Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495875 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #1660 Dátum: 2011. június 07. - 11:28:22 »
Nekem amúgy Blade elég furcsa választásnak tűnt, Pókember talán szélesebb tömegeket mozgatott volna meg. Vagy csak azért lett Blade a negyedik, mert a vámpírtéma most a módi? Én mondjuk elnéznék mondjuk még négy sorozatot, de kevés esélyt látok rá, hogy folytatnák. :\
Penge pont az a karakter, aki "képregényes" körökben eléggé ismeretlen, ellenben "filmes" körökben meg ugyebár ott van neki egy sikertrilógia. És mindenképpen tisztelet jár neki, mert a Penge film nélkül nem lett volna Pókember, Daredevil stb...
És talán ő az egyetlen, akinél tényleg működhet ez a japán stílus, vívás, lövöldözés stb. Csak ne jöjjenek benne a mutáns vámpír robotemberek... :)
Aki még nem látta a D, a vámpírvadászt vagy a Ninja Scrollt, meggyőződhet, hogy a japán anime a mai napig a legrészletesebben megrajzolt animációs műfaj és akad bőven olyan történet, ami mind látványban és történetben nem igazán talál vetélytársra.
Pont nem ezt a két filmet mondtam volna, amikor az anime létjogosultságát akarom reklámozni, de ennek valószínű az az oka, hogy utálom ezt a rendezőt (az Azumi 2-t is a szokásos hülyeségeivel rontotta el).  ;D Egyébként a D-nél nagyobb és erőltetettebb baromságot még nem láttam, a Ninja Scroll története meg lopott, és abszolut nem annyira egyedi, mint, ahogy azt felénk sokan gondolják...
és, ha már anime klasszikusok ;)

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #1661 Dátum: 2011. június 07. - 12:01:27 »
Nekem a Wolf's Rain, Berserk, Gungrave a kedvenceim. A Vampire Hunter D is nagyon jó, kár, hogy csak 2 részt csináltak meg animében.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1662 Dátum: 2011. június 10. - 23:07:03 »
He, nekem új infó, de a B Year one-ban, Eliza DUshku adja a hangját Macskanőnek. :oh:
Hát ha már nem játszhatta el, akkor szinkronizálja. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #1663 Dátum: 2011. június 11. - 07:03:42 »
Most "kölcsönöztem ki" a Zöld Lámpás - Smaragzöld Lovagok című mesét, szinkronosan! Erről lehet tudni valamit, konkrétan hogy valamelyik csatorna vetíteni fogja vagy DVD kiadás lesz belőle itthon, esetleg máshol jelent meg magyar hanggal?

venom75

• Pókfej
« Válasz #1664 Dátum: 2011. június 11. - 09:12:38 »
Linket nem tudsz nekem küldeni?

BuB

• Pókfej
« Válasz #1665 Dátum: 2011. június 11. - 09:17:25 »
MI?
most volt a premier és már van szinkronosan??? :o

Raisu

• Traveller
« Válasz #1666 Dátum: 2011. június 11. - 09:22:51 »
Nem tudom mi lep meg jobban, az hogy máris elkészült hozzá a szinkron (alig 4 napja, hogy megjelent Amerikában @_@), vagy az, hogy valaki máris megszerezte és feltöltötte a netre, mielőtt még lement volna a TV-ben vagy megjelent volna DVD-n. :\

venom75

• Pókfej
« Válasz #1667 Dátum: 2011. június 11. - 09:25:29 »
Köszönöm nem kell , megtaláltam.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #1668 Dátum: 2011. június 11. - 09:32:23 »
Vajon a Superman/Batman: Apocalypse-ra is sor kerül hamarosan.  :roll:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1669 Dátum: 2011. június 11. - 09:33:27 »
Én biztos vagyok benne.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1670 Dátum: 2011. június 11. - 09:34:53 »
Én nemrégen a Thor és Loki vértestvérek sorozat néhány részét találtam ,feliratosan.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1671 Dátum: 2011. június 11. - 09:35:19 »
Nem tudom mi lep meg jobban, az hogy máris elkészült hozzá a szinkron (alig 4 napja, hogy megjelent Amerikában @_@), vagy az, hogy valaki máris megszerezte és feltöltötte a netre, mielőtt még lement volna a TV-ben vagy megjelent volna DVD-n. :\
Tuti valami belsős ember lehetett...

