Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495561 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2060 Dátum: 2012. január 06. - 00:57:41 »
De igen. (Green Lantern: First flight ) A rajzok szerintem meg ugyanazok. Nagyon jó kis film az is.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2061 Dátum: 2012. január 09. - 21:53:59 »
Köszi!
Az Igazság Ligája rajzfilmeben John Stuartnak, a feka Zöld Lámpásnak miért nincs sosem álarca?
(és miért szólítják Green Lanternek, mintha ez lenne az álneve? :headscratch:)

Raisu

• Traveller
« Válasz #2062 Dátum: 2012. január 10. - 00:28:53 »
Április 1-jén indul az Ultimate Spider-man rajzfilm, és gondolom akkor jön az Avengers második évada is.
http://marvel.com/news/story/17929/disney_xd_to_launch_marvel_universe

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2063 Dátum: 2012. január 10. - 09:10:42 »
Hát itt volt már az ideje  :drying:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2064 Dátum: 2012. január 10. - 09:13:54 »
Ja, én is azon filóztam, hogy nem év elejére ígérték az Ulti Spidert, meg az Avengers season 2-t...
Köszi az infót.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2065 Dátum: 2012. január 12. - 00:15:11 »
A Roger nyúl a pácban címszereplője ugye nem ehhez a filmhez lett kitalálva, hanem volt rendes animációs sorozata?  :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2066 Dátum: 2012. január 12. - 07:52:14 »
Csak a film után, és akkor is talán összesen két rövidet készítettek. A film egy regényadaptáció.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2067 Dátum: 2012. január 12. - 11:38:35 »
Csak a film után, és akkor is talán összesen két rövidet készítettek. A film egy regényadaptáció.
szerintem erre két rövidre akadtam rá. Elég jók, de érződik rajtuk, hogy túl kidolgozottak. A végén kisétálnak a díszletből az élő szereplők közé  :D
A regény is az emberek és firkák kapcsolatáról szólt? Érdekes téma regényre.
A rövidek:
http://www.youtube.com/results?search_query=roger+rabbit+short&oq=roger+rabbit+short&aq=f&aqi=g5&aql=&gs_sm=e&gs_upl=14743l19703l0l19915l18l18l0l6l6l0l239l2111l1.7.4l12l0
(Bocs rossz topic)

BuB

• Pókfej
« Válasz #2068 Dátum: 2012. január 13. - 11:13:56 »
No, túl vagyok az Xmen animén, mondjuk úgy, hogy átszenvedtem... hát nem ez lett a kedvenc X rajzfilmem, az tuti...
Eszméletlen mocsok mód elszoktam az Animéktől... ez, hogy fél percenként felsóhajtoznak, hörögnek, meg egy perc alatt 20-szor megemlítik egynémelyik kari nevét, és egy kérdés visszakérdéséről, majd újfent visszakérdéséről ne is beszéljek... brrr :-\
A sztori is elég gáz volt... egyedül az első és az utsó rész tetszett, főleg, amikor mutatták a többi X tagot is, hogy őket miért nem lehetett belerakni... :roll: vmiért a rajzfilm készítők nem nagyon kedvelik Petert és Kurtot, szinte egyik rajzfilmben se voltak még "főszereplők"... a sztoriból meg kiderült, hogy Charles fiatalkorában, a világ több részén is elszórta a magvait, és azokból mind valami orbitális-hiper-szuper-mega mutáns lesz/lett (mégha ez nem is tartozik az X történetek világába, de akkor is kitalálhattak volna vmi eredetibbet...), most ez a japán kölök, előtte meg ugye ott volt Légió, vagy kifene...
A Pokoltűz "felbukanásának" is örültem, de, hogy azoknak is miért kellett tök új tagokat kitalálni...? :roll: (vagy ezek szerepeltek a comicsban is? :headscratch:)
Az animáció remek volt, minden animében, a csajokat elég látványosan kidomborították, haverom is, aki még jobban rühelli az animéket, mint Ben, egyből megjegyezte, hogy lehet érdekli ez a cucc majd. :hehe:
A szinkronról már eset szó, óriási piros pont a fordítónak, hogy végre képregényes nevűek a mutkók (márcsak emiatt is érdemes lenne, kimenteni magamnak a cuccot...), és hogy szinte 80%-ba a filmes hangok szólalnak meg, az már más kérdés, hogy sajnos pont Vitay András, aki tök jó Logan hang lenne, kicsit túl játszotta a karaktert... még Horányi is, bár a ő a végére "belerázódott" és már normálisabb volt Profként.
A vége meg elég nyitott lett,kíváncsi leszek, hogy lesz e folytatása, és arra még jobban, hogy ha igen, megtudják e vajon nyerni Helyei Lászlót Magneto hangjának. :D

