Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 495518 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2220 Dátum: 2012. április 28. - 07:39:52 »
Bazz tényleg... :o
Most már beugrott, hogy ő is benne volt... de Casey, meg az új Robin szerkó "elfelejtette" velem...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

BuB

• Pókfej
« Válasz #2221 Dátum: 2012. április 29. - 10:31:00 »
Bazz, kibeb@szott jó lett a Young Justice 2. évad nyitórésze :D
Eltelt 5 év, totál megváltoztatták a csapatfelállást (mondjuk merész húzás lett, másfél évig építgettek egy csapatot most meg teljesen lenullázák) Dick végre Éjszárny lett, Tim lett Robin(jupííí) (vagy Red Robin, még az nem derült ki), megjelent a csapatban Wondergirl, Batgirl (valszeg Barbara), egy új Aqualad (valami mutáns kölök), Beast Boy, Bumbelbee, és az új Kék Bogár.  furi mód, Miss Marsi és Superboy egyáltalán nem öregedet...
A sztori is elég érdekes, elsőre a Skrullos invázió ugrott be róla.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2222 Dátum: 2012. április 29. - 10:44:27 »
Jaja, nekem is baromira bejött az új rész. :D Kíváncsi vagyok, mi lett Kiddel és Aqualaddel, de gondolom ligatagok lettek. Remélem, jól fogják kihasználni a time jumpot, és lesznek majd visszautalások szép számmal. Pl. az is érdekelne, miért szakított Connor és Megan. Meg hogy Mal hogy került a csapatba, meg Bumblebee, meg a többiek. :D Szerencsére az első 6 rész egész biztos, hogy szünet nélkül kerül adásba, úgyhogy június elejéig meglesz a heti YJ adagunk.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2223 Dátum: 2012. április 29. - 10:48:27 »
Ajjj.. utána szünet? Gondolom akkor nyári szünet, szeptemberben jönnek vissza?

Megan és Conor szakítását biztosra vettem, szinte minden ilyen időugrásos cuccnál szétszakítanak, vagy összehoznak egy párt.
Amúgy a néger gyerek ki lenne? Csak nem a leendő Kiborg? :headscratch:

Kid szerintem lett Flash... amúgy ez az új Aqualad ki a fene, szerepelt már Comicsban is?

Raisu

• Traveller
« Válasz #2224 Dátum: 2012. április 29. - 11:24:08 »
Még nem biztos, hogy utána egyből nyári szünet lesz, az is lehet, hogy a júniusi programbeosztás még nem derült ki, és addig a wikire sem kerülnek fel a vetítési időpontok, szóval még lehet reménykedni. :D

A néger srác Mal Duncan, Connorék osztálytársa, egyébként meg ő. Az "új Aqualad" Lagoon Boy.

Na igen, az könyvelhető volt, hogy az egyik pár szétment, de volt négy. :D Vajon a többivel mi van? Wally és Artemis remélem együtt vannak még. Egy évadon át kerülgették egymást, ha most az öt év alatt ők is szétmentek, és nem mutatják meg, milyenek együtt, nagyon mérges leszek. XD

Ja, és ami Connor és Megan kinézetét illeti, a kriptoniak alapból lassabban öregednek, mint az emberek, nem? Megan meg alakváltó, nyugodtan megmaradhatott olyannak, mint öt évvel korábban, csak a frizuráját változtatta meg. Ja, és ami még tetszett, hogy most már a többiek is (de legalábbis Tim biztosan) tudják Dick személyazonosságát.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2225 Dátum: 2012. április 29. - 11:54:57 »
Ja, hát most már önálló hős, ő dönti el kinek mondja el :D

Ja igaz télleg, bár én a klónozási mizériája miatt gondoltam, hogy van vmi más genetikai blabla, ami miatt nem öregszik (mivel elvben félig ember, nem, szóval ő is öregedhetne... :headscratch:)

Ah, Lagon boyt nem ismertem, de asszem ez a Titan East special fent van valahol, majd megnézem azt, hátha írnak róla többet.

Kár, Kiborgnak jobban "örültem" volna...

Amúgy tetszett, hogy Zatanát, hogy kidomborították. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2226 Dátum: 2012. május 02. - 22:11:41 »
Én is lekezdtem a Joung justice-t. Robinnál mi ez a nevetés dolog akció közben?
Eredettörténeteket is mutat majd  a sorozat? Mert pl a marsbéli lány, hogy került elő, amikor a Marsbéli Fejvadász elvileg faja utolsó példánya.
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 02. - 22:20:05 írta VTomi »

Raisu

• Traveller
« Válasz #2227 Dátum: 2012. május 02. - 22:40:14 »
A nevetést szerintem senki sem tudja, miért tették bele. Biztos az ellenség összezavarása a célja vele. :D
Eredetsztorik nem voltak, csak szóban megemlítették, hogy kiből hogy lett sidekick, és itt még bőven vannak marslakók, nem Vadász az utolsó belőlük.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2228 Dátum: 2012. május 03. - 09:59:29 »
He, pár hete láttam a comicbookmovien, hogy Loeb valami olyasmit makkogot, hogy az Avengerst a második évad után törlik, és elvben lehet lesz egy új, ami majd az Ultimate Spidermanhez fog kapcsolódni... :-\

Tiszta gáz... több helyen hallottam, hogy a fanok pindurit kb úgy állnak az Ulti Pókhoz, mint mi itt a legtöbben, nem rossz, nem rossz, de így az 5. rész után kezd sok lenni... szval nem is értem mi a jó fenéért nem az utólag (!) készült Pókot igazították az Avengershez (ami már az első évadban is rohadt jól teljesített, szinte mindenki elégedett volt vele), és most mi a francért akarják az egyik legsikeresebb animációs sorozatukat eltörölni... :roll: komolyan elgurult a gyógyszerük... :stupid:

