Szerző Téma: Képregényajánlók (vagy éppenséggel nem!)  (Megtekintve 248861 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Képregény ajánlók (vagy éppenséggel nem!)
« Válasz #300 Dátum: 2009. június 18. - 17:43:34 »
Elmentem újra a holdfénybe. Ezúttal megnéztem a képregényeket is. 300-500 forintig lehet kapni rakat képregényt, régieket is újabbakat is. inkább a marveleket néztem, leginkább x-menek manok meg régi xfactorok voltak. pókemberek is. Meg az 500 forintos képregények között ott volt a runaways young avengers secret invasion tpb. de nem vettem meg, pedig ennyiért még nem láttam tpb-t. :D
és ezúttal volt több más tpb is, pl a world war hulk x-men, és az a jó benne, hogy nem csak az a három rész az egész, hanem vagy 5-6 másik képregény is benne van a WWH érából.
De ennek ellenére nem vettem semmit, viszont ez után el akartam menni a huncomicsba is, és meglepődve láttam, hogy bezárt a boltjuk. Már csak a netes rendelés működik náluk.
Ez a bolt se tartott sokáig. :( De amiket akartam rendelni, azokat azért elküldtem e-mailben. (beta ray bill godhunter 1-3, captaim america 50 és 600)
This is a joke. A real practical Joke.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #301 Dátum: 2009. június 18. - 18:17:50 »
Valaki elárulja nekem, hogy hol is van pontosan ez a bolt és, hogy lehet a legkönnyebben megközelíteni? Csak mert nyáron úgy is kell majd mennem párszos a levéltárba és akkor útbaejteneém őket is esetleg... :D Mellesleg most nézem, hogy tök jó Enterprise űrhajókat lehet kapni náluk! :oh: Csak hát ennyi pénzt, mint amennyiért árulják én ki nem adok értük... :(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #302 Dátum: 2009. június 18. - 18:25:04 »
Itt vannak.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #303 Dátum: 2009. június 18. - 18:34:49 »
pl a world war hulk x-men, és az a jó benne, hogy nem csak az a három rész az egész, hanem vagy 5-6 másik képregény is benne van a WWH érából.
Igen, mivel a többi képregény csak egy-két részes volt azokból az ongoingokból amik érintették a WWH-t, így azokat nem érte meg külön TPB-be kiadni, ezért beledobták ebbe. Asszem benne van a két Ghost Rider, a két Vasember, a Hangya, meg az Avengers. Asszem a Heroes for Hire, meg a Gamma Corps mr külön TPB-t kapott.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #304 Dátum: 2009. június 18. - 19:50:42 »
Ben, köszi szépen a térképet!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #305 Dátum: 2009. június 18. - 22:37:57 »
Ma elolvastam a Spider-Man: With Great Power című 5 részes minit. Az egész a pókcsípéstől addig tart, amíg Pókember még nem felelősséggel használja a képességeit, hanem mutatványokra.
Az első rész szörnyen felbosszantott, nagyon rossz volt. Azért tovább olvastam, és egyre jobb lett. Az 5. végére már nagyon tuti volt, és egy olyan ziccert hagytak a végére, egy nagyon magas labdát, amit végül nem csaptak le, amivel ismét felhúztak, de nagyon. Ha azt lecsapták volna, az egyik legjobb Pók-mini lehetett volna, így egy erős közepesre futotta csak. Kár érte.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #306 Dátum: 2009. június 18. - 23:27:03 »
Hm, én fél füzetig bírtam, de a dialógustól kezdve a karakterkezelésen és a sztorin át a rajzokig annyira rossz volt, hogy nem bírtam.
Pedig én végigolvastam a Fantastic Four: True Storyt is, ami aztán szintén a Marvel tavalyi termésének alját kaparászta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #307 Dátum: 2009. június 18. - 23:58:38 »
Én is majdnem abbahagytam az első után.  ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #308 Dátum: 2009. június 19. - 04:07:44 »
Én is végigolvastam még a megjelenésekor, számomra is ingadozó volt a színvonala. Talán épp ezért nem hagyott túl mély nyomokat.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #309 Dátum: 2009. június 19. - 18:09:17 »
Épp ma olvastam el Mark Millartól az 1985-öt. Többet ne is igen szidjuk a srácot, mert a Marvel Knights: Spider-Man, az Ulti F4 zombis sztori után ez már a harmadik nagyon jó sztorija! Az ötlet is jó, a kivitelezés is jó, a befejezés pedig király. Tipikusan olyan, ami után az ember úgy teszi le a képregényt, hogy "ez király volt!".  :D
Ez hiányzott a múltkoriból, és benne lehetett volna, ha nem rontják el a végét.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #310 Dátum: 2009. június 19. - 18:53:47 »
Millar nem azért lett a szakma egyik legnagyobb neve, mert folyton összetévesztik Millerrel, a maga műfaján (rohadtul tökösek vagyunk és zúzunk) belül az egyik legnagyobb tehetség, de azon kívül is voltak nagy dobásai.
Csak ő olyan, hogy ha egyszer valamit rosszul csinál, akkor azt észvesztően nagyon rosszul csinálja.
Meg erősen hajlamos kihagyni olyan apróságokat a történeteiből, mint a jellemábrázolás, a cselekmény logikus előrevitele vagy a hihetőség határán belül mozgó dialógusok.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #311 Dátum: 2009. június 19. - 21:34:19 »
Készséggel elhiszem, mert az Ultimates például éppen ilyen volt.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #312 Dátum: 2009. június 28. - 16:58:16 »
Olvastam egy könyvesbolt újságjában egy képregényről, a címe: Titeuf a zélet célja

