Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495528 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #1860 Dátum: 2011. augusztus 21. - 11:41:16 »
Hu, én rohadt rég láttam egybe minden részt, és sztem az utsó évadokat egybe még nem is láttam... (magyarul meg ki se adták... :'()
De volt ilyen kavar, hogy most hogy következnek a részek, de úgy rémlik, hogy amikor néztem az új magyar kiadást, ami ezt az új leadási sorrendet tartalmazta, nem volt nagyon zavaró... :headscratch: igazából sok kapocs nincs a részek között, max annyi, hogy az elején ugye még Harvey ügyészként szerepel...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #1861 Dátum: 2011. augusztus 21. - 14:01:32 »
Most fogok majd neki esni az All Star Superman rajzfilmnek, feliratosan, mivel szinkronost nem találtam sehol! Hatásos kis rajzfilm, és gondolom az alapanyag képregény is hasonló lehet!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1862 Dátum: 2011. augusztus 21. - 14:12:20 »
Csak az előzetest láttam eddig, de az alapján kb. a képregénysorozat értelme (meg tartalmának fele) maradt csak ki ebből az animációs filmből is, szóval látatlanban megmondom neked, hogy az eredetije kategóriákkal jobb.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1863 Dátum: 2011. augusztus 21. - 17:46:26 »
De ez mindegyiknél így van szerintem!

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #1864 Dátum: 2011. augusztus 21. - 18:46:12 »
De ez mindegyiknél így van szerintem!

Azért nem teljesen. Egy nagyon népszerű képregény (szerintem) erőteljesen középszerű adaptációjáról van szó, ráadásul nagyon sok dolgot ki is hagytak belőle. Egyszerűen kevés volt rá a rajzfilmre szánt idő.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1865 Dátum: 2011. augusztus 21. - 19:04:40 »
Az Under the hoodot is eléggé megváltoztatták, ahogy a Public Enemiest is.
Úgy rémlik eddig a leghűbb adaptáció az a Supergirl volt, annak csak a vége volt más (ami nekem jobban bejött így).
Kivi leszek ezek alapján a Batman year one milyen lesz.

Amúgy megnéznék egy Huhs adaptációt, csoda, hogy eddig azt kihagyták.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1866 Dátum: 2011. augusztus 22. - 16:58:17 »
Ma lesz a Bajlós Hatos, az rohadt jó rész, azután mászik le Peterről a fekete trutyi, és akkor hétfőn már az első évad vége lesz.
Megnéztem a hétvégi részt is, meg a mait is, amiben lejön róla a fekete pókruci. Meg még régen pár részt láttam a rajzfilmből, de összességében ez a rajzfilmsorozat nekem borzalmas. Iszonyat ronda és gagyi a rajzolása, és az ellenfelek is elég hülyén vannak dizájnolva. Ha pozitívumot kéne mondanom, talán annyi van benne, hogy jók az akciójelenetek, de ennyi. Amúgy gagyi.

A Superman/Batman: public enemies rajzfilmet én is láttam, tetszett, de csak amolyan egyszernézős, szórakoztató darab. Bár a végén az a Power Rangersre hajazó óriásrobot már sok volt nekem.  Illetve meglepett, hogy Metallo fel van turbózva nanotechnológiával és féligmeddig olyan, mint a folyékonyfém robot a T2-ből. De ez az újítás tetszett. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #1867 Dátum: 2011. augusztus 22. - 19:06:31 »
Pedig a SSM alighanem a '94-es elődje óta a legjobb Pókember rajzfilmsorozat (sőt, szerintem A legjobb Pókember rajzfilmsorozat). Inkább ezt kellett volna folytatni, nem pedig egy újabb játszóteret csinálni Bendisnek. -_-"

BuB

• Pókfej
« Válasz #1868 Dátum: 2011. augusztus 22. - 20:01:18 »
Jaja, sztem is a legjobb Póki rajzfilm. A sztori rohadt jó, a második évad vége meg odabaszós. :D
A grafikát tény, hogy szokni kell, amúgy én se értem, hogy miért ilyenre csinálták... talán mert könnyebb animálni... :headscratch: de az tény, hogy Raimi vehetett volna példát belőle, mert a harci jelenetek nagyon odavernek, a grafikába, meg talán a 6. rész körül belelehet szokni...

Viszont az új Ulti Pók rajzfilmbe amire nem lesz panasz, az a grafika... legalábbis az a nagyon sötét videó erre utalna... bár ott meg lehet a sztori lesz vacak... az alapján a videó alapján olyan, mintha Petey Fury egyik ügynöke lenne... láthatatlan órát vagy mit visel... :roll:

Raisu

• Traveller
« Válasz #1869 Dátum: 2011. augusztus 22. - 20:11:31 »
Elvileg az egész arról fog szólni, hogy Furyékhez fog járni Póki szuperhősképzésre, nem?