Apokalipszis előtt még van egy két cucc, ha az Hbo folytatja ezt a leadási tendenciát. Ott volt még előtte a Red Hood, sztem Black Adam is, nem tom a kis mini filmeket is leadjáke, Zöld Íjász, meg a Kísértet... :headscratch:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1672 Dátum: 2011. június 11. - 09:41:33 »
Jöhetnének szép sorba, de én annak is örülnék ha DVD- n kiadnák.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1673 Dátum: 2011. június 11. - 10:35:19 »
Tuti valami belsős ember lehetett...

Persze hogy az. Nem olyanokat kell keresni akik beülnek egy filmre hogy majd jól lekamerázzák és felteszik a netre. Az ilyen anyagokat sosem az átlag nézők tolták fel, hanem a mozik dolgozói, a szinkronstúdió alkalmazottai, a kereskedelmisek meg a dvd forgalmazók emberei. Voltam egy tárgyaláson pár éve, ahol egy dvd forgalmazó alkalmazottját fogták perbe ezen jogsértésért. A fickó feladata az volt, hogy felügyelje a filmanyagok és tartalmak korongra kerülését, ő meg a nyers dvd-ket (amelyeken még nem volt design meg ilyenek) szépen elvitte, sokszorosította és az "alvállalkozói" azt árulták a piacokon. A legszebb az egészben, hogy bár több tízmilliós anyagi hátrányt okozott, bizonyíték hiányában megszüntették az eljárást. Kiderült, hogy még annak a stúdiónak a vezetője is benne volt, ahol a hanganyagokat rögzítették. De egyik sem vallott a másikra.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1674 Dátum: 2011. június 11. - 10:46:33 »
Egy kis mellékesé mindent.Tomi kiadványai is kerültek valahogy a piacra megjelenés előtt.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1675 Dátum: 2011. június 11. - 10:48:31 »
He, szép hely ez a Magyarország. ;D

Még a végén a Warner télleg beletrafál ebbe a premier eltolásokba, mert ezen a kiadványon nincs ciril betű, nem lehet azzal védekezni. :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1676 Dátum: 2011. június 11. - 10:52:52 »
Magyaroroszág a legaljább hely a kerek nagy világon, de nem feltétlenül az emberek a hibások ezért, hanem mert arra kényszerülnek, hogy ügyeskedjenek a megélhetésért. Talán emlékeztek arra mekkora botrány volt akkor is, amikor nálunk forgatták Etyeken azt az angol Robin Hood sorozatot, és mielőtt egyáltalán elvihették volna a kópiákat utómunkálatokra és vágásra vissza Angliába, ügyes magyar kezek akik a forgatáson dolgoztak már le is másolták és terjesztették.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1677 Dátum: 2011. június 11. - 10:54:40 »
Ezek a kiadványokat azért nehéz máshogy beszerezni , nálunk nem nagyon tolonganak a polcokon a szuperhősös rajzfilmek. Tudom van néhány , de eléggé kevés. Az is kérdés , hogy ha lenne akkor vennék a rajongók vagy nem.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1678 Dátum: 2011. június 11. - 10:56:21 »
Mindenki próbál megélni .

Raisu

• Traveller
« Válasz #1679 Dátum: 2011. június 11. - 21:44:04 »
Ha még nem tennétek, nézzetek Super Hero Squadot! Szerintem egész jó kis kikapcsolódás, még a poénok is a helyükön vannak. :D