Szerző Téma: Képregényajánlók (vagy éppenséggel nem!)  (Megtekintve 248867 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Képregény ajánlók (vagy éppenséggel nem!)
« Válasz #320 Dátum: 2009. június 28. - 17:29:38 »
Meggyőztél Ben  8) :brow:

Nem akarlak meggyőzni, de előtte olvas el néhány képsort vagy nézz meg egy-két epizódot belőle.

Ha így is tetszik akkor ne habozz. Csak azért mert én negatívan szóltam róla, a te ízlésednek még lehet hogy nagyon is bejönne.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #321 Dátum: 2009. június 28. - 17:45:15 »
A szövegét annyira nem értem... sőt  :uhoh: a rajzok nem egy nagy durranás hát ne mtudom :nemtudom: majd megnézem élőben is ha arra tévedek ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #322 Dátum: 2009. június 28. - 20:44:30 »
Vegyél inkább Kázmér és Hubát helyette!  :P

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #323 Dátum: 2009. július 09. - 10:32:50 »
Na, ma reggel jó szokásomhoz híven olvasgatom az amcsi képregényeket (végre végeztem az összes eddig megjelent Dark Reign mini összes számával!) és sorra került a Project Superpowers vol2 felvezetője is. Amiben mit látok? augusztusban jön az első Battlestar Galactica Omnibus, 376 oldal, benne a New Battlestar Galactica 00-12 számaival, plusz a Pegasus one-shottal és mindezt potom 25 dollárért! :oh: Már tudom, hogy mit fogok rendelni szeptemberben, feltéve ha lesz az angoloknál, ahonnan mostanában rendelek. Ez még a hülyének is megéri, figyelembe véve, hogy egy Secret Invasion vagy a legújabb Peter David visionaries Hulk tpb-k is ennyibe kerülnek. Hű, már alig várom, hogy megrendelhessem... :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #324 Dátum: 2009. július 11. - 13:10:12 »
Elolvastam néhány Quasart újra. Volt néhány vicces észrevételem.  :D
Például itt egy McFarlane borító:

Rájöttem, hogy mi a különbség aközött, amikor gyerekként voltunk képregényrajongók, meg amikor ma. Nézzétek a képet. Régebben ezt láttuk volna benne: Quasar ezerrel száguld át az űrön, szinte érezhető ahogy közel fénysebességgel száguld, és közben majdnem 90 fokos kanyart vesz be vigyorogva. Cool kép, nagyon király.
Ma: miért nem "erre" jött?  ;D

Tetszett még a 15-ös szám borítószövege is:
Overmind mentális fogságba ejtette a Squadron Supreme csapatot. A Stranger laboratóriumi alanyai megszöktek. Sorra halnak meg a Szemlélők.
Anyu mondta, hogy lesznek ilyen napok.
 :lol:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #325 Dátum: 2009. július 12. - 14:13:29 »
Kamandi. Mit tudtok róla, milyen?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #326 Dátum: 2009. július 12. - 16:53:27 »
Az eredeti tömény " mi lett volna, ha Kirby írja a Majmok bolygóját", az újrája a kilencvenes évek legsötétebbik korszakát idézi. Jelenleg nem tudom, mit terveznek vele, de a Final Crisises szereplése eléggé tömény szimbolizmust hordozott magában.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #327 Dátum: 2009. szeptember 09. - 20:41:47 »
megjött az első rendelésem a bookdepository-ról. Az érdekes az, hogy hármat rendeltem, és csak egy érkezett meg ma. méghozzá ez: http://www.amazon.ca/X-Men-Messiah-Complex-Marc-Silvestri/dp/0785123202/ref=pd_sim_b_3
350 oldalas gyönyörűség.  ;D
normális csomagolásban, a postás betömködte a postaládámba, de nem lett semmi baja szerencsére. :)
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #328 Dátum: 2009. szeptember 09. - 20:59:00 »
Egye fene, 2000 ért megveszem tőled.  ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #329 Dátum: 2009. szeptember 09. - 21:02:38 »
még meggondolom ;)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #330 Dátum: 2009. szeptember 10. - 08:16:21 »
GG: a bookdepóról mindig külön-külön küldik a cuccokat, a szegedi 7 kötetes rendelésből is még csak 2 kötet jött meg, pedig már mindent postára adták az oldal szerint...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #331 Dátum: 2009. szeptember 10. - 09:28:38 »
oké, köszi, akkor nem aggódok. Ha nekik megéri külön postázni, akkor csak tegyék, nekem jó, hogy nincs külön postaköltség.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #332 Dátum: 2009. szeptember 10. - 14:23:07 »
Elvileg tegnap megjött a rendelésem de mivel nem volt senki aki átvegye s az értesítőt rosszul írta meg a vasutas postás, s mivel elhittem ami rá van írva rossz postán kerestem (szerencsére a csomagosok nem hitték...  :hehe:) de végül a nyomára bukkantam s sikeresen kiszabadítottam a sötétek tanyájáról...