BuB

• Pókfej
« Válasz #1870 Dátum: 2011. augusztus 22. - 21:07:09 »
Oh...
Na, erről nem tudtam...
Nem sokat tok erről az új rajzfilmről... :roll:
De valszeg egyedi lesz, ha már 2 éve volt egy teljesen eredet sztori, megint...
Így ez lehet olyasmi lesz, mint anno az Unilimited az Animated után, totál más univerzum, minden tekintetben...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1871 Dátum: 2011. augusztus 22. - 22:33:11 »
Pedig a SSM alighanem a '94-es elődje óta a legjobb Pókember rajzfilmsorozat (sőt, szerintem A legjobb Pókember rajzfilmsorozat).
Hááát, tény, hogy nem sok részt láttam belőle, így a sztorit nem látom át (de nekem kb úgy tűnt, mintha a Raimi-féle pókember filmek világát keverték volna a képregénnyel...), de ez a dedós, gagyi rajzolás nálam gallyra vágja az egészet, innentől már maga a sorozat se érdekel annyira hogy folyamatosan kövessem... Nem hiszem el, hogy ez jobb lenne, mint a 94-es sori. Szerintem az fényévekkel jobb volt. Annak idején, amikor legelőször láttam egy részt abból a 94-es soriból, leesett az állam, hogy ez de k*rva jó, és alig vártam, hogy a többi részt is láthassam. Most meg, amikor láttam egy részt ebből az új rajzfilmből, csak az jutott eszembe hogy ez írtó gagyi és béna, miért nem tudnak a 94-es sorihoz hasonló színvonalú rajzfilmet csinálni. Persze lehet, hogy már én vagyok öreg, és a fiataloknak ez tetszik...:D

Raisu

• Traveller
« Válasz #1872 Dátum: 2011. augusztus 22. - 23:26:09 »
Pedig a klasszisokkal jobb a Raimi-féle filmeknél. Elég csak összevetni a Raimi-féle szimbióta!Petert az SSM-es megfelelőjével. Az utóbbitól megijed az ember, míg az előbbin sírva röhög. ^^" Az SSM gyakorlatilag olyan, mint az USM képregény, csak arra is köröket ver. Fogták a jó dolgokat a képregényből, és modernizálták. Ja, és a párbeszédek nem csak annyiból állnak, hogy "Ja." "Szerintem is." "Az szívás." Bocs, túl elfogult vagyok.  :-[

BuB

• Pókfej
« Válasz #1873 Dátum: 2011. augusztus 23. - 07:56:58 »
Mondjuk Tomnak annyiból igaza van, hogy keverték Raimi cuccával, ahogy az Ultimateből is vettek át, meg a klasszikból, kapásból Mj-Gwen megjelenés az teljesen a klasszik lett.
Plusz még külön poén hogy rengeteg beállítást vettek innen-onnan, fellehet fedezni benne régi képregényborítókat, vagy a filmből átvett jeleneteket.
A grafika meg... hát ez sajna ilyen, ilyen a mai rajzfilmek zöme, és mégis rengeteg kölök rajong értük... gondolom bepróbálkoztak egy ilyen egyszerűvel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1874 Dátum: 2011. augusztus 23. - 16:09:37 »
Hö, most szerepelt a Tinkerer a mai pókiban és Pléhsuszter nevet kapta...  :o az eddigi félre fordítások után Goblin-Zöld Goblin, Elektroember, Gyíkkirály, meg Shocker-Szörnyeteg után nem is mertem volna gondolni, hogy ő megkapja a régi magyar nevét.
Jó lenne tudni, hogy néha mi alapján tudnak ilyeneket csinálni.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1875 Dátum: 2011. augusztus 23. - 19:49:07 »
Na meg Sten Lee is szerepelt benne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1876 Dátum: 2011. augusztus 23. - 20:24:25 »
Ja, az elejéről pont lemaradtam, így holnap fel kell hamarabb kelnem, hogy felvegyem, csak el ne felejtsem... :roll:
Akkor az öreg Stannek most már szinte minden Póki cuccban van Cameoja. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1877 Dátum: 2011. augusztus 23. - 23:14:14 »
A grafika meg... hát ez sajna ilyen, ilyen a mai rajzfilmek zöme, és mégis rengeteg kölök rajong értük... gondolom bepróbálkoztak egy ilyen egyszerűvel.
Igen, gondolom gyerekeknek készült... Mondjuk kb. a Cartoon Network tucatrajzfilmjei közé illik a grafikája, az biztos. Számomra hihetetlenül illúzióromboló ez a gagyi grafika, ilyen minőségben még akkor se lenne kedvem nézni, ha Kraven Utolsó Vadászata szintű sztorik lennének benne.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #1878 Dátum: 2011. augusztus 24. - 21:26:26 »
Tudom, hogy nem képregényes, de valaki csekkolta már az új Thundercats sorozatot? (persze csak angolul)
A régít nem ismerem, de ez elég király  :oh:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1879 Dátum: 2011. augusztus 25. - 15:52:41 »
De jóó, most nézem a Pókit, és korigálták a neveket a második évadra, Rhino Rinó lett, Orrszarvú helyett, Elektro maradt Elektroember helyett, sőt a Gonosz Hatost átkeresztelték Baljós Hatosra. :oh:
Kivi lennék Shocker-Szörnyeteg párost vajon megváltoztatták e? :D

És igen, javították, Rengető lett. :o Durva, hogy miért nem lehetett volna ezt az első évadtól így csinálni? :D (soha semmi se jó :hehe:)
« Utoljára szerkesztve: 2011. augusztus 25. - 16:09:06 írta BuB »