Hm, ezt se hittem, hogy leírom, de tökéletesen egyetértek. Nehéz rászokni, különösen Firefoxról vagy Chrome-ról, nekem is kellettek hónapok hozzá. Azonban a támogatottság hiányát leszámítva (saját motort használ), ami csak pár honlapon jön elő, az egyik legkényelmesebb és legintuitívabb böngésző, ráadásul eléggé biztonságos és az egyik leggyorsabb nem szándékosan lightweight. Ráadásul vicces módon ha leszámítom a Firefox zseniális beépíthető letöltéskezelőjét, akkor az Operával én nyolc pluginnel megoldom pontosan ugyanazt, amire Tűzrókán kellett több mint egy tucat (és van köztük olyan, ami Firefoxon nincs is), Chrome-on meg csak a kétharmadát lehet maximum.
Ennek ellenére én azt szoktam javasolni, hogy legyen fenn a gépen több is, én is mindig egyszerre indítok Operát és Firefoxot, de van Chrome-om, Chromiumom és K-Meleonom is, mert sokszor egy bizonyos feladatot sokkal gyorsabb és könnyebb egy másik, külön ezért indított böngészőben intézni. Szerencsére ma már ott tartunk, hogy igazából nem kell egyik mellett se letenni a voksot, mindegyiknek vannak (IE-t, windowsos Safarit leszámítva) olyan tulajdonságai, ami miatt érdemes használni.