Most itt taglalják tovább az eseményeket...:
http://www.comicbookmovie.com/fansites/marveltv/news/?a=58960

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #2229 Dátum: 2012. május 03. - 10:43:27 »
Nem tudom, ti hogy vagytok az Ulti.Pókival, de szerintem az első két része mérsékelten jó volt, a harmadik egy fokkal gyengébb, a negyedik katasztrófa, az ötödik kicsit kisebb katasztrófa, a hatodik meg elmegy. A baj az vele, hogy ez a csapatosdi, szerintem nem Pókembernek való, a másik meg az, hogy nagyon vicces akar lenni, de ehelyett sokszor inkább gagyi. Néhány résznél még a Flamigó Kapitány is komolyabb.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2230 Dátum: 2012. május 04. - 11:15:07 »
A nevetést szerintem senki sem tudja, miért tették bele. Biztos az ellenség összezavarása a célja vele. :D
Eredetsztorik nem voltak, csak szóban megemlítették, hogy kiből hogy lett sidekick, és itt még bőven vannak marslakók, nem Vadász az utolsó belőlük.
Még bőven? Én csak a JLA rajzfilmből veszem az infóimat. A Joung Justice időben utána játszódik nem? Nem erre utal azonban az sem, hogy a JLA-ban az volt, hogy több ezer éve a Marsbéli Fejvadász az utolsó és ő hibernálva őrködik vagy mi, aztán a Cadmus elrabolja és fogva tartja a földön.
Na meg Aquamannek is fél keze van. Itt meg nem.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2231 Dátum: 2012. május 04. - 11:22:39 »
Az Ulti Pókhoz nemrég pozitívan álltam,de a harmadik rész után az emberek többsége nem kajálja be ezt a fajta átb*aszást!!!
Különben tetszik a maga módján csak üvölt róla hogy vért pisálva próbálják koppintani a young justice-t amit talán el is néznék,de a sorozat nagyon bagatel és súlytalan  :-\
Ez csak is és kizárólag 13 éveseknek való mert semmi megrázó,szomorú vagy egyéb komoly nem történik benne ami kicsit fokozná a drámai hatást. Ha anno a képregényes USM is ilyen lett volna biztosan leállok a gyűjtésével...

Amit még muszáj megemlítenem: Az hagyján hogy több 616 van benne mint Ultimate,de kérdem én miért nem esik szó sose Ben bácsiról vagy May néniről??? A balesetről sincs semmi infó vagy visszaemlékezés legalább! Kár hogy Loeb-ék félreértelmezték az Ultimate valódi jelentését  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2232 Dátum: 2012. május 04. - 11:38:56 »
Vtom: a Youngnak semmi köze a Jla rajzfilmhez, ez egy teljesen új "univerzum", én abban is kételkedek, hogy a nagy animációs moziknak is köze lenne egymáshoz... csak így dobálóznak acuccokkal...

Hát nekem a Venom már totál nem jött be... legalábbis az az eredet sztorija... meg ez a rohadt Team Upból nagyon kezd már elegem lenni...
Benékről volt szó, az első részben

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #2233 Dátum: 2012. május 04. - 11:40:56 »
Szó volt róluk,de egyszer se mutatták sem őket sem pedig Forest Hills-t! Tényleg Peter hol alszik? A SHIELD-nél van a lakosztálya?  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2234 Dátum: 2012. május 04. - 11:50:47 »
Kösz BuB!

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2235 Dátum: 2012. május 04. - 12:22:53 »
Én már a második részt alig bírtam végig nézni, ennél még a Generator Rex is sokkal jobb, a lazázás mellett ott bőven elférnek a kicsit komolyabb dolgok is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2236 Dátum: 2012. május 04. - 17:53:41 »
És ez a Robin Dick Grayson???  Nem valami sokadik Csodafiú? Akkor itt még nincs is Nightwing!

Raisu

• Traveller
« Válasz #2237 Dátum: 2012. május 04. - 20:20:14 »
És ez a Robin Dick Grayson???  Nem valami sokadik Csodafiú? Akkor itt még nincs is Nightwing!
Az első és a második évad között eltelik öt év, és Dicket már Éjszárnyként látjuk viszont.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2238 Dátum: 2012. május 07. - 09:39:11 »
He, egyre több a negatív visszajelzés az Ulti Pókira.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/marveltv/news/?a=59135
Jó pár elég jó :D ha jól láttam még Loeb Facebook oldalán is írtak véleményeket róla, kivi lennék, mit válaszol majd, márha válaszra méltatja őket.

Amúgy mit mondtam bemutató előtt, félek tőle, mer rohadt jó a grafika, de valszeg a sztori kaki lesz, Specnek gáz volt a grafikája, és tök jó volt a sztori, a 95-ösnek élvezhető volt a grafikűja, tök jó votl a sztori, az Unlimitednek tök jó grafikája volt, szintén gáz sztorival.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2239 Dátum: 2012. május 08. - 13:34:34 »
Belenéztem  The Avengers: Earth's Mightiest Heroes első részébe, de ez elég fájdalmas. Talán szándékos korosztályi besorolás miatt iylen gagyi. És kicsit engem személyszerint zavar, hogy a filmet akarják majmolni.
(És droidnak nevezik(vagy csak fordítják?) a páncélos shield katonákat.)