No, túl vagyok az Xmen animén, mondjuk úgy, hogy átszenvedtem... hát nem ez lett a kedvenc X rajzfilmem, az tuti...
Eszméletlen mocsok mód elszoktam az Animéktől... ez, hogy fél percenként felsóhajtoznak, hörögnek, meg egy perc alatt 20-szor megemlítik egynémelyik kari nevét, és egy kérdés visszakérdéséről, majd újfent visszakérdéséről ne is beszéljek... brrr

A sztori is elég gáz volt... egyedül az első és az utsó rész tetszett, főleg, amikor mutatták a többi X tagot is, hogy őket miért nem lehetett belerakni...

vmiért a rajzfilm készítők nem nagyon kedvelik Petert és Kurtot, szinte egyik rajzfilmben se voltak még "főszereplők"... a sztoriból meg kiderült, hogy Charles fiatalkorában, a világ több részén is elszórta a magvait, és azokból mind valami orbitális-hiper-szuper-mega mutáns lesz/lett (mégha ez nem is tartozik az X történetek világába, de akkor is kitalálhattak volna vmi eredetibbet...), most ez a japán kölök, előtte meg ugye ott volt Légió, vagy kifene...
A Pokoltűz "felbukanásának" is örültem, de, hogy azoknak is miért kellett tök új tagokat kitalálni...?

(vagy ezek szerepeltek a comicsban is?

)
Az animáció remek volt, minden animében, a csajokat elég látványosan kidomborították, haverom is, aki még jobban rühelli az animéket, mint Ben, egyből megjegyezte, hogy lehet érdekli ez a cucc majd.

A szinkronról már eset szó, óriási piros pont a fordítónak, hogy végre képregényes nevűek a mutkók (márcsak emiatt is érdemes lenne, kimenteni magamnak a cuccot...), és hogy szinte 80%-ba a filmes hangok szólalnak meg, az már más kérdés, hogy sajnos pont Vitay András, aki tök jó Logan hang lenne, kicsit túl játszotta a karaktert... még Horányi is, bár a ő a végére "belerázódott" és már normálisabb volt Profként.
A vége meg elég nyitott lett,kíváncsi leszek, hogy lesz e folytatása, és arra még jobban, hogy ha igen, megtudják e vajon nyerni Helyei Lászlót Magneto hangjának.

És elkezdődött a Penge is ha jól láttam, na az már totál hidegen hagy, belenéztem, és tök jó, hogy itt is Galambos Péter lett a hangja, bááár minden Comics cuccnál eljátszanák ezt... miért csak az Animések tudják ezt megoldani?