ez egy kissrácról szóló képregény, 48 oldalban adják ki keménykötésben és szerintem színesben, a franciák állítólag jobban csípik mint a herri pottert, nem tudom érdemes megvenni? én most hallok róla először és nem nagyon ismerem, ha ti esetleg igen írjatok már róla valamit ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #313 Dátum: 2009. június 28. - 17:10:29 »
A fhansziák minden xart szeretnek, hiszen a csigát is megeszik és megnézik Uwe Boll filmjeit. Ezt a Titeuf-t meg a Potterhez hasonlitgatni olyan mintha párhuzamot vonnál a Terminator és a Looney Toons között.
Vidám képsorok és történetek vannak benne, de olykor nehezen emészthető fensőbbséges és kioktató fhanszia humorral. Az hogy neked bejönne-e az ilyesfajta humor csak akkor tudod meg ha elolvasod. 

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #314 Dátum: 2009. június 28. - 17:11:38 »
Ha keményfedeles, akkor talán nem, hacsak nem vagy hajlandó annyit rászánni.
Amúgy igen, a te korosztályodtól érdemes olvasni. Én is szemezgettem vele, de végül a Complete Bone elcsábított, és megrendeltem inkább azt. (És nem bántam meg, mert ez a Bone valami kegyetlenül jó. Ezt kéne kiadni magyarul.)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #315 Dátum: 2009. június 28. - 17:12:31 »
SZóval pl a kázmér és hubához köze nincs? mert azt szeretem és szinvonalasnak tartom, de ezután a hsz után valószínüleg ne mevszem meg... max belelapozgatok de 2-3 ezer Ft ne mfogok érte adni az tuti  :P

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #316 Dátum: 2009. június 28. - 17:15:09 »
Mennyi? :o  Nem akarom látatlanban becsmérelni, de annyit ép ésszel ki nem adnék érte akár HC akár nem.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #317 Dátum: 2009. június 28. - 17:25:30 »
Meggyőztél Ben  8) :brow:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #318 Dátum: 2009. június 28. - 17:26:21 »
Keményfedeles esetén a 2e Ft kifejezetten olcsó lenne, de mindegy. Nem ez most a lényeg benne.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #319 Dátum: 2009. június 28. - 17:27:31 »
Mondom majd azért belelapozgatok ;)