Elment egy másik bolygóra, egy félnomád helyre, ahol rendet tett a harcoló népek között, miközben beleszeretett egy helyi főnök lányába. Eddig John Carter.
Igazából Conan. De nem csak az alapötlet eredetisége a lényeg, hanem a megvalósítás.
Valójában a kettő együtt. Az alapszál John Carter, a megvalósítás sokszor Conan (a folytatása, a Son of Hulk meg erőteljes Conan Weird Science Tales prezentálással).
És amúgy a válasz a kérdésre, kaine: pont emiatt. Közel harminc éve nem adtak már ki egy értelmes ponyva sci-fit, mert mindenki a Star Warst vagy a Polaritáscserélőket (angolul: Star Trek) akarta utánozni. Ez meg egy igazi vérbeli klasszikus ponyva volt, a zsáner minden kellékével és tökéletes hangulatával.
Egy kérdés: olvassa még valaki manapság rajtam kívül a Hulk részleget a Marveltól?
Nem nagyon. És a listák alapján ezt úgy értem, hogy úgy an blokk az emberiségből.
Csak mert ugye tg évek óta támadást folytat ellene(...)
Tévedés, én a Vörös Veszedelem ellen folytattam és folytatok támadást, mert az egész alapkoncepciója úgy, ahogy van, egy orbitális baromság, a karakter maga meg rosszabb, mint Liefeld fénykorában. De a Hulkokat általánosságban szerintem azóta nem szidom, hogy a World War Hulks iszonyatosan durva hasalása óta a Marvel szépen nyugodtan hagyja, hogy Pak csinálja ott, amit akar Parkerrel együtt.