Ez így van, nem oxigént lélegeznek, ezt alátámasztom
Akkor mit?
Nitrogént? Mivel a film végén a predi levette a maszkját, és láthatóan semmi baja nem volt attól, hogy levegőt lélegzett...
Ha nitrogén alapú az ő levegőjük, akkor a földön boldogan megélnek, mert a földi levegőben is sokkal gyakoribb az, mint az oxigén, pár egyéb alkotóelem mellett.
Amúgy a film maga is mutatta, hogy nem szeretik a földi levegőt, a 2. rész egy jelenetében, amikor épp pihen a predi egy tetőn, és már nincs rajta a maszk, elővesz egy kis légzőkészüléket, és szippant belőle néhányat, mielött továbbmegy.
Pont ezt akartam mondani én is, elég barbár dolognak tűnik, hogy egy viszonylag fejlett fajra vadásznak hobbiból (mégha az náluk primitívebb is). Valahogy egy fejlett technológiájú civilizációt kifinomultnak és kultúráltnak képzel el az ember.
Persze lehet hogy ez csak azért van, mert emberként gondolkozunk, és ha tényleg jönne egy fejlett idegen faj, akkor az erősebb jogán úgy kiírtanának minket mint a huzat...
Bár én inkább az optimista verziót kedvelem, miszerint békével jönnek. 
Pont erről beszéltem, hogy ez az, ami igazábol szerintem már fel sem merül a preidikben, mert ha a hobbi vadászat során is így rahaszkodtak a törvényeikhez (nem ölnek fegyvertelent, terhes nőt stb.), akkor szerintem máskor se hágnák ezt át pusztán kedvtelésből.
Amúgy én még mindig tartom, hogy nem barbárok, sőt fejlettebbek társadalmilag, mint az ember, pont az elöbbi okokból, valószínüleg a bolygójukon is vasfegyelem lehet (habár demokrácia tuti nem), mindenki teszi a dolgát ellentmondás nélkül.
Amúgy meg kiket öltek meg a filmekben? Gyilkosokat, olyan embereket, akik egymásra vadásztak, és ebben igen jók voltak, nem arról volt szó, hogy lejönnek, és mivel ők fejlettebbek, akkor vállogatás nélkül őlnek. Talán ők is ugyanolyan barbárnak tartották az embert, mint ti őket, hiszen mit gondoljanak egy fajról, aki saját magát akarja folyton kiírtani.
És még így is olyan foku tiszteletet adtak az áldozataiknak, ami emberi mércével elképzelhetetlen, gondoljatok csak a P 2 záró jelenetére.
Te vajon hagynád elmenni az oroszlánt, ami megölte az egyik társadat, sőt lennél olyan, hogy nem szolnál bele az összecsapásba, csak azért, hogy tiszteld a küzdelmet, és az ellenfelet.
Szóval szerintem ha az ember csak fele annyira lenne értelme fejlettségén, mint a predik (habár ez csak feltételezés, mert jöhet egy rossz rendező, és kitalálhatja a predikről, hogy tényleg barbárok, mert ő sem látott a régi filmek mögé), szerintem egy sokkal jobb hely lenne a föld.