És elkezdődött a Penge is ha jól láttam, na az már totál hidegen hagy, belenéztem, és tök jó, hogy itt is Galambos Péter lett a hangja, bááár minden Comics cuccnál eljátszanák ezt... miért csak az Animések tudják ezt megoldani? :-\

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2069 Dátum: 2012. január 13. - 15:26:34 »
Szerintem annyira nem lett szörnyű, mint amilyennek leírod. :) A vége felé már egész jó volt. Bár az érdekes, hogy Xaviernek több ilyen potyagyereke van, akik übermutánsok lesznek. :) Ami a legjobban zavart, az a kötelező japán csajszi. Az valami eszméletlen idegesítő volt... :S

A Penge szerintem nem rossz, bár sokat nem kell várni tőle. Bár hülyeség itt is van, pl a vámpírvadász csaj, aki majdhogynem csak ezüst boxerrel csapkod, még egy falka démonmacskát is. :D Meg érdekes, hogy Pengét egy Van Helsing-leszármazott képezte ki. Nem a képregényben is Whistler volt a főnöke? Úgy emlékszem, ezt olvastam a CsP 126-ban. :headscratch:

Raisu

• Traveller
« Válasz #2070 Dátum: 2012. január 25. - 15:17:35 »
http://marvel.com/news/story/17993/marvel_announces_two_all-new_all-ages_titles
Ez volt már? Az USM és az Avengers rajzfilm képregényt is kap áprilistól.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #2071 Dátum: 2012. február 01. - 00:32:35 »
Ami a legjobban zavart, az a kötelező japán csajszi. Az valami eszméletlen idegesítő volt... :S
Főleg, amikor magára öltötte a Pokémon-aurát. ;D

A Penge animéből az első két részt megnéztem, de nem fogott meg. A második rész végén a vízitigris-vámpírfajon meg egyenesen kiakadtam... :omg:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2072 Dátum: 2012. február 01. - 01:45:59 »
Én is nagy szenvedések árán néztem végig feliratosan Penge japán verziót. Ennél még a Rozsis anime is jobb volt.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2073 Dátum: 2012. február 01. - 15:08:21 »
Szerintem annyira nem rossz. S mekkorát néztem, mikor Rozsi megjelent.  :oh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2074 Dátum: 2012. február 01. - 15:49:27 »
A pengében?
Ho... Rozso a kedvenc karijuk? Minden animében megjelent ;D
Melyik részben, azt meg kell nekem is sasolnom. ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #2075 Dátum: 2012. február 01. - 16:02:15 »
A hetedik részben szerepel.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2076 Dátum: 2012. február 01. - 16:30:07 »
Köszi.
No, ezt ma akkor megkeresem.
Magyarul is volt már, vagy várnom kell egy kicsit?
Amőgy most már van Animaxom, így legalálisan is megtom nézni ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #2077 Dátum: 2012. február 01. - 17:37:19 »
A múlt héten volt, még holnapig megnézheted az Animax honlapján az Animax playerben. :D

A wiki szerint március 3-án folytatódik a Young Justice.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #2078 Dátum: 2012. február 01. - 19:08:59 »
Én már az Avengers 2. évadját várom, arról nincs infó, hogy mikor kezdődik?
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Raisu

• Traveller
« Válasz #2079 Dátum: 2012. február 01. - 19:29:21 »
Április elsején az USM-mel együtt.