igazán kirívó lenne. Egyedül talán a Daredevil volt olyan, mert tényleg sikerült ügyesen megteremteni a hangulatot, és a Blade II, mert az legalább vállalja, hogy semmi más, mint egy tökös, lövöldözős akciómozi, nagyon laza beszólásokkal.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #251 Dátum: 2009. március 13. - 18:51:19 »
A batman 1 is nagyon jó film volt, de minden film nem kerülhet be a top 5 (6)-ba. De pl a Watchmen sem a cgi-kről szólt, volt benne látvány is, dr manhatten személyében, de ha azt leszámítjuk akkor akár az egészet meg lehetett volna csinálni számítógépes trükkök nélkül.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #252 Dátum: 2009. március 13. - 19:22:42 »
gaby, én megtanultam írni... tudod.
Színvonal... béka feneke... most ugyanarról a mítoszteremtő Superman-filmekről, minden várakozást felülmúló Burton-alkotásokról beszélünk?
a régi filmek színvonala fölött ott a béka feneke. Talán a Batman 1 és a Superman 1-2 volt az, ami még nyomokban tartalmazott képregényt is.
;)
A Pókember 1-et 17-szer láttam moziban és nem untam meg. Az X-Men 2-t 8-szor. A Burton-féle Batmant csak kétszer (ebből a második már tévé), a Supermaneket is kb. kétszer. Miről beszélünk?  ;)
A CGI része egy szuperhős-filmnek, nélküle nem beszélünk igazán erről a műfajról. Ha a képregényből is kimaradna az akció, már nem igazán lenne szuperhős képregény. De persze nem a CGI a legfontosabb. A Pókoknak hangulatuk is volt, az X-eknek úgyszintén. A Fenegyereknek és a Szellemlovasnak is, de az új Hulknak is.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #253 Dátum: 2009. március 13. - 20:15:11 »
A Pókember 1-et én is jó sokszor megnéztem, de asszem nekem nincs meg a 17. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #254 Dátum: 2009. március 14. - 00:15:44 »
Idézet
A Pókember 1-et 17-szer láttam moziban és nem untam meg. Az X-Men 2-t 8-szor. A Burton-féle Batmant csak kétszer (ebből a második már tévé), a Supermaneket is kb. kétszer. Miről beszélünk?
Hát TÉNYEKRŐL, vagy legalább általánosságról, de nem rólad, a te tetszési indexedről. ;) a Superman filmek komolyságukvan valóban nem a csúcson állnak, de nem is ezért szeretjük őket. Viszont az első Batman bár egy teljesen más jellegű volt, mint a mostani, hisze Burton film, eléggé messze van egy Fantasztikus négyestől, egy Szellemlovastól, vagy egy Hihetetlen hulktól, és ez utóbbiak negatívuma. Szerintem persze.
Amúgy ebben most gabynaka dok igazat személy szerint, bár azt hozzátenném, hogy a második, harmadik x film, az első 2 pókember is nagy kedvencem, bármikor újranézem őket.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #255 Dátum: 2009. március 14. - 10:31:17 »
Úristen, Tomi! 17 000 - ret költöttél annak idején a Pókember 1 - re? :o

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #256 Dátum: 2009. március 14. - 10:34:23 »
És képzeld el mennyivel többszöröződik az összeg, ha popcornt és kólát is vett, plussz ha mást is magával vitt.  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #257 Dátum: 2009. március 14. - 10:36:45 »
Elég durva.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #258 Dátum: 2009. március 14. - 10:37:48 »
Azok után, hogy Budapest teljes erőnyerő kártya készletét felvásárolta én ilyesmin már meg se döbbennék.  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #259 Dátum: 2009. március 14. - 10:38:42 »
Az is elég kemény, hallod. ;D