Örüljetek, hogy ilyen egészséges itt mindenki.

Persze néha ez csak a látszat, szóval én inkább a jobb félni mint megijedni taktikát választom (elismerem, hipohonder vagyok) és ha valami elváltozást észlelek, akkor ha tehetem elmegyek orvoshoz. AZ utóbbi időben voltam dokinál fogászati problémákkal, mandulaműtéttel, gerincsérüléssel, torokfájással, arcüreggyulladással. Fül-orr gégészemhez visszajárok 3-4 havonta, szemészhez fél évente, valamint néhány havonta csináltatok egy általános vérképet is.

A problém az, hogy egyesek politikai ügyet csináltak az oltásból, és az influenzából, és sajnos az átlag embernek nem magyarázzák el a pártatlan profik, hogy mit tegyen. tele van a tévé a hülyeségekkel, az egyik oldalon a halálos vrus, amibe kipusztul az emberiség, a másik oldalon a mikrochip, meg a ... által kifejlesztett vírus, amit beadnak mindenkinek.
És eközött a két véglet közt gyakorlatilag minden, és mindenhez van alátámasztott bizonyíték, meg jó hírnevü (vagy annak tűnő) orvosok, akik kiállnak a teória mellett.
És már odáig fajult a helyzet, hogy hiába megy el az ember a háziorvosához megkérdezni, hogy akkor most mi a f*sz van, mert azok közül is mindegyik mást mond.
Látjátok ezért nem kell tv-t nézni. MIvel orvosi szempontból is sok baromságot összehordanak, így gondolom ez mással is így van...ezért én nem nagyon hiszek annak, ami a médiában megy, inkább megkérdezek pár szakembert és hozzáértőt. A nagy gond azokkal az emberekkel van, akik a világfelfogásuk, vagy valami szenzációhajhász cikk, műsor stb miatt meg a hozzáértőt is meg akarják győzni, hogy bizony nincs igaza. A többi ember meg csak simán elveszik az információ tengerében. Minden laikus, bármilyen témában általában nagyon kiszolgáltatott, hiszékeny és veszélyesen ki van téve a szakképzett manipulátorok szándékos hatásának. Ha tudnátok, hogy mennyi olyan közhiedelem van, amik nem is igazak, vagy csak erősen korlátozott mértékben. Megmosolyogtató.
Azt viszont nem látom be, miért lenne ez az oltásos hajcihő politikai ügy. Pártonként más a vélemény?

Akik össze-vissza nyilatkoznak, gondolom le vannak fizetve valamilyen érdekcsoportok által, vagy más önös érdek vezérli őket. Vagy legritkábban szentül hisznek valami fals meggyőződésükben (ritkán van ilyen is...pl nálunk az Anatómia intézet vezetője egy sejtet szövettanilag más csoportba sorolt, mint legtöbb tankönyv vagy az összes dolgozó, a háta mögött köznevetség tárgya is lett...úgy is oktatták nekünk, hogy amúgy Antal prof szerint ide kel sorolni, de amúgy nem. Szóval azért van ilyen is

)