Szerző Téma: Képregényrajzfilmek  (Megtekintve 503332 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Képregényrajzfilmek
« Válasz #2260 Dátum: 2012. május 29. - 10:24:20 »
Hmhm, igen jó volt, de valahol engem zavart az a rengeteg változtatás amit csináltak benne, emez azért sokkal jobban idomult a képregényekhez. És persze a legjobb, hogy Log volt a főszereplő ;D
az Evoban eléggé melózve volt...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2261 Dátum: 2012. május 29. - 10:46:01 »
Az Evo-ban béna volt a feje. Megborotválkozott:D ÉS Raven madárrá változott  :stupid:
Ebben vannak elég klasszik ruhák is ami vicces.
Na meg gyermetegebb volt a story is.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2262 Dátum: 2012. május 29. - 11:07:17 »
Nekem többek között azért is tetszett jobban az Evo, mert nem Logan volt a főszereplő. :D Sose volt szimpi, és természetesen a csapból is ő folyik. ^^" Meg bejött az is, hogy nem Xavier sulijában tanulnak a srácok, hanem rendesen gimibe járnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2263 Dátum: 2012. május 29. - 11:19:25 »
Igen, az egy gimis sorozat volt.
Sajna, amire beindult volna a sztori azt is lelőtték... :-\

Nekem tetszett ez a megnyírt Log, jó volt a haja, esetleg a pajesza lehetett volna hosszabb. De itt legalább volt értleme, megszökött a laborból és "elváltoztatta" a külsejét, mer bújkált.
ja, Rejtély alakváltása nekem is sokszor kicsapta a biztosítékot...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2264 Dátum: 2012. május 29. - 11:22:53 »
Az? Akkor mit mondanál erre?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2265 Dátum: 2012. május 29. - 12:09:23 »
Ihaj ;D

őt eléggé feltúrbozták már az elmúlt évek alatt :D asszem meg se lehet ölni, mer begyógyítj a sebét, vagy mintha lenne valami ilyesmije is már...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2266 Dátum: 2012. május 29. - 12:51:05 »
Az? Akkor mit mondanál erre?
Mother of mutants!

Raisu

• Traveller
« Válasz #2267 Dátum: 2012. május 30. - 11:22:58 »
Egy easter egg a Batman TAS 26. részéből

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2268 Dátum: 2012. május 31. - 17:58:51 »
Jó a  Wolverine and the X-men-ben hogy nem fél mindenféle zegéhez-zugához nyúlni a marvel uzniverzumnak. Míg az Evolution elég egysíkú volt, itt aztán van minden. Hulk, MOjo, Shield, Sentinel, alterjövő a halott x-ekkel. A régi sorozatra emlékeztet.

És van egy 8 Fury változat. Ezúttal is fekete bőrű, de az eredeti őszülő halántékával :hehe:

Pénzfeldobással döntik el, hogy épp melyik szemén legyen a takaró?
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 31. - 18:03:15 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #2269 Dátum: 2012. május 31. - 21:44:31 »
És van egy 8 Fury változat. Ezúttal is fekete bőrű, de az eredeti őszülő halántékával :hehe:
Pont, mint az Avengers-ben.
MOndjuk asszem ez és az Iron Man Armored izé egy Univerzum, mert mintha ott is így nézett volna ki... :headscratch:

He, J Olsen, akkor már itt készültek a crossoverre ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2270 Dátum: 2012. június 01. - 11:59:46 »
Pont, mint az Avengers-ben.
MOndjuk asszem ez és az Iron Man Armored izé egy Univerzum, mert mintha ott is így nézett volna ki... :headscratch:

He, J Olsen, akkor már itt készültek a crossoverre ;D
Mármint nyolcadikat akartam írni, nem nyolcat.
Az univerzumokat Nicktől lehet megülönböztetni?  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #2271 Dátum: 2012. június 01. - 12:21:55 »
Fene se tudja. ;D
Csak ott eléggé így nézett ki :headscratch:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2272 Dátum: 2012. június 03. - 22:56:30 »
Vannak még érdekes dolgok ebben a sorozatban. Pl Vadóc több képességet is birtokol egyszerre. Egymás után hozzáért Árnymacskához és Haspókhoz is és egyszerre birtokolta mindkét képességet. Én azt hittem egyszerre csak egyet tud.
Vagy pl Árnyék úgy sétál két lábbal a plafonon, mintha tapadna mint Pókember. Én azt hittem csak fogólábai vannak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2273 Dátum: 2012. június 04. - 06:42:16 »
Vadócnál ezt nem tudom, honnan vetted, nem egyszer használt már több képességet egyszerre.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2274 Dátum: 2012. június 04. - 07:58:02 »
Vadócnál ezt nem tudom, honnan vetted, nem egyszer használt már több képességet egyszerre.
Belegondolva én sem tudom honnan. Így emlékeztem. Vagy inkább nem emlékszem, hogy többet használt volna. Bár én csak a régi magyarul kiadottakat olvastam. Mindig elszívott egyet és azt használta, nem kombinálta. Meg akkor hol  a határ, hány darab? Én olvastam egy pár részt az Exiles-ből és ott Mimicnél (nem tudom mi módon másolja a képességeket) meg volt szabva, hogy egyszerre csak ötöt tud birtokolni és azt akármeddig.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2275 Dátum: 2012. június 04. - 08:35:47 »
Nincs felső határ, csak az akaratereje. Használt egyszerre már majdnem fél tucat legmagasabb szintűt, egyszer pedig a pszichés korlátjait feloldva majdnem mindenkiét együttesen, akihez valaha hozzáért. (Mondjuk ott ki is sült a idegrendszere pár hónapra.) Az egyszerre egyet azért szokta meg, mert régen az emlékek is jöttek a képességekkel, és eggyel tudott még csak úgy-ahogy boldogulni pluszba Danvers páratlanul imádni való jelleme mellé.

Raisu

• Traveller
« Válasz #2276 Dátum: 2012. június 04. - 08:56:51 »
11-én dupla résszel indul a Young Justice a Cartoon Networkön, 17:40-kor. A magyar címe Az igazság ifjú ligája lett.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2277 Dátum: 2012. június 04. - 09:02:31 »
Hát érdekes.
Na, remélem valami jó akaró felnyomja valahova, mer a hangok nagyon érdekelnek ;D

A mostani rész viszont rohadt jó lett, nem vagyok nagy Flash rajongó, de szakadtam sokszor :D kivi vagyok a végére, még asszem van hátra belőle 8 perc.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2278 Dátum: 2012. június 04. - 13:58:59 »
VTomi: azt hiszem a magyarul kiadott X-Men 6. számában is vett fel több képességet. Buldózer elleni harc, Nimródot győzte le úgy, hogy Árnyék és Kolosszus képességét birtokolta egyszerre, plussz ugye Carol Danvers ereje is övé volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2279 Dátum: 2012. június 04. - 14:24:53 »
VTomi: azt hiszem a magyarul kiadott X-Men 6. számában is vett fel több képességet. Buldózer elleni harc, Nimródot győzte le úgy, hogy Árnyék és Kolosszus képességét birtokolta egyszerre, plussz ugye Carol Danvers ereje is övé volt.
Mondjuk Danvers az alap. Köszi!
Mi van ha túl jó mesterséges intelligenciát építenek egy robotba, mondjuk egy sentinelbe. Akkor X prof ki tudja iktatni? :)