a Bookdepository-s rendelésemet.  :D a "Long Road Home" című HC végre megtette a hosszú útját hazafelé.  :D

Így aztán megvan mind a 3 eddig megjelent DarkTower HC  8)  :ugral: Elvileg még 2 megjelenik még (most épp a Fall of Gilead fut odakünn amennyire hallom s látom, egész jó kis sikerrel  ;D )

Még egyszer köszönöm azoknak akik nélkül ez nem de legalábbis elég nehézkesen jött volna létre dr samson & Honfi  :worship:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #333 Dátum: 2009. szeptember 10. - 16:23:11 »
Na, ha már így belejöttünk, nekem is megjött ma az egyik cuccom, nevezetesen ez a gyönyörűség:

http://www.mycomicshop.com/search?tid=19559461&SetShowNotes=Y#19559560

És erre még várok, de már nagyon csorog rá a nyálam, hogy megérkezzen:

http://www.mycomicshop.com/search?TID=19555077

Todd

• Pókfej
« Válasz #334 Dátum: 2009. szeptember 10. - 18:02:16 »
Én pedig erre várok már pár hónapja.
http://www.mycomicshop.com/graphicnovels/item?IID=10958731

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #335 Dátum: 2009. szeptember 10. - 18:08:17 »
Ennek most jött ki az Incredible Hulkos verziója is, ami a The Incredible Hulk vol1 első hat számát tartalmazza. Szemezek is vele, hogy jó lenne megvenni...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #336 Dátum: 2009. szeptember 10. - 19:26:21 »
Öm... Todd, az már sajna nem fog megjönni, úgy néz ki. Legfeljebb majd a börze utáni rendeléssel lehet próbálkozni. Sajnálom.
Messiah tpb-ben? Nem kinyithatatlan az egy picit? Nekem hc-ben van meg, de így is néha neccesek a duplaoldalak.
Amúgy meg, ha már megérkezett cuccok... végre megvan a Mouse Guard második kötete is, és eddig a felénél tartok, de simán van olyan jó, mint az első, megérte várni ezt a laza két évet. (És igen, innen érkezett, és már elvitték az oldalról az összeset, amit nem csodálok, az első hc-t is egy oldalon találtam meg anno, igaz, ott meg volt rogyásig.)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #337 Dátum: 2009. szeptember 10. - 21:14:19 »
ha már így rákérdeztél kinyitottam ;D , nem, nem kinyithatatlan, teljesen normális. Sőt, inkább attól félek, hogy széteshet.

----
ezt a messiah complexet eddig nem volt türelmem rendesen végigolvasni gépen, de most nekikezdtem, és abba se bírtam hagyni. Az izgalmasnak a sokadik fokozását lehetne rá használni, a végére már tényleg nem lehet letenni. Egybe olvasva 100× jobb mint külön.
És eddig még nem esett szét, szóval egyelőre tartósnak bizonyul a kötet.
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 11. - 10:54:34 írta grey gargoyle »

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #338 Dátum: 2009. szeptember 11. - 13:48:43 »
Na, végre én is kézbe vettem a Shrapnel tpb-t és ez valami eszméletlen gyönyörű! Már a szkennek sem voltak csúnyák, de így ezek a festett grafikák, ezeken a fényes lapokon valami eszméletlen szépek! És amúgy is csak pozitívat mondhatok a kiadványra, mert tele van extrákkal, benne van minden borító variáns (egy csomót eddig még nem is láttam...), a lapok pedig vastagok és erősek, és annak ellenére, hogy majd 200 oldal az egész, csupán 15 dolcsi az alapára. Összehasonlításul: a fele ilyen vastag Ultimates2 vol1 tpb-m alapára 16 dollár volt... :drying:

Todd

• Pókfej
« Válasz #339 Dátum: 2009. szeptember 11. - 15:49:03 »
Öm... Todd, az már sajna nem fog megjönni, úgy néz ki. Legfeljebb majd a börze utáni rendeléssel lehet próbálkozni. Sajnálom.
Az szopás...